Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
!!!C4280 PROBLEM LÜTFEN YARDIM!!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı >> !!!C4280 PROBLEM LÜTFEN YARDIM!!!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tsulhan

24 Şubat 2008; 21:16:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba,

1 ay önce bir HP 4280 aldım ama bir türlü düzgün çalışmıyor. Çıkan CD den driverları falan yükledim. Printera birşey gönderdiğim zaman kağıdı alıyor ama biraz bişeyler yazıyor sonra kağıt içinde kalıyor ve yazmayı durduruyor. Küçük ekranda printer yazısı falan duruyor ama bi numara yok yazmaya devam etmiyor. Print spooler ı açıp kapıyorum hiç. Bu arada USB den bağlıyorum. Takılma olunca çıkartıyorum kağıdı dışarı atıyor. Tekrar takıca başka kağıt alıyor ama o da biraz yazılıp duruyor.

Çok zor durumdayım. HP yi bile aradım adamlar yapamadı. Böyle bir sorunla karşılaşan varsa lütfen yardım edebilir mi??

Şimdiden çok teşekkürler.

pileysıteyşın 3 60 gb, samsung 226bw, god of var 2, reynbovsiks vegas, esessins krid, kol of düyti4 veeee iphonee...
mogly

1 Nisan 2008; 1:55:50 

aynı sorun bende var kardeşim
kafayı sıyırdım burda ya

tsulhan

2 Nisan 2008; 0:36:29 

Valla kardş aleti aynen eve götürdüm desktopa bağladım orada sorun olmadan çalışıyor. Ve gidip HP laser printer aldım şimdi onu kullanıyorum . Anlayacağın 4280 elimde patladı denebilir. En kısa zamanda satmayı düşünüyorum...

pileysıteyşın 3 60 gb, samsung 226bw, god of var 2, reynbovsiks vegas, esessins krid, kol of düyti4 veeee iphonee...
adnan_yilmaz

23 Nisan 2008; 1:06:04 

arkadaşım sizin usb yazıcı kablolarınız bozuktur. gelende yazıcının yanında verilen kablolar dandik olur. yeni bir tane kablo alın bı deneyın bakalım

xeon6666

27 Haziran 2008; 21:26:39 

Aynı yazıcı ve aynı problem bendede var. Fakat problem yanlızca vista da xp de yazıcıyı kullanırken hiçbir problem yok .

RESPECT!...
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı >> !!!C4280 PROBLEM LÜTFEN YARDIM!!!! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Monster T2-Rex 17 dizüstü
Hem oyun hem de iş için bir dizüstü bilgisayar arıyorsanız; mutlu haber buldunuz :)
GB P35C-DS3R & Kingston DDR3
Gigabyte P35C-DS3R anakart ve Kingston HyperX DDR3 bellek testleri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir