arkadaslar çin yapımı çift hat çalıştıran dokunmatik ekranlı nokia 5610 çin yapımı bir telefon var...almamı tavsiye eder misiniz...burdaki arkadaşların tavsiyeleri üzerine alıp almamaya son kararımı vericem.. ACİL TVSİYELERİNİİ BEKLİYORUM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_gorunmez -- 24 Şubat 2008; 10:16:56 >
alma arkadaşım ama sokağa atacak param çok diyorsan sen bilirsin
Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler.Ne var ki çocukluklarını özlerler. Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler; ama sağlıklarını geri almak için para öderler. Yarından endişe ederken bugünü unuturlar. Dolayısıyla ne bugünü ne de yarını yaşarlar. Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşarlar; ancak hiç yaşamamış gibi ölürler.
dostlar demekki herkes alma dediğine göre bu telefonların özelliklerine falan kanmamak lazım.. uygun fiyatlı,, birçok özellik olması,,çift hat çalıştırması insana acaba dedirtiyor.. ama iyi ki tavsiye aldım sizlerden...
dostlar demekki herkes alma dediğine göre bu telefonların özelliklerine falan kanmamak lazım.. uygun fiyatlı,, birçok özellik olması,,çift hat çalıştırması insana acaba dedirtiyor.. ama iyi ki tavsiye aldım sizlerden...
quote:
Orjinalden alıntı: DevoN
Alma,parana yazık olur...
Evet,N99i(çakma tabii ki)'de 5 mpx kamera vardı(sözde ve galiba),1.3 mp kalitesinde fotoğraf çekiyor...
forumdaki arkadaşlar sağolsun aydınlattılar..çin telefonu alınır mı diyerek...bende fiyatı çok uygun geldiği için 2 hat falan da calıstırıyor diye belki demiştim... ama biraz arastırdımda ne kamerası adam gibi 2 megapixel,ne ekranı muadili diğer telefonlar gibiymiş..bir de bozulunca ne yapılır onu hiç bilmiyorum tabii. TEKRARDAN FORUMDAKİ ARKADAŞLARA TESEKKÜRLER... İYİKİ VARSINIZ