ANYCOOL T808 KULLANANLAR BAKSINLAR (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri

over and under -> ANYCOOL T808 KULLANANLAR BAKSINLAR (24 Şubat 2008; 12:40:31)

Telefon hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum

TV ve diğer özellikleri nasıl ?

Problem yaşayan veya tavsiye etmeyen var mı ?

Bir arkadaşım alacak da

over and under -> Cevap: ANYCOOL T808 KULLANANLAR BAKSINLAR (24 Şubat 2008; 21:26:53)

??? yok mu hiç kullanan

enteresan [sm=icon_smile_cool.gif]

bilgin_yener -> Cevap: ANYCOOL T808 KULLANANLAR BAKSINLAR (25 Şubat 2008; 1:19:14)

mms ve benzerı operator ayarları bulunmuyor adamım cok dıkkat et benımde acayıp hosuma gıtmışdı elımı bıle suremedım almak ıçın ayarları yok dedıklerınde
ve java yok java demek her sey demek
ama ben ılla alıcam dıyorsan
yada bunların cozumu varmış dıyorsan bende alıcam
benım bıldıklerım bu ayrıca çift sım kartlı degıl o bılıyorsdun dıymı

over and under -> Cevap: ANYCOOL T808 KULLANANLAR BAKSINLAR (25 Şubat 2008; 7:45:54)

quote:

Orjinalden alıntı: bilgin_yener

mms ve benzerı operator ayarları bulunmuyor adamım cok dıkkat et benımde acayıp hosuma gıtmışdı elımı bıle suremedım almak ıçın ayarları yok dedıklerınde
ve java yok java demek her sey demek
ama ben ılla alıcam dıyorsan
yada bunların cozumu varmış dıyorsan bende alıcam
benım bıldıklerım bu ayrıca çift sım kartlı degıl o bılıyorsdun dıymı

http://urun.gittigidiyor.com/ANYCOOL-T808-SIFIR-CIFT-HATLI-TV-IZLENEBILIR_W0QQidZZ8363772

bir bakar mısın

synx -> Cevap: ANYCOOL T808 KULLANANLAR BAKSINLAR (25 Şubat 2008; 9:53:26)

Arkadaşım yapma , göz var nizam var bu paraya çin malı telefon mu alınır .

Gerçekten anlamıyorum milleti , çin malı telefonlara çok rağbet var.

Bakın isterse 6 kart desteklesin , genede bilgiğiniz markalardan şaşmayın derim.

over and under -> Cevap: ANYCOOL T808 KULLANANLAR BAKSINLAR (25 Şubat 2008; 11:44:24)

quote:

Orjinalden alıntı: synx

Arkadaşım yapma , göz var nizam var bu paraya çin malı telefon mu alınır .

Gerçekten anlamıyorum milleti , çin malı telefonlara çok rağbet var.

Bakın isterse 6 kart desteklesin , genede bilgiğiniz markalardan şaşmayın derim.

dostum bende biliyorum ama arkadaşım illa alacağım diyor

bu nedenle sadece kullanan ve sorun yaşayan arkadaşlar buraya yazarsa sevinirim

aykuttoklu -> Cevap: ANYCOOL T808 KULLANANLAR BAKSINLAR (22 Nisan 2008; 19:00:37)

Epey bir yazılmıs cizilmisss cogu yanlıs bilgilendirme ama ben de yazayımm

telefonu bir haftadır kullanıyorumm ayarlarını yaptıgınızda mms ve internet kullanabiliyorsun

ben hem turkcell hem de avea ile hem mms gonderip alabiliyorum hem de internete girebiliyorum yani gprs kullanıyorumm

urun cift hatlı ve hatların ikisi de aktif oldugu halde yankı cızırtı vs gibi problemler yok
ustelik her iki hat icinde ayrı ayrı ayarlar yapabiliyorsunuz gelen aramalar giden aramalar icin surekli hangi hatta oldugunuza dair uyarı alıyorsunuz

televizyon cok iyi yani normal bir televizyonun boynuz anten ile cekebildigi tum kanalları bu telefonda cekiyor ve inanılmaz net gosteriyor televizyon izlerken goruntu yakalayabiliyorsunuzz

hepsinde var mı bilmiyorum ama benim aldıgım telefonda turkce T9 destegi bile var

telefon elbette cin malı ancak tv cift hat vs gibi ozellikleri ile eglenceli bir telefon en azından televizyon ozelligi bile insanı zaman zaman sıkıntıdan kurtarıyor

280-300 lira cok gelebilir ancak dedigim gibi ihtiyac icin alınacak bir telefon degil cift hat kullanmak isteyen biraz da eglence olsun diyenler icin iyi bir telefon

Haa! bir de ses kalitesi ve seviyesi muhtesemm - ve hafıza kartı takılabiliyor ben su anda micro sd 1 GB hafıza kartı ile kullanıyorum
muzik seti kadar ses cıkartıyor desm yanlıs olmaz

ustelik sırf dıs hoparlorler de degil konusma sırasında bile cok net ve iyi ses veriyor

piyasada su anda 280-300 ytl arasında

ciddi alıcı arkadaslar var ise temin edebilirimm...

Teknode -> Cevap: ANYCOOL T808 KULLANANLAR BAKSINLAR (23 Nisan 2008; 16:56:18)

Sakın almayın 2 gün test ettim çekiş gücü iyi değil.
Telefon kalitesiz. [sm=s15.gif]
Üstünde çok fazla durmak istemiyorum ama alıncak bir cihaz değil. [:'(]
Bilinen markalardan şaşmayın.

aykuttoklu -> Cevap: ANYCOOL T808 KULLANANLAR BAKSINLAR (23 Nisan 2008; 21:28:07)

sorunsuz bir cihaz arıyorsan elbette bildik markalardan sasmayacaksın ama sonuctaa cin malı onu goze alarak alacaksınn

eger sorunsuz cihaz istiyorsann samsung d880 duo var fiyatı da 550ytl civarında tavsiye ederimm

cekis gucu konusunda katılıyorum bazen cekim dusuyor ama o da iki hat aynı anda aktif oldugundan kaynaklanıyor diye dusunuyorumm
diger cift hatlarda aynı sorun var mı bilmiyorum

Ghett0C0wb0y -> Cevap: ANYCOOL T808 KULLANANLAR BAKSINLAR (23 Nisan 2008; 23:01:22)

quote:

Orjinalden alıntı: aykuttoklu

sorunsuz bir cihaz arıyorsan elbette bildik markalardan sasmayacaksın ama sonuctaa cin malı onu goze alarak alacaksınn

eger sorunsuz cihaz istiyorsann samsung d880 duo var fiyatı da 550ytl civarında tavsiye ederimm

cekis gucu konusunda katılıyorum bazen cekim dusuyor ama o da iki hat aynı anda aktif oldugundan kaynaklanıyor diye dusunuyorumm
diger cift hatlarda aynı sorun var mı bilmiyorum

d880de 2.hatta sesin boğuk gelme/gitme problemi varmış sanırsam.bütün çift sim kartlı cihazlarda durum böyle.

asikartal18 -> Cevap: ANYCOOL T808 KULLANANLAR BAKSINLAR (6 Mayıs 2008; 22:02:27)

arkadaşlar bende anycool t808 tel aldımm fakat alma sebebim benim 6630 un kafayı yemesii ve çift sim kart kullanmam olduu benim telefonun üzerine 150 ytl verdim telefon ilk izlenimlerime göre çok güzell ben çözdüm telefonu iyice televizyon pek iyii değildir diye umuyordumm fakat gerçekten çok güzell televizyonu sesi muhteşem gerçekten alırsanız sesine hayran kalacaksınız benim laptop tan daha iyi ses :) sonra kamerada biraz iyi değil ama benim zaten foto kameram var :) bazı arkadaşlar yazmışlar titreşimden başka sessiz moda alınmıyor diye biraz kafayı çalıştırsalardı benim gibi çözerlerdi önce telefonun ses kayıt bölümünden sessizz bir ses kayıt etsinler bunuda zil sesleri bölümünden seççsinler ve bildirim tonu nu zilsesi yapsınlar sessiz sessiz çalsınn ben öyle yapıyorumm :(kayseriliyim ondandır:) şarja takmıyor telefonu çift batarya olduğu için şarj adabtöründe batarya takılıyor telefona takmaya gerek yok biri bitince öbürünü takıyorum şarjı beklediğimden iyi gidiyor okadar kurcalıyorum full doldurmuyorumm yinede 3 gün gidiyor dokunmatik ekranı güzel msj yazmakk ta zevkli bide her görene soruyorum kaçadır bu tel diye ortaamm 1000 ytll vardır diyorlar :) benim için enn önemlisi zaten çift sim kart AYNI ANDA AKTİFF olmasıydıı aldığım yer iyi bir bayii kapanmama garantisi verdii içim rahat telefon elimde kalsa bile bu bir şanss şansımı deniyorum ama telefonn beklediğimden sağlam çıktıı 6630 a zamanında 700 lira bayılann birisi olarak bidaha nokiaya para vermem ben sorusu olan arkadaşlarr asi_kartal18@hotmail.com ekleyebilirlerrr saygılar

e-r-c-u -> Cevap: ANYCOOL T808 KULLANANLAR BAKSINLAR (4 Temmuz 2008; 9:35:56)

arkadaşlar bunda T9'u nasıl ayarlayacağız kelimeler eksik geliyor ve değiştiremiyorum yenilerinide ekleyemiyorum yapan arkadaşlar varmı ? mesela sevgilim yazacağım sevgili yazıyor ?

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.796875