Şimdi Ara

192.168.1.1 sayfasına giremiyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
3
Favori
676.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 192.168.1.1 adres ıd:admin şifre:admin




  • Bir id ve şifre var ki en çok onlar işe yarıyor. Bu yöntemle birkaç acemi internet cafenin modem arayüzüne girebildim. Mantık şu:



    eğer sadece şifre sorarsa 123456 deneyebilirsiniz, ya da boş bırakın direkt tamama basın.

    eğer kulanıcı adı + şifre istiyorsa :
    Kullanıcı adı: admin
    şifre : ttnet, superonline ...

    anlayacağınız kullanılan firmanın adıdır genelde şifre.
  • zyxelin gibi rezil bir markanın yayımında ve yapımında emeği geçen herkesin ....

    bu ne saçmalık ya, komşunun ZyXEL P-660N-T1A modedime bağlanıyorum. Port açıcam, 192.128.1.1 in şifresi dopru girdiğim halde erişim hakkı vermiyor. illa ethernetle baplanam lazım veya modemle beraber verilen cd yi benim pc ke kurmam lazım. Ne xim bi gövenlik önlemiyse. Bi de internetten zyxeling yönetim programın indirdim yükeldim, yükelemz olaydım, tüm modem sıfırlandı. komşuya ne diyeceğimi bilemedim. kadın benim yüzümden müşteri hizmetlerini aradı kullanıcı adı parola istedi.
    Böyle mühendisler böyle modem yapıp para kaznıyorlar ya.....




  • merhaba herkez sorun yaşıyor gibi tüm yorumları okudum degişik degişik sorunlar var fakat benim yaşamış oldugum soruna hiçkimse bir cevap verememiş modemi ilk aldıgımda normal bir şekilde kurdum tüm ayarları yaptım ve kullanmaya başladım aradan geçen aylar içinde hiç ihtiyacım olmadı ama geçen gün modemdeki dmz ayarlarını açmak için modeme girmek istedim ama ne yaptıysam modeme giremiyorum öyle denedim böyle denedim olmuyor olmuyor 192.168.1.1 olarak gelen arayüze kullanıcı adimi ve şifremi girebiliyordum ama şu an o arayüz hiç gelmiyor sayfa görüntülenemiyor diyor ne yaptıysam olmuyor bu konu hakkında bilgi sahibi olan veya sorunu çözen arkadaşımız varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim tüm browse ,mozilla,crome,exploler,de denedim modemim tp-link td-w8901g....................OLMADI OLMADI..
  • asilkancan kullanıcısına yanıt
    Kablosuz bağlanıyorsanız .. Kabloyla bağlanın ve elle ip verin öyle deneyin...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperen_58 A kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar şunu deneyin 192.168.2.1 girin sıkıntısız
  • gegirti kullanıcısına yanıt
    Hitron BWA 35302 var ama giremiyorum
  • aslannn A kullanıcısına yanıt
    hocam ethernet taksanda olmuyor
  • sorun çözüldü modeme reset atıyoruz ondan sonra herşey sıfırdan açılıyor yeniden kurulum yapıyoruz kullanmaya başlıyoruz ttnetin kafa karıştıran saçma işlerinden biri daha:=))
  • Beyler az önce aynı sorunla karşılaştım.

    İnternetteydim durup dururken internet gitti. Modemi resetledim. 192.168.1.1 e girmeyi deniyorum. Kullanıcj adı şifre soran yer gelmiyor. Bağlanamadı diyor. Telefonumdan girdim arayüze. Laptoptan girdim. Ama masaüstü pcde girmiyor. İnternete de bağlanmıyor. Laptopdan ve telefondan bağlanabiliyorum. Ama masaüstü bağlanmıyor.

    Çalıştıra cmd yazdım ipconfig yazdım. Orda default gazeteyi karşısında bi adres yazmıyor. Nolur yardım edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modem ile pc arasında bir sorun var sanırım . sen elle ıp ver pcne bi ağ geçidinede 1.1 yazıp bi dener misin
  • Modem ayar sayfasına giriş için modeminizin arayüz giriş ip' sini bilmeniz gerekir. Genellikle 192.168.1.1 olsa da bazı modem markaları için bu değişiklik gösterebiliyor. Modeminizin İp adresini bulmak için sizin için araştırdım. Şöyle bir işlem paylaşılmış bir sitede.

    192.168.1.1 ip ile Modem Ayarı Yapma
    Modeminizin yapılandırma sayfasını açın.Modeminizin yapılandırma sayfasına, ağınıza bağlı bir bilgisayardaki bir web tarayıcısı yoluyla erişebilirsiniz.Parolayı bilmediğiniz için Wi-Fi ile bağlanamıyorsanız, bilgisayarınızı doğrudan modeme bağlamak için bir Ethernet kablosu kullanın. Bu, Wi-Fi şifresine olan ihtiyacı ortadan kaldıracaktır.

    Standart modem adresleri 192.168.1.1, 192.168.0.1, 192.168.2.1, veya 10.0.1.1 (Apple) ya da 10.0.0.1 (Xfinity). Adresinizi tarayıcınızın adres çubuğuna girin.
    Yukarıdaki adreslerin hiçbiri yapılandırma sayfasına erişim izni vermiyorsa, Windows tuşu + R tuşuna basarak Komut İstemi açın. Komut İstemi açıldığında, ipconfig ve Enter tuşuna basın. Etkin bağlantınızı listede arayın. Karşınıza çıkan ip adresi modeminizin giriş ip adresi olacaktır. Bu da genellikle 192.168.1.1 adresidir.
    Denemelerinizin hepsi başarısız olursa, modeminizdeki sıfırla düğmesine, fabrika varsayılan ayarlarına döndürmek için yaklaşık 30 saniye basılı tutun. Ardından, modeminizin modelinin varsayılan ip adresini arayın ve tarayıcınıza girin.
    Bazı modemler yapılandırma yazılımı ile birlikte gelir. Yapılandırma yazılımınızı önceden yüklediyseniz, web tarayıcı arayüzü yerine bunu kullanabilirsiniz.

    Kaynak: 192.168.1.1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woohoo2 -- 24 Aralık 2016; 11:35:36 >




  • Aşağıdaki gibi bir çözüm işe yarayabilir. Bulunsun.
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=128156631
  • if you cannot connect to your router then open internet explorer Options > Advanced tab > click reset and follow instructions, before doing that: right click the network connection icon on the taskbar and click "Diagnose and repair". Also, make sure that you do not have any infections and clear all cookies and temporary internet files.
    192.168.1.1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarahBishop -- 5 Ağustos 2017; 7:26:48 >
  • Bende de aynı sorun vardı.

    Ne yaparsam yapayım 192.168.1.1 adresine giremiyordum. İnternet Bağlantınız Engellendi, İnternete Bağlı Değilsiniz, Sayfa Bulunamadı vs gibi yazılarla/hatalarla karşılaşıyordum sürekli. Windows'a Sorun giderme yaptırınca "Güvenlik ve Güvenlik Duvarı ayarları bu bağlantıyı engelliyor olabilir." şeklinde bir sonuç verdi.

    Güvenlik Duvarını kapattıktan sonra da durum aynıydı. Geriye tek seçenek kullandığım anti virüs yazılımı olan Kaspersky Internet Security'i bilgisayardan kaldırmak kaldı. Kaldırdım ve sorun halloldu. Anti Virüs yazılımım her nedense 192.168.1.1 adresini engellemiş ve hiç bir şekilde açmama izin vermiyormuş meğerse.

    Bendeki aynı sorunu bu şekilde çözdüm.
  • genel bir sorun mu acaba o markada fazla sorun çıkıyor
  • Rüzqaar kullanıcısına yanıt
    zyxel mi ?
    dınlen dınlen kaçın ...

    uzak durun zyxelden
  • http://192.168.1.1 bu şekilde yazdın demi direk 192.168.1.1 diye yazılınca girmez.
  • Belki de IP adresi farklıdır modemin. Network bilgilerine girip "ağ geçidi" IP adresini öğren, adını yanlış hatırlamıyorsam. Bu sana modeminin IP adresini gösterir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: micro77

    zyxel mi ?
    dınlen dınlen kaçın ...

    uzak durun zyxelden

    aynen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.