Şimdi Ara

GARMIN (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
1
Favori
55.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Garminin ne symbian versiyonunda ne de nuvi 200 aletinde yuklu olan versiyonunda alternatif güzergah özelliği bulamadım. Bu özellik yok mu acaba?

    Misal ortaköye dogru gidiyoruz ve sahil yolunu tercih ediyoruz her 2 cihazda da e-5 üzrinden güzergah çiziyor ve surekli oraya yönlendirmeye çalışıyor. Ne yaptıysam bulamadım alternatif güzergahı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: koymen

    Nuvi 800 serisi türkiyede satışa sunuldu mu?


    Sayın Garmin nuvi 800 serisi Türkiyede satışa sunuldu mu? Eğer henüz sunulmadıysa ne zaman sunulması planlanıyor?

    Saygılar...
  • selam arkadaşlar azerbeycan haritasını bulamadım, şimdilik türkiyeye geri döndüm ama bulabilirsem çok yardımı dokunacak.
    ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim. yardımcı olacak arkadaşlara da şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eybi -- 30 Haziran 2008; 23:05:06 >
  • Merhaba arkadaslar

    Nuvi 800 serisi şu anda Türkiyede satışa sunulmuştur.Ancak cihazın fiyatın da bir değişme olabilir.Çünkü bazı özellikler ki bunlar en belirgin özellikleri Türkiye de kullanılamıyor.Örneğin sesle komut verme, cihazı tüm benzerlerınden ayıran ozellık ama Türkçe sese uygun degıl ıngılızce komut verırım ben diyorsanız bu seferde harta yazılımı ıle alakalı bazı sorunlar peyda oluyor... Bu nedendendirki cihazın fiyatında bir değişiklik yani düşüş söz konusu olabilir.


    Arıza55 alternatif güzergahtan kastın şu olabilir mi?
    ayarlar menusunde-->navigasyon-->rota tercihleri---> a)daha kısa süre b) daha kısa mesafe c) yol dışı

    Bu bölümden ulaşmak istediğin noktaya nasıl ulaşabılecegıne sen karar verıyorsun ama bundan farklı bırseyden bahsedıyorsan yok dıyebılırım sımdılık...
  • Merhaba arkadaşlar,

    Elektroworld den Garmin nuvi 200 ü 299 ytl ye aldım 2gb sd kartım da tamam

    ben avrupa haritasını da yüklemek istiyorum
    anladığım kadarı ile karta yüklemek daha sağlıklı resimli anlatımla nasıl key oluşturacağım
    kısmını da anladım sadece en güncel avrupa haritasını nereden indirmeliyim yada bir link verirseniz çok seviniirim

    saygılar.
  • Arkdaşlar bir garmin Nüvi 200 aldım 2008.04 haritası ile geldi..Ancak biraz hayal kırıklığına uğradım gerek İgo ile Garmin için biri mercedes ise digeri BMW dir deniliyordu.Hatta Navigasyon dünyasında Garmin daha köklü bir isim bunlara güvenle aldığım Garminden gerek igo 2006-gerekse Nav N Go 8 kadar verim alamadım.Seçeneklerden diğeri hariç Hızlı ve Kısa yı ayarlamama rağmen rota tercihleri pek farklı olmuyor sakınmalardan ise feribotu kullanma veya kullandada Bodrum için atadığı rotalarda pek fark yok.Ayrıca içimndeki data İgo 2008.01 haritasının daha gelişmişi olan 2008.04 datası olduğunu ve Başarsoft tarafından İgo ya data gönderilmeden Garmine Garminin 2008.04 ü verildiğini biliyorum.Yani bu datanın kullandığım 2008.01 den veya 2006 da kullandığım 2007.10 datasından daha iyi olduğunu düşünmek istiyorum.
    Ancak şehir içindede bir çok yerde yaptığı yönlendirme igoya göre farklı bunun bazen kabul edilebilir ancak bazen ise kabul edilemez farklılıklar taşıdığını görüyorum.
    Ayrıca girilmez veya dönülmez yollara yönlendiriyor.Örneğin Akbank Genel Md.arkasında Akasya sk.tı hatırladığım buraya sola dönüş yok ve buradan gelinerek sola dönülebiliyor.Yani Sarıyerden gelen araçlar yanyol üzerinden köprü altını kullanarak karşıya geçip sola dönebiliyorlar.Garmin ise bu tek yönlü yola htalı olarak yönlendiriyor.
    Haritalardaki yolların hız sınırları ve dönülemezlik dataları farklımı?
    Birde İgoda hiç raslamadığım bir şey herhalde yola kitlen seçeneği nedeni ile; Örneğin Mecidiyeköy üst yolda yani =1 deiken altta Büyükdere cd.de gibi görerek yönlendirme yapıyor.
    Ben hata yaptığımı sanmıyorumn ancak olabilir yardımcı olabilecek biri varsa kıymete geçecek.
    syg




  • merhaba, ben garmin nuvi 200 almayım düşünüyoru,bursada yaşiyorum. istanbul ankara ve özellikle bursa için kullanişli ve ayrıntılımı? performansı nasıl? yani tavsiye edermisiniz? şimdiden ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler.
  • Garmin Nuvide ayrıca koordinat girme ekranı yok görünüyor ,haksızmıyım.Bu hali ile yazılım igo8 i bırakın igo 6 nın bile oldukça gerisinde ben para vererek aldığıma igoyu beklemediğime üzüldüm alacakjlar tekrar düşünsüz.Haritrasına çok sözüm yok ama yazılım gayet yetersiz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bilgecik

    Garmin Nuvide ayrıca koordinat girme ekranı yok görünüyor ,haksızmıyım.Bu hali ile yazılım igo8 i bırakın igo 6 nın bile oldukça gerisinde ben para vererek aldığıma igoyu beklemediğime üzüldüm alacakjlar tekrar düşünsüz.Haritrasına çok sözüm yok ama yazılım gayet yetersiz.

    Nereye / Koordinatlar bölümünden koordinatları girip sonraki diyerek harita üzerinden görebilir, sık kullanılanlara kaydedebilir yada gidebilirsiniz.
  • Haklısınız bu arada bende keşfettim ,o kadar kötü değilmiş ama igo-Mio yazılım olarak kesin daha üstün...
  • Peki Nuvi 200 ile iz kaydı yapılıp yapılmayacağı konusundan bilgisi olan varmı.

    Haritaya bak / sol alt bölümdeki hız göstergesi / üst bölümdeki kilometre saatine basılı tutuldğunda açılan menüden
    next diyerek ilerledikten sonra "Message Banners" diye bir yer çıkıyor ve aşağı ok tuşuna tıklayınca "şimdi yeni bir günlük kaydediliyor" yazısı ekrna geliyor ama kaydetme filan yok.

    ?
  • arkadaşlar şimdi adını hatırlayamadığım yabancı bir sitede bir anket yapmışlar dünyadaki en popüler gps programı hangisidir diye ve Garmin açık ara öndeydi %60 lardaydı ve diğerleri %1- %15 arasında değişiyordu..linki bulursam buraya ekliycem..bu programı bilmeyenlerin aklında belki bir fikir oluşur..
  • Bunun nedeni Garminin su başında olması ve yıllardan beri bu işi yapması olabilir.Ama yazılım olarak daha iyi olanlar var bence budaha iyi çoklu piyasa her zaman daha iyiyi getirir yakında Garminde talepler doğrultusunda yazılımını yenileyecektir.Bu plan bu boyuttaki bir şirketin stratejisinde bulunuyor olmalı...
  • quote:

    arkadaşlar şimdi adını hatırlayamadığım yabancı bir sitede bir anket yapmışlar dünyadaki en popüler gps programı hangisidir diye ve Garmin açık ara öndeydi %60 lardaydı ve diğerleri %1- %15 arasında değişiyordu..linki bulursam buraya ekliycem..bu programı bilmeyenlerin aklında belki bir fikir oluşur..


    Ciddi bir yanılgı olsa gerek Garmin programı gps programları arasındaki en berbat programdır. Çok basit bilgilere ulaşmak için bile araç kullanırken alete müdahale gerektirir bu anlamda ciddi risk taşır. (Diğer bütün programlar ana ekranda varış süresi, saati, kalan süre, aracın km si vs gibi bilgileri gösterirken garmin bu bilgileri baska ekrana aktarmıştır araç kullanırken tıklamadan bilgi alınmaz. )

    Ancak Garmin'in gps piyasının ilklerinden olması Amerika'da iyi reklam yapması ve kullandığı gps alıcısı ve antenin kaliteli olması nedeni ile diğerlerine göre açık ara öndedir. Tom tom ve mio programları ile garminin gps programını karşılaştırmak bile çok anlamsız olur.

    İyi de sen neden aldın diye soran olursa diğerleri gibi kalabalık mekanlarda ve hiç olmayacak bir yerde sinyal kaybedip yeniden hesaplama ihtimalinin çok az olması nedeni ile istemememe rağmen tercih etmek zorunda kaldım.




  • Arkadaslar amerikadan garmin nuvi 200 gelecek fakat icime bir kurt dustu, icerisinde sadece usa, hawai ve panama haritalari var sanirim, simdi ben bu aleti sadece turkiye de kullanacam, garmin orjinal olarak bana harita konusunda yardimci olacak mi yoksa diger yollarimi deniycem?
  • 710 ile 200W arasında kaldım, anladıgım kadarı ile 200W ile 710 dışarıdan bakınca aynılar ama

    710 da daha multimedia ozellikleri fazla gibi ama bende pek ilgilenmiyorum resim gostersin video oynatsın

    Mesala Mp3 calıyorda bunu arabanın muzık sıstemınden calmıyor herhalde? Aux ile baglanabiliyormu araclara acaba ?

    Yoksa ustunde bir speaker ilemi geliyor ?

    Son olarka bu tür multimedia farklarının yanında yazılımsal olarak farklar war mı ? Yada işlemci hızı olarak ?

    Mesala 710 120yı gecince oteibiliyordur ama 200w yapamıyordur bu gibi detaylardan bahsedebilirmisiniz ?

    Bire fiyatlarını sizden PM alsam




  • merhaba drahte

    cihazlar kasa itibariyle hemen hemen ikiz gibi çok ince ayrıntılar var .
    ancak senınde tahmın ettıgın gıbı multımedıa ozellıklerının yanı sıra bazı donanım ve yazılım farkları mevcut.
    örneklersek;
    Mp3 çalar-Bluetooth-Fm vericisi(Cihazdaki Mp3 çaların sesını yada navigasyon sesını yada o anda konustugunuz kişinin sesını fm frekansı yoluyla kablosuz olarak aracın ses sıstemıne aktarması) Rota hesaplaması-Deri taşıma kılıfı ve cam vantuzunda sökmesi ve takması çok daha pratik olan sabitleyici ünite...

    Liste fiyatları ise;

    nuvi 200W : 330 € - nuvi 710 : 500 €
  • Ardaşlar Nuvi 200 cihazının kullanmış oldugu haritanın tarihini nasıl ögrenebilirim
    Balıkesir-Çanakkale-Ankara güzergahında harita boş arazi göstermekte veya olmıyan yola yönlendirme yapmakta
    Haritanın eski olmasındanmıdı.
    Haziran 2008 ortaları Ankara media marketten almıştım.
  • slm arkadaslar açıklamalarınızın tamamını okudum yalnız kafama takılan img uzantılı dosyaları garmin mapsource programında görememem.yani haritalara bilgisayardan bakmak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
  • Merhaba Arkadaşlar.
    Uzuuuuuunn araştırmalarım neticesinde Hepsiburada.com dan Garmin 760W yi sipariş ettim.
    Aslında ne İstanbul için nede Türkiye için Navigasyon cihazina iytiyacım yoktu ama 2 hafta sonra Çoluk Çocuk araba ile Almanya'ya bir seyahatim var. 2-3 defa Araç ile Almanya 'ya gittim ama bu sefer Fransa Hollanda falan gezeceğim ve Kaybolma riskine katlanamayacağım için bu cihazı aldım.
    Aslında birçok yerde TomTom amcanın Navileri daha iyi diyorlardı ama Bu cihazlar Türkiyede satılmadığı için tercih etmedim. Yurt dışında bu tür cihazlar 350-370 USD gibi fiyatlara satılırken 520 Euro gibi bir fiyata bizimkiler neden satar anlamıyorum. Allahtan da korkmuyorlarmı bilmiyorum. Neyse... Garanti şartları sebebi ile mecburen burdan alıyoruz işte.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.