Şimdi Ara

#İNCELEME#Nanoxia devir kontrollü nano-bearıng 8cm kasa fanı fx08-2200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NANOXIA DEVİR KONTROLLÜ NANO-BEARING 8CM KASA FANI FX08-2200

Fanı kasanın ön tarafına takmak (HDD ler için) amacıyla almıştım ancak küçük geldi (120mm lik olacakmış). Ben de arka tarafa taktım. Kasa içindeki havayı dışarı veriyor.

Ürünü hepsiburadadan aldım. Fiyatı makul, alınabilir.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd95143

Hemen ürünümüzün fotolarına geçelim.

Kutu içeriğinden fanımız, fan devir kontrolcüsü ve silikon vidalar çıkıyor

Bu da fanımız fan yaprakları yeşil renkde. Bu sizi yanıltmasın, herhangi bir ledli ışıklandırma falan yok. Monte ederken silikon vidaları kullanınız. Silikon vidalar iyi düşünülmüş ama takmazı biraz zahmetli. Uğraştırıyor.

Bu da fan devir kontrolcümüz. Bu kontrolcümüzü anakarttaki PCI yuvasına monte ediyorsunuz. Monte ederken kontrolcü düğmesini kendinize doğru çekerek çıkartın ve PCI yuvasına oturtun. Oturttuktan sonra devir düğmesini biraz bastırarak takın. Devir kontrolcünüzden çıkan kabloyu fanınızın kablosuyla birleştirin (yani takın) Devir kontrolcünüzden çıkan kabloyuda ankartınızın üzerindeki herhangi bir fan girişine takın.

Fanımızın montesi bitmiştir.

Fan devir kontrolü özellikle oyunlarda işe yarayacaktır. İsterseniz devrini artırabilir ya da azaltabilirsiniz. Güzel bir alete benziyor. Çalışırken herhangi bir rahatsız edici ses yok. İlerde olur mu bilmem.

Ürünü gönül rahatlığıyla alabilirsiniz..

Not: Fotolar yeni aldığım samsung e950 ile çekilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 23 Şubat 2008; 14:02:19 >

• Çok tatlı bi yeşil rengi varmış
    Emeğiniz için teşekkürler,ev fan dolu onları bi bitirmek lazım önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 23 Şubat 2008; 13:59:43 >
  • güzel bi paylaşım hayrılı olsun ayrıca
  • Kırmızısı yokmu bunun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eler0ssE

Kırmızısı yokmu bunun?

Olsa güzel olurdu ama yok..
  • ben bu fanın 90mm olanından 2 tane aldım ikisininde fan kontrolleri çalışmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: baraquda_22

ben bu fanın 90mm olanından 2 tane aldım ikisininde fan kontrolleri çalışmıyor

Bağlantıyı doğru yaptınız değil mi? Teknik servisle görüştünüz mü? Yakında 120mm liğini almayı düşünüyorum. Şu anda kullandığımdan da memnunum. Herhangi bir sorun yok. Kontrolcü ile devir saysını azaltıp artırabiliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NZXT Kraken Fan Seti 7 Adet Fan
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 120 mm olanını kullanıyorum.Çok memnunum hiçr bir sorun çıkarmadı bu güne kadar ses oranıda oldukça başarılı tavsiye ederim.
  • kardeş 120 mm fanı nerden kaça aldın ?
  • Ben de 12CM' lik olanından kullanmaktayım.

Ürünü hepsiburada.com' dan aldım. Çok memnunum...

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd95140

• 12 cm lik olanından iki tane kullanmaktayım herhangi bir firmanın stoğunda bulsam bir tanede 8 cm lik olanından alacağım mükemmel bir ürün. Papst, Silverstone, Noctua gibi fanlara göre hem daha ucuz hemde yarışabilir niteliklere sahip.. Fan kablosunun kılıflı olması hoş olmuş.
  • İlk mesajdaki 8cm lik FX08-2200 fanı nereden bulabilirim? Hepsiburada'da satılmıyor şu an.
  • Kardeş yalnız koblolar bayaaasırıtmış ehh bişiler yaparsın bu arada fan çok güzelmiş.
  • Nanoxia, noctua, enermax. Benim beğenme sıramdır. Ozellikle nanoxia'nın uv olması çok hoşuma gidiyor. Benim kasada da 2 adet 120 mm. mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 30 Aralık 2008; 23:30:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evolution

İlk mesajdaki 8cm lik FX08-2200 fanı nereden bulabilirim? Hepsiburada'da satılmıyor şu an.

Yok mu bilen arkadaşlar?
  • quote:

quote:

İlk mesajdaki 8cm lik FX08-2200 fanı nereden bulabilirim? Hepsiburada'da satılmıyor şu an.

Yok mu bilen arkadaşlar?

@Evolution
    Nette biraz araştırma yaptım ama stoklarda görünmüyor
  • bndede 12 lik var ama sorun çıkardı pc başta açılırken çalışmıyordu 3-4 sn sonra çalışıyor ve 2000 rpm de 33db çok fazla en azından 25 fln olabilirdi tek artısı bence gerçekten toz tutmuyor ve suya at gene çalışır 1500 1400 rpm kullancaksan iyi bir fan
  • Nasıl Kasanın içindeki havayı dışarı veriyor ??

Bendeki FX80 bariz bir şekilde kasa içine hava üflüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: celtic_frost

Nasıl Kasanın içindeki havayı dışarı veriyor ??

Fanı ters bağlarsan seninkide dışarı üfler
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: celtic_frost

Nasıl Kasanın içindeki havayı dışarı veriyor ??

Fanı ters bağlarsan seninkide dışarı üfler

Şimdi benmi yanlış bağladım diye düşündüm ama arkadaşın eklediği fotolardaki gibi takmışım.

Ters şekilde monte edersem egsoz fanı görevi mi görür demek istiyor sunuz ??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.