Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
192.168.1.1 sayfasına giremiyorum

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> 192.168.1.1 sayfasına giremiyorum Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
alperen_58

26 Şubat 2008; 11:35:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

192.168.1.1 yazdığımda modem arayüzü sayfası açılmıyor. internetim var istediğim sayfaya girebliyorum.neden olabilir acaba yardımcı olabilirmisiniz. modemim zyxel prestij660ru-t1 v2

iyi günler
mafaky

26 Şubat 2008; 12:56:48 

quote:

Orjinalden alıntı: alperen_58

192.168.1.1 yazdığımda modem arayüzü sayfası açılmıyor. internetim var istediğim sayfaya girebliyorum.neden olabilir acaba yardımcı olabilirmisiniz. modemim zyxel prestij660ru-t1 v2

Zyxel'lerde (aslında tüm diğer markalarda da...) 192.168.1.1 (veya benzeri şekilde 192.168.2.1 veya 10.0.0.2) yazıp da modemin WEB arayüzüne girme aşamasında size mutlaka şifre (bazılarında kullanıcı adı artı şifre) oran bir sayfa gelir. Sizde böyle olmuyor mu?

AMD taraftarı, AirTies-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evlerinde 4 ayrı ADSL hattında AirTies WAV-140 generic, AirTies RT-101, Linksys WAG-200G & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)
alperen_58

26 Şubat 2008; 12:58:24 

hayır sayfa açılmıyor.

iyi günler
mafaky

26 Şubat 2008; 13:33:47 

quote:

hayır sayfa açılmıyor.

Modemi restlemeyi denediniz mi? (Arkasındaki minik ve içeride gömük düğmeye bir ataşın ucunu sokup 60 saniye kadar basılı tutunuz...) Ancak bunu yapınca da modem fabrika ayarlarına döneceğinden artık internete bağlanamazsınız; modemin web arayüzüne girip adsl ayarlarını yeniden girmeniz gerekecektir.

AMD taraftarı, AirTies-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evlerinde 4 ayrı ADSL hattında AirTies WAV-140 generic, AirTies RT-101, Linksys WAG-200G & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)
alperen_58

26 Şubat 2008; 13:50:39 

denedim kurulumuda baştan yaptım ama olmadı. dns server inda hata var sanırım. ağ özelliklerini tıklayıp onar dediğim zaman DNS önbelleiği temizlenemedi diyor. elle bir dns adresi girmeyi deneyecem çalışan bir adres biliyormusunuz

iyi günler
mafaky

26 Şubat 2008; 14:20:17 

quote:

denedim kurulumuda baştan yaptım ama olmadı. dns server inda hata var sanırım. ağ özelliklerini tıklayıp onar dediğim zaman DNS önbelleiği temizlenemedi diyor. elle bir dns adresi girmeyi deneyecem çalışan bir adres biliyormusunuz

TTnet'in DNS'lerini vereyim: 195.175.39.39
195.175.39.40

Kolay gelsin....

alperen_58

26 Şubat 2008; 22:00:10 

buda işe yaramadı zyxel in sitesine mail attım bakalım cevap gelecekmi

iyi günler
elektronik__manyak

3 Mart 2008; 17:06:57 

arkadaşım senin baglantında varsayılan ag geçidi olarak 192.168.1.1 yazıyorsa bunu yazarak modemin ara yüzüne girebilirsin bazı marka modemlerde bu ag geçidi numarasını degiştire biliyorsun bunu ögrenmek için ag baglantısını tıklayıp durum diyeceksin destege geleceksin ve orada varsayılan ag geçidi var bir kontrol et derim

ASUS 400W PSP KASA ASUS P5LD2SE ANAKART CORE2DUO 1.8 ISLEMCI 4*1GB KINGSTON RAM 320*2 WD + 250 WD HDD ASUS EAX1650 512-HP-1024MB EKRANKARTI AVERTV A700 DVB-S ASUS 1814BLTDVDRW LG DVDRW PHILIPS 20'' LCD MONİTÖR SONY STRDG500 EV AMFİSİ 600W 8'' LCD TV VESTEL DVD PLAYER ARTİES RT 205+WUS300 2*50W SUBWOOFER
Contranarya

8 Temmuz 2008; 8:33:40 

Ayni problemi yasiyorum! Access point modem aldim ve bir turlu sifre koyamiyorum isin ilginc tarafi nete girmekte sikinti cekmiyorum tek sorun net halka acik oldu onune geren giriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 8 Temmuz 2008; 8:36:07 >

Paradan Silinir ama Tarihten Asla...
elektronik__manyak

8 Temmuz 2008; 23:02:14 

marka ve model nedir öncelikle bunu sorayım ayrıca şifre koymana gerek te yok mac adresi filtreleme yap sadece sen gir başkaları baglanamasın

ASUS 400W PSP KASA ASUS P5LD2SE ANAKART CORE2DUO 1.8 ISLEMCI 4*1GB KINGSTON RAM 320*2 WD + 250 WD HDD ASUS EAX1650 512-HP-1024MB EKRANKARTI AVERTV A700 DVB-S ASUS 1814BLTDVDRW LG DVDRW PHILIPS 20'' LCD MONİTÖR SONY STRDG500 EV AMFİSİ 600W 8'' LCD TV VESTEL DVD PLAYER ARTİES RT 205+WUS300 2*50W SUBWOOFER
r.evil

13 Temmuz 2008; 2:03:49 

kullandığın virüs programı izin vermiyor olabilir
virüs programının firewall ayarlarından engelleyip,engellemediğine bakabilirsin

Contranarya

15 Temmuz 2008; 20:49:57 

Tp-Link marka access point.. mac sifresi nasil konuluyor arkadaslar 1 haftadir yapamadim yardimci olun bana bu konuda lutfen
quote:

Orjinalden alıntı: elektronik__manyak

marka ve model nedir öncelikle bunu sorayım ayrıca şifre koymana gerek te yok mac adresi filtreleme yap sadece sen gir başkaları baglanamasın

Paradan Silinir ama Tarihten Asla...
turuncu_kafaa

25 Temmuz 2008; 18:31:05 

Modem im Pikatel Airmax-101 ...

burada kullanıcı adımı ve şifremi girmeme ragmen tekrar tekrar soruyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_kafaa -- 25 Temmuz 2008; 18:30:10 >

Energetic

26 Temmuz 2008; 14:37:13 

quote:

Orjinalden alıntı: r.evil

kullandığın virüs programı izin vermiyor olabilir
virüs programının firewall ayarlarından engelleyip,engellemediğine bakabilirsin

bende böyle olmuştu.

DH Fiat Palio Kulübü
T.C Tarih Kulübü
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür. (J.Harris)
ali coşkun

27 Temmuz 2008; 16:00:17 

bazı routerların başlangıç kullanıcı adı ve şifresi oluyor admin admin gibi 192.168.1.1 e girdiginizde buraya bunu yazın sonra degistirin

abdurrahimk

Sisteme Gözat

30 Temmuz 2008; 0:39:29 

pikatel kullanıcı isen salakça bir şekilde virüs programı izin vermiyor.. modemin dandikliği burdan belli... U.s robotics te böyle bir sorun yaşamıyorum..

aaydinci

30 Temmuz 2008; 1:08:46 

quote:

TCP Ip özelliklerine girip otomatik ip yi işaretleyin. 192.168.1.1 ile modem özelliklerine girecektir. Girdikten sonra DHCP server IP'sini değiştirdikten sonra denetim masasından tekrar ip atayın.

Modeminiz kablosuz ise bu işlemleri kablo ile yapın. Görüşmek üzere..

XBOX360 Arcade @PAL
QbLaY!!!

30 Temmuz 2008; 17:03:57 

Modemınızı arkasında küçük bir tuş olacak ona basılı tutun modem kendi fabrika ayarlarna dönecektir ve şifresi de 1234 olacaktır.Modemınızın ıp adresi illaki 192,168,1,1 olmak zorudnda değil benm kı ...,1.2 idi.Kullanma klavuzunuz varsa modemınızın ıp adresi orda yazacaktır!!!

VeRmEk İsTeMeSeYdİ İsTeMeK VeRmEzDi!!!