Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
pioneer a-757,onkyo 9711, jamo power 270E, Cerwin vega mx250

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> pioneer a-757,onkyo 9711, jamo power 270E, Cerwin vega mx250 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Arheneus

23 Şubat 2008; 22:47:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar,

elimde onkyo 9711 var. pioneer a-757, jamo power 270E, Cerwin vega mx250 almayı düşünüyorum. onkyo'ya cerwin vegaları, pioneer'e de jamoları bağlamak nasıl olur? kolonları 4 ohm'da kullanıcam.(genelde techno ve rock dinlerim) fiyatlar bana makul geldi. siz ne dersiniz? saygılar

pioneer a-757 550 ytl
jamo 270e 500ytl
cerwin vega mx 250 680ytl

amd x2 3800+@2500, DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D, 4x1024mb kingston hyperx, 160GB seagate baraccuda 7200.9, MSI 6600GT, vanessa L-type, samsung 757mb,Cooler Master - Centurion 5 BS, Nec 4550,500gb philips taşınabilir hdd-----onkyo 9711,technics rp-dh 1200,sony hoparlör,next 9000ultra

EMINX84

22 Mart 2008; 20:04:41 

Jamoları dinlemeden alma sakın. modelden modele farklılık gösteriyor. bazıları yüksek seste tok ses verirken bazıları sadece gürültü. bazı modelleride bas çekiç gibi bazıları yumuşak veya bas yok sadece orta karar temiz bas adına pek birşey yok. yaklaşık 6 tane jamo denedim istediğimi bulamadım buldumda hem hoparlçr büyüktü hem 600 ytl çok para. onun yerine sony ile jbl arasında seçim yaptım. sony ve pioneer aldım. pioneerler de kendi içinde farklı sese sahip bazıları sadece ses hiç renk yok ama binayı sallar.

sercanyukksel

18 Nisan 2008; 0:35:49 

iyi günler benim bi sorum olucaktı elime 1-2 gün içinde inter m1000 power anfi gecicek ben bu anfıyı ewımde kullnmak istiyorum ama pc ile baglantı yapmak gerekıcek baglantı için gerekli kabloyu nerden bulabılırım yardımcı olursanız cok sewınırım

cosmİc gate

#<==(=>DH CaR AuDiO TeAm<=)==>#
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> pioneer a-757,onkyo 9711, jamo power 270E, Cerwin vega mx250 Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Alone in the Dark 5 video
Nivyorku karanlık güçlerin elinden kurtardığın hızlı bir maceraya hazır mısın?
Smart recovery Pro video
Smart Recovery ile dakikalar içinde çöken bilgisayarınızı kurtarın, silinen dosyaları geri getirin

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar