Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Amd için En sessiz Fan

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Sessizleştirme >> Amd için En sessiz Fan Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
GhostDog

25 Şubat 2008; 18:15:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selamlar
AMD 3700+ için en sessiz fanı arıyorum
Firebal'un sitesinde ninja markalı bir fan gördüm tavsiye eder misiniz?
Bütçe önemli değil!
d@ngerusly

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Şubat 2008; 18:47:46 

ninja infinity öneririm fan takmassan iyi olur fakat ben fanlı isterim sesli olsun orta derecede soğutsun dersen http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=K0218 bunu öneririm başka siteden bulup al. mesela inventus

KADIKÖY WORD UP/ D@NGERUSLY WORDUP

.45 ACP

25 Şubat 2008; 22:22:29 

ninja onermem kocaman takmasi problemli bir alet ki fansiz da zor kullanirsin.fanli olarak su alet klasik ama sonradan bunun cok takliti cikti hypertx filan bu tip bisi al.fiyati arastir ben bu resimli diye veriyorum.

http://www.sanalmarketim.com/urun/K0218/

cyrix120

x2 3600 - Biostar 560 A2+ - 2*1 Veritech 800 revoltec copper- 2*512 Ocz Gold 800 - Palit 8500gt Sonic vf700 - 160 gb WD AAJS Scythe Silent Drive - Xilence 400w - Asus 1814BLT - LG Flatron L1750H - A4Tech G6-70D - Speedpad - Logitech keyb. - Microlab 5.1 - Live 5.1 - CM Aerogate - MGE 600 ups - APC 1200 regulator - AC Freezer 64 - Thermalright chipset - Newance Tower BTX

x2 5600 - Foxconn 770 sb700 - 2*1 Corsair 675 - ..... 4800 - 2*80 gb seagate raid0 - FSP BSII 500w - Asus1814BLT - LG 1960TR-BF - A4Tech XL-740K - A4Tech X7 pad - A4 X7 keyb. - Philips Spa9300 2.1 - Audigy2 ZS - Avertv 203 - Zalman MFC1 - TT Big Type 120 - Thermalright chipset - TT SpritII chipset - APC 800 ups - Enermax Chakra.
Horizoner

26 Şubat 2008; 23:59:55 

Ninja fansız kullanabileceğin fanlarda birtanesi kesinlikle öneririm kasa içi havalandırmanı iyi tutarsan kolay kolay fana ihtiyaç duymazsın üzerinde gelen fanı çalıştırsanda çok ses çıkarmıyor 1222 civarlarında al derim kolay gelsin..büyük olmasının çokta bir negatif yanı yok sadece kasanda yeterli yer olsun cpu civarı 12-15 cm kadar...

GhostDog

27 Şubat 2008; 21:21:55 

Kasam thermaltake armor+
Sanırım yeterli olur
Fakat en yeni modeli nedir bu fanın?en son versiyonu yani
Teşekkürler
Horizoner

28 Şubat 2008; 0:15:13 

SOn bir isim değişikliği ile Mugen oldu ama ninja versiyonu ile arasında hiçbir fark yok birkaç dizayn değişimi ama arada 3ytl fark var almışken yenisi olsun :) fireball da ikiside var, bu arada kasandan ziyade anakartındaki yer önemli ramlere psu ya baskı yapmasın bir arkadaş çok güzel bir ölçümü eklemişti foruma onu vereyim bir incele kendi anakartınla karşılaştır...
http://www.scythe-eu.com/forum/ninja-plus/8-ninja-plus-dimensions.html
quote:

Orjinalden alıntı: GhostDog

Kasam thermaltake armor+
Sanırım yeterli olur
Fakat en yeni modeli nedir bu fanın?en son versiyonu yani
Teşekkürler

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Sessizleştirme >> Amd için En sessiz Fan Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Merpa (VIA Epia)
Az enerji çeken ve sessiz PClerin vaz geçilmezi Via EPIA ürünleri ithalatçısının standındayız
Monster T2-Rex 17 dizüstü
Hem oyun hem de iş için bir dizüstü bilgisayar arıyorsanız; mutlu haber buldunuz :)

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar