Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Samsung HT-TX35 DivX Türkçe Altyazı Sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Samsung HT-TX35 DivX Türkçe Altyazı Sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
onatcetin

23 Şubat 2008; 14:26:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhabalar

Teknosa'dan Samsung HT-TX35 Ev Sinema Sistemi satın aldım. Fiyat/Performans oranı oldukça iyi. Tek sıkıntım DivX altyazılarında Türkçe karakterleri göstermiyor. Dil kodunu kullanım kitapçığında belirtildiği gibi değiştirdim. Ama sonuç negatif.

Bu sorunu yaşayıp da çözebilen varsa lütfen cevaplandırsın.

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatcetin -- 23 Şubat 2008; 15:11:06 >
solestar

23 Şubat 2008; 16:27:39 

Sayın onatcetin ses sisteminiz hayırlı olsun. Ben de 1 hafta önce bu sistemi aldım, kısa bir incelememi linkten okuyabilirsiniz.
http://forum.donanimhaber.com/m_21192124/tm.htm
Altyazı sorunu ancak yazılım(firmware) ile çözülebilir. Böyle bir yazılımın da henüz bulunabileceğini sanmıyorum, ama samsung'un başka modelleri için hazırlanmış(ana ünitesi aynı olan) herhangi bir yazılım bu modelle uyum sağlarsa onu bilemiyorum.
Bir de kaça aldığınızı öğrenebilir miyim? Teknosa'da çok pahalı görünüyor. Ben Teknomix'den 590 ytl'ye aldım, aradaki fiyat farkına bakınca hala anlayamıyorum nasıl bu kadar fark olabilir diye.

onatcetin

25 Şubat 2008; 8:39:36 

Samsung LE37M87BDX + Samsung HT-TX35 + Sehpa toplam 3.330 YTL'ye aldım.
Ayrı ayrı fiyatları 2.700 + 500 + 130 şeklindeydi yanlış hatırlamıyorsam.

asilkedi

8 Mart 2008; 22:24:22 

bende bugun aldım ama alt yazı turkçe kodu sorunlu ı ları falan bozuk gösteriyor hangi kodu girdiniz 1538 dışında söylersen sevinirim.birde alt yazı ları büyültmenin yada kendi isteğimize göre ayarlamanın yolu yokmu alt yazılar ufak geldi bana.açık söylemek gerekirse verdiğim paraya biraz acıdım gibi sitesinde ürün yok bile kazık yediğimi düşünüyorum ve pişmanım...

asilkedi

11 Mart 2008; 22:50:11 

samsung alacak arkadaşlar divx izleyecekse kesinlikle almasın çünkü samsung fabrikasından gelen cevaba göre samsung un hiçbir modeli divxlerde türkçe karakter desteklemiyor ve firmware ile veya başka birşeyle düzelme imkanı yok...

yasimboo

12 Mart 2008; 17:49:54 

WALLA ASLINDA ARKADASLAR BU DURUMU SİKAYET ETMELİYİZ BENCE
ADAM TURKİYEDE URUN SATIYOR TURKCE DESTEGİ YOK BUNUN YASAK OLMAS ILAZIM VEYA DUZELTMESI LAZIM
BENCE BERABER HAREKETE EDEBILIRIZ
asilkedi

12 Mart 2008; 23:13:03 

edelim edelimde alan sadece biz değilizki milyonlarca insan var ve işin ilginci fabrikanın dediğini göre samsungun hiçbir modeli türkçe karakterleri desteklemiyor.umurlarında olsa en azından 1 tane modeli destekler...

yasimboo

13 Mart 2008; 10:45:28 

işte o yuzden sikayet edlim diorum bole sacmalık olmaz yani bu bolge kodu gibi birsey degilki o ulkeye mal satıyosun ama o ulkenin dilini desteklemiyıor
asilkedi

13 Mart 2008; 11:02:52 

ben zaten samsunga mail attım ama başka yere şikayet edilecekse ben herşeye varım bir çözüm çıkmazsa bu hafta sonuna kadar sony dav 530 la değiştirecem zaten bu arada sonyden şikayeti olan varsa söylerse sevinirim...

mobilecom

11 Nisan 2008; 15:23:14 

Peki arkadaşlar, bu alt yazı sorunu sadece dvix lerdemi oluyor orjinal altyazılı filmlerde böyle bir sorun varmı.

Diller: C#, Java(biraz), JavaScript, Action Script(biraz).
Platform: Asp.Net, Php(biraz),ASP(biraz), .Net, UML, Ado.Net, Web Servis, Mobil Programlama.
İşaretleme Dilleri: HTML, XML, CSS, DHTML.
piquant

12 Nisan 2008; 17:58:37 

dvd lerde böle bi problem oluşmuyor. divx izlerken karakter sorunu oluyor.
bende de bu sistemden var kuruluma geldiklerinde evde yoktum telefon ile samgungtan gelen arkadaşa sordum telde, evet divxlerde desteklemiyor ama bir kaç altyazı çeşidi var biz eğitimlerde denedik bir tanesinde böle problem yaşamadık dedi ve size sölememem gerek aslında divx film yasal felan değil muhabbetine girdi. ben bi kaç altyazı formatı denedim ama olmadı

tave03

15 Nisan 2008; 21:00:34 

benim bildiğim kadarıyla bu samsungun hiçbir ev sinema sistemi türkçe karekter desteklemiyor. yani sorun cihazda ister dvd ister divx olsun fark etmez. türkçe alt yazıda hep sorun veriyor. ama bu ses sisteminin okadar güzel özelliği varki fiyatına göre bu sorun hiç bişe..

asilkedi

15 Nisan 2008; 21:34:30 

dvd lerde sorun yok ne karakter font boyutunda sadece divxlerde sorun var...

piquant

15 Nisan 2008; 22:38:17 

aynen dvdlerde altyazı türkçe karakter sorunu olmuyor . sadece divxlerde problem var

engineer_06

16 Nisan 2008; 11:54:36 

ben de gecenlerde thx25 aldim, fark olarak ne var tx35'te, dvdlerde sorun yaratmiyorsa sorun yok benim acimdan, ses kalitesi olarak nasildir thx 25, daha kutusunu acmadim, yeni ev kuruyorum,merakla bekliyorum ses sistemini, divx'lerde 5.1 ses sistemi kullanilabiliyor mu bu arada?

Omer76

16 Nisan 2008; 12:07:56  </