Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Samsung YP - U3 te RADYO varmı?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Samsung >> Samsung YP - U3 te RADYO varmı? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
seizure

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

27 Şubat 2008; 18:32:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Samsung YP U3 2 GB lık modelinden almak istiyorum ama bazı sitelerde radyo var diye görünüyor bazılarında ise radyo belirtilmemiş.

Bunlarda hiçbişey yazmıyo
http://www.teknofoto.com/pinfo.asp?pid=318

http://www.bilgisayarbulteni.com/samsung-u3/

Bunda var diyo ama fiyat uçmuş
http://urun.gittigidiyor.com/SAMSUNG-U3-2-GB-SLIM-USB-MP3-PLAYER-FM-RADYOLU_W0QQidZZ7596791

Bunlarda var diyo

http://www.pcmagazine.com.tr/mob48,13@2500.html

http://teknoloji-evi.blogspot.com/2007/06/samsung-u3-mp3-alar.html

Simdi bunun 2 gblık modelinde radyo varmı yokmu?

Tanrı bize 2 yuvarlak organ verdi. Biri oturasınız diğeri düşünesiniz diye. Başarı hangisini kullanacağına bağlı!
seizure

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

27 Şubat 2008; 19:53:20 

Bu konuyu açtıktan sonra ufak bir araştırma yaptım

SAMSUNG YP U3QB olanlarda RADYO YOK

SAMSUNG YP U3ZB olanlarda RADYO VAR

Sondaki B harfide rengi belirtiyor. ( B = Black / W = White / P = Pink gibi... )

Şimdi bu üründen satan TR siteleri inceliyorum.
1 GB lık modellerin Radyoluları yani U3ZB var
Ama 2 GB lık modellerin radyoluları YOK.

2 GB lık radyolu nerden bulcam ya

Tanrı bize 2 yuvarlak organ verdi. Biri oturasınız diğeri düşünesiniz diye. Başarı hangisini kullanacağına bağlı!
seizure

27 Şubat 2008; 20:18:25 

Gelişme var

2 GB lık radyolu modeller SAMSUNG YP - U3JQB

Yani Arada J harfi olanlar 2 GB ve Radyolu oluyo. Ama TRde hiçbir sitede bulamadım!

Yabancı sitelerde var ama oda bize zor

megapiksel44

27 Şubat 2008; 23:40:05 

benimki u3 ZL radyosuz.

barisozer83

28 Şubat 2008; 1:04:43 

türkiye garantili u3lerin hepsi radyosuz.. ama gittigidiyorda yurtdışı olanları var.. radyolu..

єςz.๒ö
seizure

28 Şubat 2008; 13:58:43 

quote:

Orjinalden alıntı: megapiksel44

benimki u3 ZL radyosuz.

Ama ama nasıl olur yaa?
Şimdi aklımda farklı düşünceler oluştu.

Z olanların hepsinin özelliklerinde radyo görünüyor ama sen yok demişsin.
Belkide TR de şu vergi muhabbetine radyo Z lerde yüklenebilir haldedir gibi yani heralde.

megapiksel44 ve barisozer83 dediklerinden aklıma bu geldi

seizure

28 Şubat 2008; 14:03:44 

Aklıma gelmişken şunuda yazayım PCNET in aralık sayısında U3'ün inceden bir tanıtımı vardı. Kapasite olarak 2 GB lık olan üründe Radyo var yazıyodu Hatta RDS destekle falan filan diye övmüşlerdi. Ama ürün kodu yoktu

street_cops

Sisteme Gözat

10 Mart 2008; 19:14:40 

türkiyede şu anda radyolu olanlar yok. ama yakın zamanda gelceğini düşünüyorum. bende istemiştim radyo ama malesef, napalım gittik normal 1 gb liğini aldık

ya aslında radyo olsada pek kullanılmıyo( en azından be kullanmıyorum) telefonda radyo war bi kere acmamısımdır.

&american muscle car&
grimser

10 Mart 2008; 23:00:58 

quote:

Orjinalden alıntı: street_cops

türkiyede şu anda radyolu olanlar yok. ama yakın zamanda gelceğini düşünüyorum. bende istemiştim radyo ama malesef, napalım gittik normal 1 gb liğini aldık

ya aslında radyo olsada pek kullanılmıyo( en azından be kullanmıyorum) telefonda radyo war bi kere acmamısımdır.

quote:

barisozer83
türkiye garantili u3lerin hepsi radyosuz.. ama gittigidiyorda yurtdışı olanları var.. radyolu..

İş yerimde u3 radyolu 1 gb var ve garantili bilader.Direk Kont'tan geliyor.
2gb lık modellerin radyoluları yok lakin.

Acil Servis Sakini
yastik

Sisteme Gözat

14 Mart 2008; 21:11:37 

firmware ile radyolu hale getirilemiyor mu?

redhot

23 Mart 2008; 13:30:49 

arkadaşlar bu mp3 ün radyolu modelini media markt mağazalarında bulabilirsiniz.. ben eskişehir media markt da gördüm.

jumuu

1 Nisan 2008; 11:40:17 

allah'ım kafayı sıyırıcam ya bende u3zb var orjinalinde radyo falan yok.aldıgımda 1.10 surumu vardı.sonra .1.12 yükledim.sarkılarda sorun yapınca 1.10a geri döndüm.bi baktım fm özelliği var.fm açıyorum radyo çekmiyo.indirdiğim sürümde türçe menüde var.biri bunun ne demek oldugunu tam olarak anlatabilirmi acaba?

samsung u3,sennheiser cx 300,toshiba satellite L40,sony mdr-ed21lp,sony mdr-j11g,sony mdr-g42lp,sony mdr-Q22lp

pioneer kulaklık mı allah yazdıysa bozsun!!
jumuu

1 Nisan 2008; 12:25:07 

sinirden deliye döndüm samsung a böyle mesaj yolladım;

merhaba.bende u3zb modelinde mp3 çalar var.en son indirdiğim donanım sürümünde radyo özelliği çıktı.sürümü mp3 e yükledim fm radyo açıldı ama çalışmadı.alırken fm radyo özelliği olmadan aldım.ama su anda neden sürümün içine fm özelliği koymuslar.su anda bir çok kişi fm özelliğini kullanabilmek için mp3 e durmadan sürüm arıyor.bende bunlara dahilim.madem fm özelliği yok neden sürümde var.menüde gözüme takılıyor ve kullanmak istiyorum ama kullanamıyorum.elinizde olan birşeyi kullanamamak kadar sinir birşey yoktur herhalde.yüklediğim sürüm 1.10 .1.12 yüklemiyorum çünkü çok fazla hata veriyor.sarkılarda fazlasıyla takılmalar yapıyor.fm radyo hakkında bilgilendirirseniz grup olarak teşekkür ederiz.iyi çalışmalar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 1 Nisan 2008; 12:26:14 >

samsung u3,sennheiser cx 300,toshiba satellite L40,sony mdr-ed21lp,sony mdr-j11g,sony mdr-g42lp,sony mdr-Q22lp

pioneer kulaklık mı allah yazdıysa bozsun!!
yapici

1 Nisan 2008; 14:05:06 

quote:

Orjinalden alıntı: jumuu

sinirden deliye döndüm samsung a böyle mesaj yolladım;

merhaba.bende u3zb modelinde mp3 çalar var.en son indirdiğim donanım sürümünde radyo özelliği çıktı.sürümü mp3 e yükledim fm radyo açıldı ama çalışmadı.alırken fm radyo özelliği olmadan aldım.ama su anda neden sürümün içine fm özelliği koymuslar.su anda bir çok kişi fm özelliğini kullanabilmek için mp3 e durmadan sürüm arıyor.bende bunlara dahilim.madem fm özelliği yok neden sürümde var.menüde gözüme takılıyor ve kullanmak istiyorum ama kullanamıyorum.elinizde olan birşeyi kullanamamak kadar sinir birşey yoktur herhalde.yüklediğim sürüm 1.10 .1.12 yüklemiyorum çünkü çok fazla hata veriyor.sarkılarda fazlasıyla takılmalar yapıyor.fm radyo hakkında bilgilendirirseniz grup olarak teşekkür ederiz.iyi çalışmalar....

onlar cevap vermeden sana cevap vereyim(çünkü ben de daha önce mp3 ile ilgili atmıştım mail)

"Sayın kullanıcı
mp3 playerın tedarikçisi Kont olduğu için onlarla irtibat kurun..."

şeklinde bir cevap alacaksın o yüzden Samsung değilde kont a mesaj at bence
Helcaraxe

1 Nisan 2008; 14:11:06 

diğer bölüme burdan cevap veriyim, söylediğin fw yükledim ve evet menüye radyo geldi. baya kurcaladım ama tabiki yayın alışı yapmadı. radyoyu açıyor ama frekansı alamıyor. bölge seçimini falan kurcaladım, kore/us ve diğer ülkeler diye iki seçenek var. hassasiyet değerlerini de karıştırdım ama sonuç nafile..

şu samsung a gönderdiğin mail umarım bian önce cevaplanır. ama bikaç kere mesaj attım bunlara, hemen "teknik servise başvurun" diyip kont a yönlendiriyorlar. konta bişey sorduğun zaman da, teknik servisimize gelin bakalım diyolar. işte beni deliye çeviren şey de bu

mart başında samsung a mail atmıştım telefondaki yankı problemi yüzünden, ilk mesajıma ertesi gün cevap verildi ama ikincisine tam 27gün sonra cevap verdiler.. dur bakalım senin mesaja bikaç gün içinde cevap gelmezse ben de bişeyler yazıyım. belki bi sonuç alırız. en azından, şarkılarda atlama sorunu olduğunu bilsinler diycem ama konta göndericekler yine deli olucam

Helcaraxe

1 Nisan 2008; 14:13:45 

bak işte ben mesaj yazarken, arkadaş potansiyel cevabı vermiş bile

jumuu

1 Nisan 2008; 19:09:32