Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Kaspersky-Nod32 inceleme??

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Cevap: Kaspersky-Nod32 inceleme?? Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ibutun

5 Mart 2008; 13:11:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: carpediemct

nod32 2.7 güncelleme yapmıyor diyen arkadaşlara o kadar şaşırdım ki anlatamam

yaklaşık2 senedir makinemde yüklü. ne zaman interneti açsam yada bir oyundan çıksam
günde en az bir kaç kere nod 32 updated diyor
en son güncelleme tarihine bakıyorum o gün içinde kesin güncelleme yapıyor

nod 32 nin yanında nod 32 fix dosyası var
serial no falan girerseniz güncelleme yapmayabilir
bu fix dosyasını nod 32 yi kurdukdan sonra kurup yeniden başlatırsanız makineyi
makinenizi hiç kasmayan, size hiç iş bırakmayan , virüs lü flash disk olsun harici disk olsun yada
herhangi bi internet sayfası olsun tıkladıınız an uyarı veren bi programa sahip olmuş olursunuz.
kaspersky da kulllandım 6 ay . çok fazla key değiştirdiğim için bırakmıstım ama inanın kasıyo makineyi
ben , tabiki herkesin görüşüne saygı duyarım ama kullandığımı ve gördüğümü bilirim

bende oyumu nod 32 den yana kullanıyorum

Arkadaşa katılıyorum bende de NOD32 v2.7 var... Programı kurup restart atmadan Patchini de kurup restart attım mı herşey sorunsuz çalışıyor... Ayrıca Gunde 2-3 defa update edildi diye köşede yazı çıkıyor... Ama ben update etmeye kalkınca uyarı veriyor... Bende bıraktım kendi update ediyor:) Şunu da sölüyüm Kaspersky Nod32 den bence daha iyi ama NOd32 hiç mi hiç kasmıyor bilgisayrı bu zmana kadar da hiç bir sorunla karşıaşmadım... Bende NOD32 bu yüzden 1 numara... Bulma konusunda da gayet başarılı... Sizde kendinizce güvenlik almaya çalışır nette önünüze gelen uyarılara evet demezseniz hiç bişey olmaz... Crack sitelerine de girip çıkarım bişey olmaz... Ama tabi uzun zmanadır netin içinde olduğumdan ibutunguvenlik sistemimde iyidir:P Ayrıca NOD32 dışında internetten de virus sitelerinin online virus ataraması yaptırabiliyorsunuz... O şekilde de tarattığım oldu(NOD32 kuruluyken-- Sonuç: bişey çıkmadı ama sizde gene benim gibi arada bir netten de taratın)

İnternet giriş sayfasını kurtarma

http://www.ziddu.com/download/1927064/nternetGirisSayfasnkurtarma.rar.html
BrooklynZU

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Mart 2008; 13:31:01 

@JANT!
Bazen programlar bilgisayar seçiyor.Bu kulağa saçma gelse de gerçekten var böyle bir olay.Çok kez de başıma gelmiştir.Kullanılan windows lar bile çok fark yaratıyor.Ben mesela her windows ile samsung telefonumu pc ye gösteremiyorum.3-4 windows versiyonu var ama sadece 1 i sorunsuz

Avira Antivir Premium,Outpost Firewall Pro 2009,Spysweeper

mami23®

Sisteme Gözat

5 Mart 2008; 13:34:50 

KASPERSKY kullananlar registry alanından her ay key dosyanızı silin 30 günlük etkinleştirmeyi bnir daha yapın böylece sonsuz yasal kis7 kullanın :)

Nvidia Palit 9600gt Sonic|MSI P45 Platinum Motherboard|İntel® E6700 2.66@3100mhz|Cooler Master Extreme Power 550w|acer al1916w 19'|Cm Musketer1|Samsung sata dvd-rw|TT Big Typhoon cpu cooler|Cooler Master RC690 case|PowerPack 1000watt ups|500Gb seagate NCQ 32mb cache hdd|2x2 Ocz ddr2 800mhz vista ferformance platinium ram|Microlab MC800 4+1|
donanimhaber@hotmail.com
JANT!

Sisteme Gözat

5 Mart 2008; 19:44:42 

quote:

Orjinalden alıntı: mami23®

KASPERSKY kullananlar registry alanından her ay key dosyanızı silin 30 günlük etkinleştirmeyi bnir daha yapın böylece sonsuz yasal kis7 kullanın :)

Eski nick : Umut GÖRGÜLÜ

JANTİ HER ZAMAN JANTİ
leonidass

5 Mart 2008; 22:03:29 

kaspersky nod 32 incelemesi tamam da... şubat ayı antivirüs test sonuçları yayımlandı. dh'de de konuşuldu. ordaki sıralamada ilk beşte kaspersky de nod 32 de yok. 1. webwasher 2. AVK 2008.
önceleri kaspersky veya nod 32 çok iyi olabilir ama şu an için gerilerde kalmış durumdalar. -kaspersky çok da geride sayılmaz.-

BrooklynZU

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Mart 2008; 22:06:48 

quote:

Orjinalden alıntı: leonidass

kaspersky nod 32 incelemesi tamam da... şubat ayı antivirüs test sonuçları yayımlandı. dh'de de konuşuldu. ordaki sıralamada ilk beşte kaspersky de nod 32 de yok. 1. webwasher 2. AVK 2008.
önceleri kaspersky veya nod 32 çok iyi olabilir ama şu an için gerilerde kalmış durumdalar. -kaspersky çok da geride sayılmaz.-

O teste fanatikler güvenmiyor.Reklam olduğunu iddia ediyorlar.O yüzden ne kadar yırtınsak boşuna.Anca takım tutar gibi tuttukları program en üstte olunca doğru oluyor onlar için.Artık diğer yazılımlar büyük atılımlar yapıyor ama bazıları bunu göremiyor.O test kuruluşunu ve testi kaale almayanlara da gidip siteyi araştırın diyorum.Artık o konu hakkında ıspat vermekten ben bıktım ama fanatikler anlamamakta ısrar ediyorlar.

leonidass

5 Mart 2008; 22:11:11 

quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

@JANT!
Bazen programlar bilgisayar seçiyor.Bu kulağa saçma gelse de gerçekten var böyle bir olay.Çok kez de başıma gelmiştir.Kullanılan windows lar bile çok fark yaratıyor.Ben mesela her windows ile samsung telefonumu pc ye gösteremiyorum.3-4 windows versiyonu var ama sadece 1 i sorunsuz

evet yaa. aynı şey donanım için de geçerli galiba... arkadaşım yeni bi kart aldı(8600 gt). monitörde karlanma olduğu için benim ekran kartıyla değiştik (8800 gt). geçici olarak tabi benim pcde sorun çıkarmadı. crysisi 1024 768!de oynuyo orta ayarlarda. neyse...
yeni ram aldım 2 gb. pcde resest sorunu çıkmaya başladı. kartı değiştiğim kişiyle ramleri de değiştik. ramler de onda sorunsuz çalışıyo.
Ne iş

leonidass

5 Mart 2008; 22:13:36 

o teste göre şu an en iyi seçim avira antivir. ücretsiz sürümü var çünkü

BrooklynZU

Sisteme Gözat

5 Mart 2008; 22:17:26 

Teste göre seçim doğru olmaz.Testleri ben fikir amaçlı olarak görüyorum.Ama o testi yapanların ne reklam ne de başka birşeyle işi var.Tamamen bağımsız bir kuruluş keza av-comparatives te aynı şekilde.Orda da proaktif koruma ve on-demand da avira yine önde.
Ama dediğim gibi teste göre değil kullanım alışkanlıklarınıza göre seçim yapın.Ama tabiki Avira çok iyi bir seçim.

TheGate

5 Mart 2008; 23:11:31 

hocam kaspersky maspersky diyorsunuzda ben 2 aydır filan sabrederek ve söylenerek kullanıyorum ama sonu yakındır söyliyim
bu da ıspatı

vista 64-bit ultimate üzerinde denemediğim antivirüs kalmadı.ama en fazla kasanı kaspersky.o yüzden adı kasanpersky oldu
bilgisayarda e8400 işlemci ve 2.5gb bellek var banamısın demiyor yine kasıyor adam yaa .hatta bir keresinde yeniden format attım sadece kaspersky kurdum.sadece vista ve kaspersky vardı yani.walla yine kastı kasanpersky hep kasıyordu zaten değişmedi yani

birde kaspersky 64bit desteği var diyorlar değilmi.koca bir YALAN
64bit olanını indirdim özellikle.... ama adamlar onuda becerememişler.64bit olan kaspersky aslında 32bit olarak çalışıyor
görev yöneticisine bakmasanız onuda yersiniz yani

bu da ispatı

ben lisanslı kutum gelsin NOD32 3.0 kullanmaya başlayacağım.bu geçiş süresinde KASANPERSKY kurayım bir şans vereyim ona dedim ama HİKAYEEE
NOD32 3.0 yide denedim NOD32 hem kasmıyor hemde vista 64bit ultimate de gerçek 64bit olarak çalışıyor.ama ilaç milaç fayda etmeyince parayı bayılıp alayım dedim

en iyi antivirüs dediğin kasmaz ve YALAN söyleyip ben 64bit im diyip 32bit çalışmaz.
KASANPERSKY en iyi filan değil.kandırmayın kendinizi

NOD32 den devam arkadaşlar

TheGate

5 Mart 2008; 23:30:34