Şimdi Ara

Mesut Çevik Abimizle QuadCrossFire ( Gülmek İsteyen Gelsin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
3
Favori
12.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bildiğiniz gibi çok sevilen editörümüz Sayın çok sevdiğimiz Mesut Çevik abimizin bi taklitini, yaptık ama öncelikle belirtmek istiyorum bu takliti onu çok sevdiğimiz için yaptık. Sakın yanlış anlaşılmasın herhangi bir dalga geçme olayı söz konusu değildir böyle bişiye de hakkımız yoktur zaten.. amacımız Eğlence olsun biraz gülelim istedik ve sizlerle paylaşmayı istedik buyrun videomuz aşağıdaki linkte. İzlediğiniz için Teşekkür Ediyoruz. Mesut abimize burdan selamlar

http://www.youtube.com/watch?v=yJtc8MS9Bpw

İyi Seyirler

• Bakıyorum...
  • Ram Takmayı Unutmuşuz
  • kelimelerin bittiği yer burasıdır
  • hocammm 3DFX diamond u nasil okumussun,,,,,, DAYMOND deseydin daha $ik olurmus.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinardicli

hocammm 3DFX diamond u nasil okumussun,,,,,, DAYMOND deseydin daha $ik olurmus.

yok ya öyle deseydik mesut abinin konuşmalarıyla dalga geçmiş sayılabilirdik.Bu da olmazdı. biz sadece parçaları tanıttık ama komedi olarak
  • ortamda bi ara gaz kaçağı durumları olmuş galiba tabi ben yanlış duymadıysam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mesut Çevik Caps [SS][HD]
    12 yıl önce açıldı
    Mesut Çevik'in Nicki Ne
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sg83

ortamda bi ara gaz kaçağı durumları olmuş galiba tabi ben yanlış duymadıysam

kesmeyi unutmuşuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: saddamx

quote:

kesmeyi unutmuşuz

Valla videodaki tepkiyi veren kişi birşey söylemeseymiş belki de farkedilmiycekmiş ama o tepki de durduk yere verilmez

Dikkat Dikkat!!! Arkadaşlara ateşle yaklaşmayın!!!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: saddamx

quote:

kesmeyi unutmuşuz

Valla videodaki tepkiyi veren kişi birşey söylemeseymiş belki de farkedilmiycekmiş ama o tepki de durduk yere verilmez

Dikkat Dikkat!!! Arkadaşlara ateşle yaklaşmayın!!!

Yakarız Bu gezegeni Yakarızzz

• Biz Mesut Çevikler kısmında koptum İki test sistemi arasında fan gürültüsünden kafayı yemek üzere olan birini güldürdünüz ya, video amacına ulaşmış demektir :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Biz Mesut Çevikler kısmında koptum İki test sistemi arasında fan gürültüsünden kafayı yemek üzere olan birini güldürdünüz ya, video amacına ulaşmış demektir :)

Amacımıza ulaştıysak ne mutlu bize abi teşekkür ediyorum yorumunu esirgemeyip yazdığın için bi an dalga geçtiğimizi sanıcaksınız diye çok tereddit ettik ama anlayışlı olduğunuzu düşündük paylaştık yanılmamışız da
  • Süper olmuş. Inno3D GeForce4 bildiğin inno

• yahu akşam akşam yarıldım
  • quote:

Biz Mesut Çevikler kısmında koptum İki test sistemi arasında fan gürültüsünden kafayı yemek üzere olan birini güldürdünüz ya, video amacına ulaşmış demektir :)

Mesut Abi Fan ıyız
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodi--

quote:

Mesut Abi Fan ıyız

Açsak mı Acaba

• Yokmuyduki Valla Yoksa Açalım Direk.
  • quote:

Ters tepki verirmisin diye atalım mı atmıyalım mı bi tereddüt yaşadık ama anlayışın için çok teşekkürler mesut abi
  • Güzelmiş. En çok bu Mesut arkadaşın mesajı ne olacak o'nu merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 23 Şubat 2008; 19:40:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo

Güzelmiş. En çok bu Mesut arkadaşın mesajı ne olacak o'nu merak ediyorum.

Mesut Abi mizi sağolsun yorumunu esirgemedi yazdı yukarıya.. bkz. Speed-Step
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.