merhaba arkadaşlar. bu telefonu kullanan arkadaşlara sesleniyorum. şu an telefonumda yazılımdan kaynaklanan ufak bi prblem var ve bunun için telefonumu servise yollamamı istiyorlar. ben konyadayım ve servis istanbulda. 10 dakikalık bir işlem için ben 3-4 gün boyunca telefonsuz kalmak taraftarı değilim. bu yüzden bu telefonu kullananlar buraya toplansın ve toplu bir şekilde mail atalım teknik servise ve güncel versiyonlarını sitelerinde yayınlasınlar. eminimki benim durumumda olan yani istanbulda yaşamayıp da bu telefonu kullanan bir çok arkadaşımız var. lütfen katılın buraya ve bir sinerji oluşturalım
merhaba arkadaşlar. bu telefonu kullanan arkadaşlara sesleniyorum. şu an telefonumda yazılımdan kaynaklanan ufak bi prblem var ve bunun için telefonumu servise yollamamı istiyorlar. ben konyadayım ve servis istanbulda. 10 dakikalık bir işlem için ben 3-4 gün boyunca telefonsuz kalmak taraftarı değilim. bu yüzden bu telefonu kullananlar buraya toplansın ve toplu bir şekilde mail atalım teknik servise ve güncel versiyonlarını sitelerinde yayınlasınlar. eminimki benim durumumda olan yani istanbulda yaşamayıp da bu telefonu kullanan bir çok arkadaşımız var. lütfen katılın buraya ve bir sinerji oluşturalım
3 veya 4 günde olacaksa hemen yolla. En az 30 gün orada kalır o telefon dostum.
selam, daha önce bu konuda servise mail atmıştım, sadece istanbulda teknik destek verdiklerini söylemişlerdi. az önce servisten biriyle görüştüm, telefonu ellerine geçtiği gün hemen halledip yolladıklarını söyledi, bu durumda 2-3 günde halledilebilecek gibi görünüyor?? ben kargoyla göndermeyi düşünüyorum, geldiğinde süre ile ilgili de bilgi verebilirim. bu arada ilgili arkadaş sitede yer alan phone suit programının daha güncel bir versiyonuna aşağıdaki linkden ulaşabileceğimi de söyledi, link sağlam, ben indirdim ama henüz denemedim...
bende varım kullananlar arasında ve benimde sorunum konuşurken bazen kendiliğinden kapanması. bu yazılımdan mı kaynaklanıyor sizce beyler?
BİR PKK MAĞARASININ DUVARINDAKİ YAZI:EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE DURMADAN ATEŞ EDİYORSA ACEMİDİR MERMİSİ BİTİNCE YANINA GİDİN,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ATEŞ EDİYOR SEN SAKLANINCA DURUYORSA O KOMANDODUR KAÇ CANINI KURTAR,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ORTADAN KAYBOLUYORSA BORDO BERELİDİR.YAPACAK BİRŞEY YOK O SENİ BULUR.
bende varım kullananlar arasında ve benimde sorunum konuşurken bazen kendiliğinden kapanması. bu yazılımdan mı kaynaklanıyor sizce beyler?
muhtemelen yazılım ile alakalı bir sorun var. servisi ile görüş istersen. arkadaşlar benimde acil olarak bir ajanda programı bulmam lazım. şu java programların yüklenebilmesi için farklı bir program daha olsa çok iyi olur aslında..
Amd-Athlon 64 X2 5200+, MSI-K9N NEO V2, Twinmos 2x1 GB DDR2 800, Palit-8600GT Sonic+, Samsung-320 Gb Sata2 16 Mb Ncq, Asus-1814BLT, Cooler Master-Centurion 5 BB 350W, Samsung - 226bw, A4tech-X750 F1, Logitech Momo Racing Force, Lg LH-T7652SA 5.1, Sony A-100 18-70mm-75-300mm, Sony T-3, Sony HD3, Piranha Tvix, Vs vs vs�
selam arkadaşlar bu teknik servis yaygınlaşmasına destek vermek istemiştim gerçekten türkiyede 1 tane servis olması çok zor bir durum ben teli 1 hafta önce aldım java yazılımı yükletmek için servise gittim yazılım yüklemeyi en geç 1 saat içinde yapıyorlar umarım en yakın zamanda yaygın bir servis ağı olur çünkü bu tel baya bi tutar gibi geliyo bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acy78 -- 14 Mart 2008; 18:52:42 >
BİR PKK MAĞARASININ DUVARINDAKİ YAZI:EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE DURMADAN ATEŞ EDİYORSA ACEMİDİR MERMİSİ BİTİNCE YANINA GİDİN,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ATEŞ EDİYOR SEN SAKLANINCA DURUYORSA O KOMANDODUR KAÇ CANINI KURTAR,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ORTADAN KAYBOLUYORSA BORDO BERELİDİR.YAPACAK BİRŞEY YOK O SENİ BULUR.
arkadaşlar bende cihazı yeni aldım bu yazılımları nasıl yükleyebiliriz 3g java falan hep destektam destek
arkadaşım bu telin teknik servisi malesef sadece ist. eminönünde var servisten yükletebilirsin ben geçen gün java yüklettim ama oyun çalıştıramadım bu arada başka yüklenebilecek güncel program fln varmı yükleyebileceğiniz die sordum şuan başka yok dediler bilginize...
acy78 teşekkür ederim arkadaşlar birde telefonuma başka bir telefondan bluetooth ile mp3 almaya çalışıyorum ama disk dolu diyor ne yapmam gerekiyor başka telden mp3 nasıl alabilirim yardım lütfen AYRICA TEKNİK SERVİS DUY SESİMİZİ