Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Kaspersky-Nod32 inceleme??

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Cevap: Kaspersky-Nod32 inceleme?? Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Daemon Wintermoon
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Nisan 2008; 9:14:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Farklı bir konu açıcaktım ama bir sorunum var burdan belirtim..
Arkadaşlar öncelikle kaspersky 6 aylık ücretsiz lisans lı deneme kampanyasını duyunca haliyle önce evimde kurdum. Kurmadan önce AVF free vardı ama silmedim hiç birini ve kurulumdan sonra kaspy. devre dışı bıraktı sorunsuzca sonra işyerinde ki PC me de kurdum ondada avg kullanıyordum onuda devre bıraktı sonra iş yerinden bir arkadaşın Laptop ında virüsler vardı ve ESET NOD32 virüsleri bulsada temizleme adına hiç bir halt yemiyordu; neyse onun sistemede kurdum ama ne işse nod32 hala aktif di sonra unisstall etmeye çalıştım etmedi bende güvenlik kipte açıp program files dan dosyalarını sildim(hata yaptım) sonra açtım sistemi kaspy. i aktif hale getirdim ama asıl problem şuydu, OUTLOOK Express açılırken nod32 uygulama hatası vermesiydi. Outlook (2003) açık iken bir süre sonra kendi kendine kapanıyordu bende Algıla/onar yaptım düzeldi gibi oldu ama sonra kaspy. açıkken ara ara kapanmaya devam ediyordu ve açılışta nod32 hatası vermeye devam ediyor.
Bu problemin üstesinden nasıl gelebilirim arkadaşlar ? Yardımlarınızı bekliyorum.. Yoksa Esra hanım beni öldürecek
JANT!

Sisteme Gözat

14 Nisan 2008; 9:57:07 

Kaspersky ile Avf çakışıyor olabilirler. Üstün olan Kaspersky onu tehdit görüp devre dışı bırakmıştır. Ama Kaspersky - Nod32 sorun olmuyor. Aynı anda kullanabiliyorsunuz. Sistem dosyalarını silmek resmen bilgisayarı alt üst etmek gibi birşey.
Your Uninstaller 2008 yükleyin ve sisteminizi temiz hale getirin.

En güzeli sistem geri yükleme. Geri yükleme noktalarına bakın ve zamanlar uygunsa geri alın pc

Eski nick : Umut GÖRGÜLÜ

JANTİ HER ZAMAN JANTİ
can_globe

14 Nisan 2008; 14:35:47 

nod32

GLoBeLoRD GEL GEL SİTEYE GEL http://www.ce.com.tr Yeni Web Sitemizi Lütfen Ziyaret Ediniz.
"Çete ye siz ulaşamazsınız Çete isterse size ulaşır"

...AY Gökte Kaldıkça Ulu Kocaların Ak Sakallıların duası üstüne olsun...
JANT!

Sisteme Gözat

16 Nisan 2008; 23:17:25 

Kaspersky 8 ; 6 ' nın arayüzüne eklentiler yapılarak ortaya cıkan bir programdı. En azından öyle yayınlandı. Ama kullanılmayacak bir a.v. 6-7 sürümlerine devam

JANTİ HER ZAMAN JANTİ
trh

17 Nisan 2008; 23:54:28 

laptoplarda bence nod32 kullanmak sistemi verimli kullanmak açısından daha mantıklı.. fakat nod32 nin firewall u zayıf o yüzden firewall sağlam bi router ile nod32 kesinlikle daha mantıklı.. fakat internette sadece nod32 ile yani extra firewall olmadan dolaşmak bence gercekten güvenli değil..
belki şöyle bi çözüm de üretilebilir nod32 ile beraber güçlü bi firewall programı kullanmak ama hangi yazılım bunun için uygun olur denemedim doğrusu..
autorun.inf diye bir zımbırtı vardı bunu kaspersky hiç görmüyo nod32 ise gördüğü halde silemiyo..
yani bunların yanında trojenler için ayrı bir yazılım da yüklemek gerekiyor...
benim gibi x64 sistem kullanıyorsanız işiniz daha da zor çünkü spyware doctor gibi yazılımlar x64 sistemleri desteklemiyo..
sonuç:
al birini vur ötekini

İçimdeki Deniz

18 Nisan 2008; 16:42:23 

ksapersky 7 creative driverlarını virüs olarak görüyor ama yine de kullanıyorum nod 32 2.7 trojan girince silemedi ben de kaspersky kurdum
JANT!

Sisteme Gözat

18 Nisan 2008; 22:56:17 

quote:

Orjinalden alıntı: İçimdeki Deniz

ksapersky 7 creative driverlarını virüs olarak görüyor ama yine de kullanıyorum nod 32 2.7 trojan girince silemedi ben de kaspersky kurdum

Yanlış cümle kuruyorsunuz ve bu insanları yanlış yönlendirmenize sebep olur. Konunuzu gördüm hatta yardımcı oldum. Orjinal driver olmadıgını ve internetten indirdiğinizi söylediniz. Nereden biliyorsunuz içinde virüs barındırmadığını????

Böyle bir ihtimal varken bu tavır yanlış

JANTİ HER ZAMAN JANTİ
İçimdeki Deniz

18 Nisan 2008; 23:04:33 

quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

quote:

Yanlış cümle kuruyorsunuz ve bu insanları yanlış yönlendirmenize sebep olur. Konunuzu gördüm hatta yardımcı oldum. Orjinal driver olmadıgını ve internetten indirdiğinizi söylediniz. Nereden biliyorsunuz içinde virüs barındırmadığını????

Böyle bir ihtimal varken bu tavır yanlış

creative'in resmi sitesinden indirdim yanlış anlamışsın
JANT!

Sisteme Gözat

18 Nisan 2008; 23:22:31 

Resmi siteden indirmen yine virüs olmadığını kesinleştirmez

JANTİ HER ZAMAN JANTİ
BrooklynZU

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Nisan 2008; 23:24:56 

@JANT!
Yok artık.Abartmayalım istersen.Kaspersky nin yanlış alarmlarına alışmış olman lazım.Öyle birşey olsa creative kullanıcıları ayaklanırdı.Mantıklı olalım

Avira Antivir Premium,Comodo Firewall Pro,Spysweeper

İçimdeki Deniz

18 Nisan 2008; 23:33:17 

quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

@JANT!
Yok artık.Abartmayalım istersen.Kaspersky nin yanlış alarmlarına alışmış olman lazım.Öyle birşey olsa creative kullanıcıları ayaklanırdı.Mantıklı olalım

çok doğru söyledin brooklynZU
JANT!

Sisteme Gözat

19 Nisan 2008; 0:09:33 

quote:

@JANT!

Hocam ben şu postlarımda ne Kaspersky destekledim ne de başka birşeyi. Sadece ihtimalleri göz önünde bulundurdum. Creative diye virüs girmeyecek değil , heryere giriyor. Kasperskky de yanlış vermiş olabilir. Ama suçuda herzaman Kaspersky atmamak gerek.

Nod32 kullanıyorum ve memnunum

JANTİ HER ZAMAN JANTİ
BrooklynZU

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Nisan 2008; 0:15:52 

Ben o konuya birşey demedim ama dediğim ihtimal eğer olmuş olsaydı emin ol bu forumda bir haberi çıkardı.Koca Creative böyle bir hatayı yapamaz kolay kolay.Hatırlarsan burda bir haber vermiştim.Kaspersky,exploere.exe yi virüs olarak görüyordu onların yanlış güncellemesi yüzünden.Hemen düzelttiler.Yani bu uyarı muhtemelen yine programla ilgilidir.Geçenlerde de şu hergün bedava yazılım veren siteden dağıtılan bir yazılımın içinden virüs çıkmış.Olamaz değil olur yani.Ama onun haberi hemen çıkmıştı.Yani Creative driverlarında virüs olsa bu anında haber olurdu.Burda sorun kaspersky gibi görünüyor.Onu anlatmaya çalışıyorum.

Avira Antivir Premium,Comodo Firewall Pro,Spysweeper

JANT!

Sisteme Gözat

19 Nisan 2008; 0:18:22 

quote:

Ben o konuya birşey demedim ama dediğim ihtimal eğer olmuş olsaydı emin ol bu forumda bir haberi çıkardı.Koca Creative böyle bir hatayı yapamaz kolay kolay.Hatırlarsan burda bir haber vermiştim.Kaspersky,exploere.exe yi virüs olarak görüyordu onların yanlış güncellemesi yüzünden.Hemen düzelttiler.Yani bu uyarı muhtemelen yine programla ilgilidir.Geçenlerde de şu hergün bedava yazılım veren siteden dağıtılan bir yazılımın içinden virüs çıkmış.Olamaz değil olur yani.Ama onun haberi hemen çıkmıştı.Yani Creative driverlarında virüs olsa bu anında haber olurdu.Burda sorun kaspersky gibi görünüyor.Onu anlatmaya çalışıyorum.

Tekrar söylüyorum ihtimali göz önüne getirdim ki %2 belki.

+1

JANTİ HER ZAMAN JANTİ
İçimdeki Deniz

19 Nisan 2008; 16:20:39 

bir de şunu fark ettim installshield'i virüs olarak görüyor creative driver yüklerken
trh

20 Nisan 2008; 0:20:10 

quote:

bir de şunu fark ettim installshield'i virüs olarak görüyor creative driver yüklerken

İNSTALLSHİELD İ virüs olarak mı görüyor yoksa, böyle bi program yükleniyor habarın ola izin veriyomusun diye uyarı mı veriyo?
karıştırıyor olmayaın dostum?!

JANT!

Sisteme Gözat

20 Nisan 2008; 0:23:02 

quote:

Orjinalden alıntı: trh

quote:

İNSTALLSHİELD İ virüs olarak mı görüyor yoksa, böyle bi program yükleniyor habarın ola izin veriyomusun diye uyarı mı veriyo?
karıştırıyor olmayaın dostum?!

Kaspersky