Arkadaşlar bu sorun nedir Aşağıda resmini de ekledim. Sürücüyü kaldırıp yeniden yükledim yine sonuç vermedi. İnternetten güncel sürücüleri tarattım ama sonuç ; '' Aygıtınız için en iyi sürücü zaten yüklü'' diyor ama aygıtın özelliklerinde ve aygıt durumunda ''Windows, aygıtın gerektirdiği sürücüleri yükleyemediğinden, bu aygıt düzgün olarak çalışmıyor. (Kod 31)'' diyor.
Binlerce cana kıyıldı,acısı yüreğimizde sönmez Komandonun andı bu, hesabı sorulmazsa gülmez Duyun ey hainler, Duyun ey düşmanlar ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ...
Arkadaşlar sorun hala devam ediyor. Eğer böyle devam ederse sanrım teknik servislik olacağım.
Arkadaşlar ağ bağdaştırıcılarının içeriğini gösterebilecek var mı? Bilgisayarın modeli presario dv6338eu. Sanırım başka modellerde yok bir arkadaşın bilgisayarnında böle bir aygıt yok. Sadece benim bilgisayarıma has bir şey mi?
Binlerce cana kıyıldı,acısı yüreğimizde sönmez Komandonun andı bu, hesabı sorulmazsa gülmez Duyun ey hainler, Duyun ey düşmanlar ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ...
Çözüm Bu hata iletisini güvenle yok sayabilirsiniz. Bu hata iletisi, bağdaştırıcı ile ilgili bir sorun olduğunu göstermez. Bağdaştırıcı düzgün biçimde çalışmaya devam eder.