Şimdi Ara

< WACOM BAMBOO S English Grafik Tablet İncelemesi >

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
13.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WACOM BAMBOO S ENGLISH TABLET INCELEMEM(MTE-450-K-EN)

Wacom Bamboo S English

Kutusunun içerisinden tablet, digital kalem, kalem standı, usb kablo, 1 adet yazılım ve 1 adet sürücü cdsi,Kullanım klavuzu çıkıyor. Tabletin 2540 lpi yapısı çok üst düzeyde olmasada orta seviye kullanım için ideal kabul ediliyorki Ben denemelerimde hem kalemi hemde tableti çok başarılı buldum. Daha önce kullandığım trust marka a4 tablette vectorel çizimlerimde gördüğüm dalgalanma gibi sıkıntılarla karşılaşmak imkansız. Ayrıca çizim yapılan yüzeyin dokusu kalem ile çizilen düz çizgilerde destek sağlayarak olası kaymalara imkan vermiyor. 512 Basınç seviyeside yazılımsal ayarlamalarla daha kullanışlı hale getirilebiliyor gördüğüm kadarıyla. Tabletin üzerindeki 4 tuş karanlıkta mavi ışığıyla gerçektende güzel görünüyor, ortadaki dokunmatik zoomlama butonuyla birlikte tümünü programlamak mümkün yazılımla. Üstteki tuş bölümü kaygan ve parlak plastikken çizim yapılan alan ve etrafı mat malzeme. Tabletin inceliği ise yaklaşık 4-5mm. WACOM Volito2 lerde sıkça şikayet edilen yuvarlak çizimlerdeki kesilmeler yaşanmıyor, düşündüğünüzü çizmeniz mümkün. BAMBOO S ENGLISH size engel değil konforlu bir araç olacak şekilde yapılandırılmış.

Yine üzerinde durulması gereken önemli bir noktada kalem pilsiz çalışıyor, herhangi bir enerji bağlantısı olmadan kullanılabiliyor. üzeri yumuşak plastikle kaplı, eliniz terli bile olsa kayması gerçektende zor. tuşlar parmaklara yakın şekilde konumlandırılmış ve yazılımla programlanabiliyor. Marifetli kalemin arkasıda silgi olarak kullanılabiliyor. Kalemin hem ucunu hemde arkasını korumak içinde 2 kapak mevcut. Yalnız bu kapaklar öyle çok uzun ömürlü koruyucularda değiller. Kalemin masaüstü standıda yine çok şık tasarlanmış, kalemi dik veya yatay konumlandırmak mümkün.

VISTA üzerinde tam destekle kullanılabiliyor tablet, vista üzerinde usbden tanıtır tanıtmaz sol tarafa yerleşen ekran klavyesi ile el yazısı tanımlama özelliğini kullanmanız veya VISTA JOURNAL yazılımı ile el yazısı notlar tutmanız mümkün. WACOM bu konuya gerçekten çok iddialı hazırlanmış, paket üzerinde gelen "JustWrite Office" ile tabletin kullanılabilirliği çeşitlendirilmiş.

Ürün gerçektende malzeme kalitesi ve kullanılabilirliğe verdiği imkanlarla benden fazlasıyla geçer not aldı. Tam bir f/p ürünü. Bu tablet ile çizim yapmak tam anlamıyla bir eğlenceye dönüştü benim için. A6 boyutu normalde küçük olarak düşünülsede taşınılabilirliği ilede aslında bir avantaj olabilir evdeki modern ressamlar için.

Hızlı ve son bir göz atmak gerekirse ürün için
    + diyebileceklerim
    Kusursuz Malzeme
    Arka Plan aydınlatmalı kullanışlı tuşlar
    Uygun fiyata yüksek performans
    VISTA desteği
    Pilsiz Kalem

-
    Kolay parmak izi kalan yapısı
    usb kablonun çokta uzun olmaması
    paket içeriğinde mouse olmaması söylenebilir.

Yinede BAMBOO serisinin üst donanımı S ENGLISH önümüzdeki günlerde adını sıkça Konuşturacaktır.

Teknik Özellikler

Çözünürlük 2540 lpi
    Tablet Boyutları 200 x 185 x 10 mm
    Aktif Alan 148 x 92.3 mm
    Basınç Seviyeleri 512
    Paketı ıcınde gelenler Bamboo Tablet, Bamboo Pen, Bamboo Pen stand, USB cable, Quick start guide, CD-ROM with tablet driver software and online user’s manual
    Kutu içine dahil olan aksamlar Bamboo kalem , Bamboo kalem standı JustWrite Office for Windows XP and 2000
    Garanti 2 YIL GARANTİ
    Desteklediği Yazılımlar Windows 98SE, 2000, Me, XP or Mac OS 10.2.6 & üzerini çalıştıran ve USB kapısı
    Web adresiwww.wacom.com
    Renk Siyah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 24 Şubat 2008; 10:47:09 >

• Güzel inceleme olmuş; tablet denirse akla "wacom" bir numara :) bende şirkette Intuos3 A5 Wide kullanıyorum, gayet memnunum...
  • bende de graphire modeli var ilerde intuosların fiyatları düşse iyi olur ama bu da iyi.
  • Bunların kalemleri bir süre sonra bitiyormuş ve yenisini almak gerekiyormuş.Doğru mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

Bunların kalemleri bir süre sonra bitiyormuş ve yenisini almak gerekiyormuş.Doğru mu ?

Bitme diye bir konu söz konusu değil; ama kullandığın uçlarda çıkacak sorunlarda kolayca değiştirebilirsin, zaten yedek içerisinde veriliyor.
  • eyvallah hocam..
    wacom bu işte gerçektende bir numara...
    bunu aldığınız ürünün kutusunu açar açmaz anlıyorsunuz..Ürünlerin malzeme kalitesi gerçektende çok iyi

quote:

Orjinalden alıntı: sirneo

Güzel inceleme olmuş; tablet denirse akla "wacom" bir numara :) bende şirkette Intuos3 A5 Wide kullanıyorum, gayet memnunum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

eyvallah hocam..
    wacom bu işte gerçektende bir numara...
    bunu aldığınız ürünün kutusunu açar açmaz anlıyorsunuz..Ürünlerin malzeme kalitesi gerçektende çok iyi

quote:

Güzel inceleme olmuş; tablet denirse akla "wacom" bir numara :) bende şirkette Intuos3 A5 Wide kullanıyorum, gayet memnunum...

+1 kesinlikle; wacom'da belkide en beğendiğim özelliklerinden biri beyaz olmaması :)) u-logic gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    görüntü ve seste kayma sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bamboo , bamboo one , bamboo fun olmak üzere 3 farklı model varmış.

Seninki hangi modelden acaba ?
  • quote:

Bamboo , bamboo one , bamboo fun olmak üzere 3 farklı model varmış.

Seninki hangi modelden acaba ?

benim incelediğim model bamboo s english..
    bamboo 3 modelle piyasada
    giriş seviyesi için olan model "one" yani alttaki

bu model yeni kullanmaya başlayacaklar için öneriliyor, daha çok yazı işlerinde kullanılabiliyor...yaklaşık 70-80 ytl

eğlence için geliştirilen orta model "fun" yani alttaki

bu modelde daha gelişmiş bir ürün, sanıyorum paket içeriğinde moude uda var..yaklaşık 140 ytl

birde en gelişmiş modeli olan s english varki bu tasarımdada kullanımdada daha iddialı bir model yani incelemesini yaptığımız ürün.. buda yaklaşık 180-240 ytl arasında farklılıklar gösteriyor piyasa satış fiyatı

• bu arada sendeki tablette wacomun en iddialı ve pahalı modellerinden birisi...u-logic de kaliteli bir marka olmasına rağmen sanırım ürün kalitesi ve tasarımı wacomun baya arkasında

quote:

+1 kesinlikle; wacom'da belkide en beğendiğim özelliklerinden biri beyaz olmaması :)) u-logic gibi.
  • Son modeli pahalıymış.
  • quote:

bu arada sendeki tablette wacomun en iddialı ve pahalı modellerinden birisi...u-logic de kaliteli bir marka olmasına rağmen sanırım ürün kalitesi ve tasarımı wacomun baya arkasında

quote:

Evet biraz pahalı; kullandığım serinin tam boyutu "Intuos3 6x11" aslında bunu seçmemdeki etken bir yerde wide olması.
  • hangi işte kullanacaksınız bilmiyorum ama bu bamboo lar kaçmaz...Vistadaki elyazısı tanıma ve vista journal yazılımlarıyla el yazısı ile not tutabilme özellikli yazılımları kullanması bile başlı başına bir eğlence ve sırf bunu yaşamak için bile giriş modeli olan one ile tablet dünyasına adım atılabilir..(bahsettiğim yazılımlarda malesef Türkçe desteği şuan için yok)

quote:

Son modeli pahalıymış.
  • quote:

hangi işte kullanacaksınız bilmiyorum ama bu bamboo lar kaçmaz...Vistadaki elyazısı tanıma ve vista journal yazılımlarıyla el yazısı ile not tutabilme özellikli yazılımları kullanması bile başlı başına bir eğlence ve sırf bunu yaşamak için bile giriş modeli olan one ile tablet dünyasına adım atılabilir..(bahsettiğim yazılımlarda malesef Türkçe desteği şuan için yok)

quote:

Son modeli pahalıymış.

Malesef fiyatlar pahalı hele ki hign-end olanlar inanılmaz pahalı :) ama yaptıkları işlere göre de bence hak ediyorlar bilhassa "Wacom".
  • hocam sende bu aleti pro kullanıyosun sanıyorum..
    nerede hangi yazılımlarda kullanıyosun?
    quote:

Malesef fiyatlar pahalı hele ki hign-end olanlar inanılmaz pahalı :) ama yaptıkları işlere göre de bence hak ediyorlar bilhassa "Wacom".
  • quote:

hocam sende bu aleti pro kullanıyosun sanıyorum..
    nerede hangi yazılımlarda kullanıyosun?
    quote:

Aslında tüm işler için kullanıyorum; şirkette tüm character artistlerde var ama kullanan 2 kişiyiz, asıl kullandığım yazılımlar sculpt bazlı olanlar.
  • Şimdi ben laptopta kullanacağım ve ekran wide. Ben wide tablet mi seçmeliyim?
  • yeni görüyorum mesajını hocam sen character artist diyosun, ya sağlam bir ajanstasın yada oyun vb üretiyosunuz,
    digital illustrasyon yapıyormusun peki?
    quote:

Aslında tüm işler için kullanıyorum; şirkette tüm character artistlerde var ama kullanan 2 kişiyiz, asıl kullandığım yazılımlar sculpt bazlı olanlar.
  • bamboo s english'in ekranı wide gibi aslında
    bende 2232bw var ve sıkıntısız kullanabiliyorum..
    zaten kullanım alanını belirleyebiliyorsun yazılımla

quote:

Orjinalden alıntı: pichoscosama

Şimdi ben laptopta kullanacağım ve ekran wide. Ben wide tablet mi seçmeliyim?

• quote:

yeni görüyorum mesajını hocam sen character artist diyosun, ya sağlam bir ajanstasın yada oyun vb üretiyosunuz,
    digital illustrasyon yapıyormusun peki?
    quote:

ewt Bioware/pandemic deyim; daha önce Skylight Corp da çalıştım. Çizimlerim var ama consept artisler kadar değil.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.