Şimdi Ara

ISATAP Bağdaştırıcısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
34.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bu sorun nedir Aşağıda resmini de ekledim.
    Sürücüyü kaldırıp yeniden yükledim yine sonuç vermedi. İnternetten güncel sürücüleri tarattım ama sonuç ;
    '' Aygıtınız için en iyi sürücü zaten yüklü'' diyor ama aygıtın özelliklerinde ve aygıt durumunda
    ''Windows, aygıtın gerektirdiği sürücüleri yükleyemediğinden, bu aygıt düzgün olarak çalışmıyor. (Kod 31)''
    diyor.

Böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar yardım.

ISATAP Bağdaştırıcısı

• Arkadaşlar sorun hala devam ediyor. Eğer böyle devam ederse sanrım teknik servislik olacağım.
  • Arkadaşlar ağ bağdaştırıcılarının içeriğini gösterebilecek var mı?
    Bilgisayarın modeli presario dv6338eu.
    Sanırım başka modellerde yok bir arkadaşın bilgisayarnında böle bir aygıt yok. Sadece benim bilgisayarıma has bir şey mi?
  • Arkadaşlar tüm ilgilenen arkadaşlar için teşekkür ederim sanırım sorun çözümlendi.
    İnşallah bir daha çıkmaz karşıma.
  • arkadaşlar ısatap bağdaştırıcısı sorunu bendede var.kod31 hatası veriyor yardımınızı beklıyorum
  • http://support.microsoft.com/kb/932520/tr

Cevabı microsoft vermiş.Hatta şöyle yazmış

Çözüm
    Bu hata iletisini güvenle yok sayabilirsiniz. Bu hata iletisi, bağdaştırıcı ile ilgili bir sorun olduğunu göstermez. Bağdaştırıcı düzgün biçimde çalışmaya devam eder.
  • böyle bişi bendede oldu vista ultimatette hiç bişide sorun yok ama saçma şey aygıt yöneticisinde öyle duruyor bende sinir oluyorum :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B560 Audio Chipset
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • microsoft öyle diyor ama internete girilmiyor bunun yüzünden bazen nasıl yok sayabiliriz ben de bazen oluyor bu durum ben eternet kablosunda kırıklık falan var sanıyodum meğerse bundan kaynklanıyomuş
  • valla bu sorun bugün bende de ortaya çıktı. Bilgisayarı açtım, windows durduk yer sürücü yüklemeye başladı ama yükleyemedi de resimdeki hatayı verdi. Şimdilik internette sorun yok ama bilmiyorum ne olacak.

Dün de durduk yere webcam'in sürücüsünü yüklemeye çalıştı, onu da beceremedi. Sonra webcam'i çalıştırmak istedim "fişini takın" dedi. Laptop'un neresine takacam, zaten dahili! Ama şu an onda da sorun yok.

Bundan 5-6 ay öncede durduk yere, "bilinmeyen aygıt"ın "bilinmeyen sürücü" sü diye bir şey arıyordu, e haliyle öyle birşey varolmadığından onu da yükleyemedi ama şu an "aygıt yöneticisi"nde hala yüklenmemiş olarak gözükse de, hep birlikte sorunsuz yaşıyoruz
    Sebebini bilen varsa yada başıma daha sonra ne geleceğini, iyi olur.

Teşekkürler...

ISATAP Bağdaştırıcısı

ISATAP Bağdaştırıcısı

• Çözümüm;

Başlat çalıştır çubuğuna "regedit"yazıp. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \Services \ TCPIP6 \ PARAMETRELER Sağ bölmede DisabledComponents diye birsey göreceksin ona çift tıklayıp ondalık bölümündeki değeri "0 (sıfır)" yapıp pc yi yeniden başlatınca benim sorun çözüldü. .
    ama şimdi o değer bende yine eski değer yani 255 görünmekde ama aygıt yöneticindeki o problem gitti.:-))
  • bu sorun bende de var? hort için özür dilerim
  • win 7 64 bit kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.