elimde onkyo 9711 var. pioneer a-757, jamo power 270E, Cerwin vega mx250 almayı düşünüyorum. onkyo'ya cerwin vegaları, pioneer'e de jamoları bağlamak nasıl olur? kolonları 4 ohm'da kullanıcam.(genelde techno ve rock dinlerim) fiyatlar bana makul geldi. siz ne dersiniz? saygılar
Jamoları dinlemeden alma sakın. modelden modele farklılık gösteriyor. bazıları yüksek seste tok ses verirken bazıları sadece gürültü. bazı modelleride bas çekiç gibi bazıları yumuşak veya bas yok sadece orta karar temiz bas adına pek birşey yok. yaklaşık 6 tane jamo denedim istediğimi bulamadım buldumda hem hoparlçr büyüktü hem 600 ytl çok para. onun yerine sony ile jbl arasında seçim yaptım. sony ve pioneer aldım. pioneerler de kendi içinde farklı sese sahip bazıları sadece ses hiç renk yok ama binayı sallar.
iyi günler benim bi sorum olucaktı elime 1-2 gün içinde inter m1000 power anfi gecicek ben bu anfıyı ewımde kullnmak istiyorum ama pc ile baglantı yapmak gerekıcek baglantı için gerekli kabloyu nerden bulabılırım yardımcı olursanız cok sewınırım