Selamlar, Palit aldım, sonic değil, oc içn program önerir misiniz ben riva ile birşey yapamadım. Forumda testini göremedim, kartı takar takmaz 2006 testi yaptım, forumdaki ilk 9600GT testini ben koyayım dedim, ekran kartı default, zaten oc menüsü göremedim :
tweak var, görüntü kalitesi "performans" seçili :P
Ya en son sürücüğü indirdim bir türlü oc yapamadım. Neyse yakında yeni riva turner çıka heralde.. İşlemciyi zorlamadım, zorlasam da skora pek etkisi olmaz zaten heralde.
Bugün bi arkadaşa aldık bundan. Güzel kart güle güle kullan. Soğutucu çok etkili. yüksüz 33 dereceydi gpu. Palit'in driveri içinde utulity'i kurdun mu O/C menüsü orda
1280*720 çözünürlük için çok bile o skor ... standart test olan 1280*1024 test sonuçlarını bekliyoruz.. 11 k gelecekmi merak ettim.., o.c. için şu an riva tuner iş yapmayacaktır.. 2.07 yi beklemeniz gerekecek ama nvidia ntuner ve palitin kendi yazılımı olan vdtool ile o.c. yapabilmeniz lazım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain54 -- 26 Şubat 2008; 0:11:44 >
o nasil islemci puani ya benim ayni hizdaki x2 3600 2300 aliyor.skoru ilk gordugumde cizdim sagdan soldan test resim ararim 10 dakikadir bu iste bir is var diye.720 ha?guzelmis.. 1280*1024 unu bir gorsek su gencin mumkunse.