1 ay önce bir HP 4280 aldım ama bir türlü düzgün çalışmıyor. Çıkan CD den driverları falan yükledim. Printera birşey gönderdiğim zaman kağıdı alıyor ama biraz bişeyler yazıyor sonra kağıt içinde kalıyor ve yazmayı durduruyor. Küçük ekranda printer yazısı falan duruyor ama bi numara yok yazmaya devam etmiyor. Print spooler ı açıp kapıyorum hiç. Bu arada USB den bağlıyorum. Takılma olunca çıkartıyorum kağıdı dışarı atıyor. Tekrar takıca başka kağıt alıyor ama o da biraz yazılıp duruyor.
Çok zor durumdayım. HP yi bile aradım adamlar yapamadı. Böyle bir sorunla karşılaşan varsa lütfen yardım edebilir mi??
Şimdiden çok teşekkürler.
Valla kardş aleti aynen eve götürdüm desktopa bağladım orada sorun olmadan çalışıyor. Ve gidip HP laser printer aldım şimdi onu kullanıyorum . Anlayacağın 4280 elimde patladı denebilir. En kısa zamanda satmayı düşünüyorum...