Şimdi Ara

PS3 KIRILIYOR MU? PAZAR GECESİ BELLİ OLUYOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
0
Favori
18.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son günlerde kulaktan kulağa fısıltılar yayılıyor. Net bir şey olmasa da, artık bu işin suyu çıktı diyebilirim. Baksanıza adamlar teaser bile çıkarıp tarih vermiş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 15 Mart 2008; 1:37:12 >

• ılgınc mayıs 23 bır de kesın de tarıh vermısler
    bu ps3 e external hdd baglanıyormu mesela yoksa ps3 hddsının boyutumu onem arzedecek bu tur bır durumda ona gore uzun vade plan yapak
  • External HDD bence şart gibi, Fat32'nin getirdiği sınırlamalar herkes tarafından biliniyor.
  • So, you need the following tools for i.load:

PlayStation 3 System 60GB version
    500GB + external USB 2.0 HDD (e.g. Packard Bell)
    500MB free disk space on the PS3
    Connection between the PS3 and your PC (W-Lan or local)
    Memory Stick Pro Duo 2GB (Original Sony or SanDisk; no chinese fake sticks!)
    Card-Reader
    Firmware 2.10 (not above, if released)
    1 PS3 Game Image (made with SAK tool)
    1 Original PS3 Game Disk

Known bug-list:

Game Images over 17.5GB arn't running good yet (working on an improved temp-system)
    after 15 minutes without playing an iso the system hangs up (reboot required; maybe the game is not saved the)
    Online play works, but we're not sure about banning the system (use on your own risk!)
    It's not possible to play paid games out of the PSN store!
    PlayStation 2 game backups running slowly (we're working on it!)
    PlayStation 1 game backups can't save ingame (we're working on it!)

Confirmed Feature-list:

play PS3 Backups (.iso) with a size up to 17GB
    possability to play PS2 games (not perfectly)
    copy game backups via SAK or from the internet to your external HDD and load them
    complete English Interface
    full compatible with the latest PS3 firmware (2.10)

PS3 KIRILIYOR MU? PAZAR GECESİ BELLİ OLUYOR!!!

Söylentiye benzemiyor en geç 1 ay içinde gerçek olacak gibi şimdilik test ediyorlar her türlü

• sony bu olaya göz yummazsa olmaz bu iş...her güncellemeyle bi şeklde engeller..ama doyuma ulaştysa ve alt tabana girmek istıyorsa o zaman mümkün
  • aferım aferım uğraşsınlar hatta kolaylasınlar
    alternatıf dursun elımızde her ıhtımale karsı
  • Bana palavra gibi geldi bakalım göreceğiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne bu playstation 4 fiyatları
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orjinal oyun lazım bi adet yane çalışsa bile blu ray i yine kullancak disk kontrolünü geçmek için. blue ray i bozuk arkadaşlara alternatif olmaz
  • @elninom1

Güzel açıklama, benden önce vermişsin. Kısaca i.load denilen bu araç için gerekenleri zaten vermişsin. Şu an oyun içi kayıt yapılamıyor ve 17 GB üstü oyunlar çalışmıyor. i.load'ın çalışabilmesi için bilgisayara da ihtiyaç var... Ekip bu loader üstünde çalışmaya devam ediyor. Sanırım Mart ayında PS3'ün kırıldığını hepimiz göreceğiz. Artık yaza kadar da olay oturur diyorum.
  • Topic teknik konu üzerine gittiği sürece sorun yok ancak cılkını çıkarmayalım lütfen
  • Kesinlikle, haklısın hocam. Sistem kırılır veya kırılmaz, ancak bunun yüksek bir haber değeri olduğuna inanıyorum. Lütfen bilgilendirici başlıklar dışında fanatik diyaloglara girmeyelim. Aksi takdirde bilgiye ulaşmak için nette bayağı bir gezinmek zorunda kalırız. Ayrıca yasal olmayan link ve haberleri de aktarmamaya dikkat edelim...

Herkese iyi forumlar.
  • Bir şekilde kırılsada bence eski konsollar gibi olmaz çünkü bunda internet var...
  • 17 gb lık oyun cıktımıkı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozngltkn

17 gb lık oyun cıktımıkı

Ratchet and clank 20gb civarıydı hatırladığım kadarıyla. Fakat oyunların birçoğu 17gb'dan küçük yani çoğu oynanabilir olacaktır.
  • cidden ya,şuan ps3 deki oyunlar ortalama kaç gb bilen yada merak eden varmı? ben gerçekten merak ediyorum.araştırdım ama bulamadım böle bi kaynak.bide merak ettiğim blueray cdler kaç gb alabiliyo ?
    quote:

Orjinalden alıntı: ozngltkn

17 gb lık oyun cıktımıkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 26 Şubat 2008; 23:58:40 >
  • ps3 external hdd'i, formatı fat32 olursa görüyor.
    2 GB'tan büyük iso dosyalarını nasıl koyacağız bu diske?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eloir

ps3 external hdd'i, formatı fat32 olursa görüyor.

sony iso loader olayının önüne geçmek için 2 gb kısıtlamasını kasıtlı yapmış olabilir mi
  • bu hafta olmasa bile önümüzdeki hafta daha ayrıntılı bilgiler gelecek diye düşünüyorum. Youtube'deki filmi bile ben izlediğimde 200 hit falan almıştı daha. Haber yeni ve gelişmeler biraz da ayrıntılı olarak duyurulmamış. Söylentilerden bir şeyler anlaşılıyor ama ortada denenmiş bir oyun falan göremedim ben. Bir de benim kafam şu 60 GB PS3'e takıldı, acaba sırf bu makinaya özel bir exploit mi var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eloir

ps3 external hdd'i, formatı fat32 olursa görüyor.

Evet Doğru
  • sitelerinde şöyle yazıyor

During the next week we get two new PS3 systems with lower firmware and other versions (40GB) 'cause we think it's unfair for the other users if just the 60GB version works well.

İnşallah aynı durum 40 gb modelinde de olur.
    birde şöyle bir bilgi var demekki en geç haftaya gerçek olup olmadığını anlayabiliriz

We actually think that we can inform the biggest comunity sites in th web to share a trial version in the first week of march 08.

quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

bu hafta olmasa bile önümüzdeki hafta daha ayrıntılı bilgiler gelecek diye düşünüyorum. Youtube'deki filmi bile ben izlediğimde 200 hit falan almıştı daha. Haber yeni ve gelişmeler biraz da ayrıntılı olarak duyurulmamış. Söylentilerden bir şeyler anlaşılıyor ama ortada denenmiş bir oyun falan göremedim ben. Bir de benim kafam şu 60 GB PS3'e takıldı, acaba sırf bu makinaya özel bir exploit mi var?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.