Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
..::: iPHONE & N95 8GB :::..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> ..::: iPHONE & N95 8GB :::.. Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
memolix

26 Şubat 2008; 16:04:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Daha once eminim bu tur basliklari gorup yorum yapmis olabilirsiniz.Ama fikirlerinize ve tecrubelerinize cidden ihtiyacim var bende bir cok arkadasim gibi bu iki telefon arasinda gidip geliyorum...Sizce hangisi??

Para ve insan arasında karşılıklı ilişki şöyledir; İnsan parasının sahtesini yapar,parada insanın...
mrtbrc6378

Sisteme Gözat

26 Şubat 2008; 16:24:14 

Bence N95 8 GB...Çünkü iPHONE'nin bataryası değiştirilemiyor...

SAMSUNG SGH E-250
SONY PSP FAT
TURKCELL
Opera
Internet Download Manager
jDownloader
VLC Player KULLANICISI
memolix

26 Şubat 2008; 16:31:23 

hadi ya ??? unu ilk kez duydum ogrendigim iyi oldu cok tesekkur ediyorum...

Para ve insan arasında karşılıklı ilişki şöyledir; İnsan parasının sahtesini yapar,parada insanın...
Katze

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

26 Şubat 2008; 16:34:15 

Teknik özellikler açısından Nokia N95 8 GB modelini öneririm.

Ancak; daha büyük dokunmatik bir ekran, ses kalitesi, YouTube'dan video izleme özelliği, farklı bir işletim sistemi, tasarım gibi kriterler önemli ise Apple iPhone.

Canon EOS 400D D-SLR / Canon EF-S 18-55 F/3.5-5.6 / Canon EF 70-200 F/4L USM
Hama 67MM UV Filtre / Petrix SL-3138B Tripod / Lowepro Slingshot 200AW
Temmuz 2009: Canon EF 50 F/1.4 USM / Canon EF 100-400 F/4.5-5.6L IS USM / Canon Speedlite 430EX II
ÖSS nedeniyle buralardan uzak...
memolix

26 Şubat 2008; 16:38:29 

N95 te youtube videolari vs. de izleniyor diye biliyorum.ve senin de dedigin gibi iphone farkli ve ilgi ceken bi urun fakat malum tr de yasal oolarak ve distrubitorlu mal girisi gerceklestirilmediginden dolayi ariza vs sonucu elimde patlar diye cekiniyorum acikcasi.

mrtbrc6378

Sisteme Gözat

26 Şubat 2008; 16:55:02 

STUFF Şubat 2008 sayısından alıntı;

Kara Liste-Iphone

1]Bir sürü eksiği olmasına rağmen yapamadığı hiçbirşey yokmuş gibi davranıp,insanların gözünü boyaması,
2]Dokunmatik ekran kavramını iyice ayağa düşürmüş olması,
3]Tasarım harikası bahanesiyle fahiş fiyat çekmesi,
4]Devrimsel bir cihaz olduğu söylenmesine rağmen 3G desteğinin olmaması,
5]iTunes bağımlılığından hala kendisini kurtaramamış olması,
6]Çoklu dokunmatik ekranı dışında başka yenilikçi özelliğinin olmaması,
7]Sürekli dokunmanız gerektiği için ekranın kolay kirlenmesi,
8]Değiştirilebilir bataryası olmadığı için bir süre sonra çöplüğü boylamaya mahkum olması,
9]Başındaki 'i' harfi ve elma logosu nedeniyle birçok insanın onu bir şey zannetmesi,
10]Üçüncü parti uygulamalarına izin vermemesi...

SAMSUNG SGH E-250
SONY PSP FAT
TURKCELL
Opera
Internet Download Manager
jDownloader
VLC Player KULLANICISI
memolix

26 Şubat 2008; 16:56:44 

wow +1 demek kaliyor sadece

_Maxy_

26 Şubat 2008; 16:59:43 

Tabiki N95 8GB

HP Pavilion DV 6299 - Nokia N95 8GB - Mercedes A-150 - Sony Bravia KDL 40W2000 -
Sennheiser CX-300

Kendi yıldızını takip et

memolix

26 Şubat 2008; 17:03:55 

zaten kizakli olmasi super yaa

freestyle02

27 Şubat 2008; 23:16:11 

n95 8gb yi tek geçerim

==>by freestyle02<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
over and under

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Şubat 2008; 23:37:55 

quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Teknik özellikler açısından Nokia N95 8 GB modelini öneririm.

Ancak; daha büyük dokunmatik bir ekran, ses kalitesi, YouTube'dan video izleme özelliği, farklı bir işletim sistemi, tasarım gibi kriterler önemli ise Apple iPhone.

N95 8GB'dan da youtube videoları izlenebiliyor

07' OCTAVIA RS

0-100 KM/S 7.3SN MAX 240 KM/S

superchips remapping soon...
..Knight..

Sisteme Gözat

28 Şubat 2008; 17:32:53 

Nokia N95 güzel bir tercih olabilir. Iphone ekranı, arayüzü, işlemci hızı ve tasarımıyla ön plana çıkıyor.

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
manhack

Sisteme Gözat

28 Şubat 2008; 20:52:27 

n95 bencede çünkü i phone daha oturmamış bi sistem...

HAYAT NE GARİP...
memolix

29 Şubat 2008; 14:06:31 

Aslina bakarsaniz bende ondan yakiniyorum.Yani baska bi ulke icin uretilen telefonunun sistemini o ulkeye has bi sistem olduguna bakmadan kacak yollarla Turkiyeye sokup sistem uzerinden degisiklik yapip uyarlamaya calisiyoruz.Ondan sonrada problemlerin icerisinden cikamiyoruz.Adamlar daha Turkiye'ye uygun uretmemislerki.Bana acikcasi riskli geliyor .O kadar parayi riske atacak durumda da degilim.Bence sistemi oturmus neyin ne oldugu belli olan N o k i a N95 8GB. Hem kizakli ve daha pratik olacagimi dusundugum Nokia'yi tercih edicem buyuk bir ihtimalle.

cenkyyy

29 Şubat 2008; 14:30:53 

kardeş etrafımda o kadar insan varki n95 8gb i satıp iphone alan en başta şunu diyim n95 8gb doluyken bir msg ı yaklaşık 30 saniyede açıyor iphone da ben daha 5 saniye beklediğmi hatırlamıyorum n95in için full foto doluyken kamera açılıyor kendi kendine saçma saçma kapanıyor fotoğraflar çekiyor aaa yasal olarak diyorsan n95 tabiki ama pili bitse ne olucak benim ıphone un pilini ben değiştirdim hemde 39 dolara internetten aldım burda pili değişmeyen diğen arkadaşlar biraz daha araştırın ayrıca telefonun temizleme bezi var zaten ekranın çizilme gibide bi derdi yok n95 için sabrım var diyorsan al
quote:

Orjinalden alıntı: memolix

Aslina bakarsaniz bende ondan yakiniyorum.Yani baska bi ulke icin uretilen telefonunun sistemini o ulkeye has bi sistem olduguna bakmadan kacak yollarla Turkiyeye sokup sistem uzerinden degisiklik yapip uyarlamaya calisiyoruz.Ondan sonrada problemlerin icerisinden cikamiyoruz.Adamlar daha Turkiye'ye uygun uretmemislerki.Bana acikcasi riskli geliyor .O kadar parayi riske atacak durumda da degilim.Bence sistemi oturmus neyin ne oldugu belli olan N o k i a N95 8GB. Hem kizakli ve daha pratik olacagimi dusundugum Nokia'yi tercih edicem buyuk bir ihtimalle.

Dark_Lord_

1 Mart 2008; 0:53:01