Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: LG Lcd-Plazma Club

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: LG Lcd-Plazma Club Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
BLoWeR

3 Nisan 2008; 13:54:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: CallOfTheWild

bu club iyi düşünülmüş bende lg görüntüsünü severim.birkaç arkadaşta görüntü pc ps2 ve ps3 bağlantılarını gördüm vala bana sıcak geldi.Bilgilerini bu başlıkta esirgemeyenlere teşekkür ederim.

Bende LG37LF65 modeline taktım kafayı ama
özellikleri bunlar sıkıntım bu kontras oranında yani bu oran lcd için çokmu önemlidir? full hd olması ve fiyatının (2.499,00 YTL kdv dahil) iyi olması beni cezbetti ama bu oran düşük olması neyi ne kadar etkiler fazla bir bilgiye sahip değilim.
lg servislerinin zaman ve sorun çözme sorun yaşatmama gibi ne gibi imkanları vardır müşteri memnuniyeti olayı nasıldır ?
kısacası bilgisayar bağlayacağım hd ve dvd video izleyeceğim uydu yayını ile tv izleyeceğim bu televizyon benim işimi görürmü dersiniz kontrast oranı dışında sizinde kafanıza takılan ne gibi bir eksiklik olabilir
görüşlerinizi alabilirsem sevineceğim teşekkürler.

Ekran Boyutu : 37"
Çözünürlük (piksel) : 1920 x 1080
Parlaklık(lumen) : 500 cd/m2
Kontrast Oranı : 5000:1
Menşei : İthal
Güç Tüketimi (w) : 180
Programlanabilir Zamanlayıcı : Var
Scart : 2 Adet
Pal,secam Ve Ntsc Uyumluluğu : Var
Yanıt Süresi (ms) : 8
Çıkışlar : Dijital Ses Çıkışı
Digital Comb Filter : Var
Hdmı Girişleri : 2 Adet
Dolby Digital / Dts : Var/Yok
Hd Ready : Full HD
Girişler 2 : PC
Digital Noise Reduction (dnr) : Var
Girişler 1 : AV, S-Video, Komponent
Ağırlık (kg) : 16
Ekran Formatı : 16:9
Garanti Süresi : 2 Yıl
Simulated Surround : Surround MAX
Güç Gereksinimi : 100 ~ 240 V AC, 50Hz/60Hz
Model : 37LF65
Boyutlar(gxyxd) (mm) : 927 x 630 x 88
Kademeli Tarama : Var
Kanal Hafızası : 100
Parlamayı Önleyen Ekran : Var
Picture İn Picture : Yok
Tipi : Full HD
Ses Çıkış Gücü(rms) (w) : 2 x 10

Genel olarak bütün LG LCD lerin görüntüsü benim zevkime uyuyor. S-IPS panel kullanmaları yüzünde LG ve Philips renkleri SOny ve Samsung a göre daha doğal olarak yansıtıyor. Renkler daha pastel ve abartısız. Yukarıda bahsettiğiniz ürünü deneme fırsatım oldu ve gayet tatmin edici bir TV. Kontrast oranına kafayı takmanıza gerek yok. Hiçbirimiz kontrastı sonuna kadar acarak seyredemiyoruz zaten. İnanılmaz parlak oluyor ve göz alıyor. Bahsettiğiniz TV kesinlikle PC baglantısında çok iyi sonuç verecektir. LG alıpda PC baglantısında sorun yaşayan görmedim ben. Bende 2 adet TV var imzamda yazılı. LG de tek tuşla PC ayarı yaparken, Toshiba bana kök söktürdü. İçiniz rahat olsun LG iyi bir seçimdir...

E6750-2gb-250gb-HD4850-HP v2207
Acer Aspire 5520g
LG 42LC2R | Toshiba 37C3500
BOSE Lifestyle 5
Nikon D50+Sigma 28-300
Sanyo Xacti VPC-HD2
ner0_06

3 Nisan 2008; 15:07:45 

quote:

Orjinalden alıntı: CallOfTheWild

bu club iyi düşünülmüş bende lg görüntüsünü severim.birkaç arkadaşta görüntü pc ps2 ve ps3 bağlantılarını gördüm vala bana sıcak geldi.Bilgilerini bu başlıkta esirgemeyenlere teşekkür ederim.

Bende LG37LF65 modeline taktım kafayı ama
özellikleri bunlar sıkıntım bu kontras oranında yani bu oran lcd için çokmu önemlidir? full hd olması ve fiyatının (2.499,00 YTL kdv dahil) iyi olması beni cezbetti ama bu oran düşük olması neyi ne kadar etkiler fazla bir bilgiye sahip değilim.
lg servislerinin zaman ve sorun çözme sorun yaşatmama gibi ne gibi imkanları vardır müşteri memnuniyeti olayı nasıldır ?
kısacası bilgisayar bağlayacağım hd ve dvd video izleyeceğim uydu yayını ile tv izleyeceğim bu televizyon benim işimi görürmü dersiniz kontrast oranı dışında sizinde kafanıza takılan ne gibi bir eksiklik olabilir
görüşlerinizi alabilirsem sevineceğim teşekkürler.

Ekran Boyutu : 37"
Çözünürlük (piksel) : 1920 x 1080
Parlaklık(lumen) : 500 cd/m2
Kontrast Oranı : 5000:1
Menşei : İthal
Güç Tüketimi (w) : 180
Programlanabilir Zamanlayıcı : Var
Scart : 2 Adet
Pal,secam Ve Ntsc Uyumluluğu : Var
Yanıt Süresi (ms) : 8
Çıkışlar : Dijital Ses Çıkışı
Digital Comb Filter : Var
Hdmı Girişleri : 2 Adet
Dolby Digital / Dts : Var/Yok
Hd Ready : Full HD
Girişler 2 : PC
Digital Noise Reduction (dnr) : Var
Girişler 1 : AV, S-Video, Komponent
Ağırlık (kg) : 16
Ekran Formatı : 16:9
Garanti Süresi : 2 Yıl
Simulated Surround : Surround MAX
Güç Gereksinimi : 100 ~ 240 V AC, 50Hz/60Hz
Model : 37LF65
Boyutlar(gxyxd) (mm) : 927 x 630 x 88
Kademeli Tarama : Var
Kanal Hafızası : 100
Parlamayı Önleyen Ekran : Var
Picture İn Picture : Yok
Tipi : Full HD
Ses Çıkış Gücü(rms) (w) : 2 x 10

hocam kafayı takmış olduğunuz ürün zaten hem lg hemde diyer markalardaki en üst düzey ürünlerden birisi lg kontrast değerlerinde hd ready lcd tv de 8.000:1 iken full hd lcd de ise 5.000'e düşüyor bunun cevabınıda osedan ve sadays üstadlardan bekliyoruz!... fiyat olarakta diyer markalara nazaran çok iyi kaçmaz derim şimdiden hayırlı olsun..
saygılar

CallOfTheWild

4 Nisan 2008; 13:34:34 

bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar.biraz daha araştıracağım tabiki ama seçim bu olacak gibi.

Birde servis hizmeti olarak Lg türkiye müşteri memnuniyeti bakımından ne durumda evden alıp eve teslimmi yapıyorlar arıza durumunda veya bu süre uzunmu kısamı yani diğerlerine göre bir memnuniyetsizlik yaşayan oldumu acaba ?

Her İnsan Ölür Ama Her İnsan Gerçekten Yaşamaz.
guillotin

4 Nisan 2008; 17:41:23 

herkese merhaba arkadaşlar. kusuruma bakmayın kendimi tanıtmadan giriyorum konuya. tarık arkadaşım senin söledğin olay şu; " mesela X logosu uzun süre ekranda kaldığında ordaki pixellerden dolayı panelde iz meydana geliyor. önceden giderilmesi pek mümkün olmuyordu. Fakat şimdilerde birçok marka ve modelde BEYAZ YIKAMA diye tabir ettiğimiz bir menü eklendi. bu olay sayesinde belirli bir süre bu beyaz ekranı açık tutuyorsun ve o yanma olayından dolayı oluşan leke kayboluyor. "
bahsetmiş olduğun "X" mağazasında görüntünün kötü olması ordaki splitter dan kaynaklanıyordur büyük ihtimalle. bütün tv lere görüntü verebilmek için mecburen çoğaltmak gerekir. hepsine aynı görüntü gitmeyebilir.
iyi günler
quote:

Orjinalden alıntı: tarlk

quote:

Orjinalden alıntı: EcheLoN_

eğer değiştirme şansınız varsa ve 37inç bir tv düşünüyorsanız parasonic 37pv70 plazma alın. 42inç almayı düşünürseniz. yine LG ile parasonic'in plazmalarına bakın.

37LC41 in normal tv yayın performansını bilemem ama plazma tercih edebilirdiniz.
normal uydu yayını için şiddetle plazma önerilir.

ilginize teşekkür ediyorum. Plazma kullanmayı düşündüğüm pozisyonda iyi bir seçim olacaktı gerçekten ama belirttiğim problem nedeniyle (ekranda kalacak o iz takıntılı bünyeme pekte mutluluk vermeyecekti.. ) vazgeçtim.. artı olarak lcd deki çözünürlük farkı ve daha kaliteli hd yayın izleme şansı 8000:1 kontrast ve 5 ms tepkime süresiyle beni çok daha cezbetti.. Kısaca plazma kadar başarılı olmasada ona yakın bir sd yayın performansı şu an itibarıyle benim için daha sağlıklı olacak...

somethings never change
aliiup

8 Nisan 2008; 17:21:12 

selam arkadaslar ben LG 42LE2R kullanıcısıyım model hakkımda club da hiçbir yazı göremedim. acaba modelin kullanıcı sayısı mı az yoksa herkesin tv si benim ki gibi sorunsuz mu merak ettim.Tv de yapamadığım tek bir sey var oda cift görüntü olayı. d-smart reciver ve kablolu tv bağlı bazende rgb den laptop bağlayıp film izliyorum. aralarında geçiş yaparken PiP olayı olmuyor. Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim..

oflaz52

10 Haziran 2008; 0:51:56 

selam arkadaslar
Lg 50PG3000 hakkında ne düşünüyosunuz bu plazma hakkında yardımlarınız bekliyorum. bide istanbul bilşimden ürün alan warsa bu şirketin garantisi ve teknik desteği hakkında bilginiz warmı?

ALATBEY

10 Haziran 2008; 8:33:51 

selamlar bende 32lg52 veya 32lg3000 arasında kaldım arada 150 ytl fiyat farkı var ne dersiniz

aml
ferdimavi

20 Haziran 2008; 13:59:23 

selam arkadaşlar 1 senedir lg 37lp1re-ze lcd hdmı sinyal alamıyorum
msı 3870 ekran kartı
core 2 duo 2,44 işlemci
2-3 tane 50-60 ytl marka olmayan kablo değiştirdim
dvı anolog yayın kullanıyorum
bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım
nelerden kaynaklanabilir
ferdikartal@windowslive.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdimavi -- 20 Haziran 2008; 14:02:33 >

ferdi
kujo_59

21 Haziran 2008; 14:18:18 

bende yeni 42pg3000 aldım görüntü çok net

dost acı söyler

21 Haziran 2008; 21:09:28 

merhabalar bende yeni 42pc51 sahibi oldum nelere dikkat etmek gerekli

her canlı ölümü tadacaktır
EcheLoN_

22 Haziran 2008; 10:52:07 

renk kontrolüne girerek, user1 modda kullanın ve kontrastı ayarını %70'e alın. bu a