Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
PIRANHA TWIX YAZILIM GÜNCELLEMESİ VE JAVA EKLENTİSİ ARKADAŞLAR LÜTFEN KULAK VERİN

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> PIRANHA TWIX YAZILIM GÜNCELLEMESİ VE JAVA EKLENTİSİ ARKADAŞLAR LÜTFEN KULAK VERİN Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
swapper

23 Şubat 2008; 13:14:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar. bu telefonu kullanan arkadaşlara sesleniyorum. şu an telefonumda yazılımdan kaynaklanan ufak bi prblem var ve bunun için telefonumu servise yollamamı istiyorlar. ben konyadayım ve servis istanbulda. 10 dakikalık bir işlem için ben 3-4 gün boyunca telefonsuz kalmak taraftarı değilim. bu yüzden bu telefonu kullananlar buraya toplansın ve toplu bir şekilde mail atalım teknik servise ve güncel versiyonlarını sitelerinde yayınlasınlar. eminimki benim durumumda olan yani istanbulda yaşamayıp da bu telefonu kullanan bir çok arkadaşımız var. lütfen katılın buraya ve bir sinerji oluşturalım

PSYCHO!

27 Şubat 2008; 20:02:01 

evet siteye güncellemesini koysunlar bişi yapsınlar olmaz böyleee

İmzanız kural dışı.
megaturk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

28 Şubat 2008; 12:23:22 

quote:

Orjinalden alıntı: swapper

merhaba arkadaşlar. bu telefonu kullanan arkadaşlara sesleniyorum. şu an telefonumda yazılımdan kaynaklanan ufak bi prblem var ve bunun için telefonumu servise yollamamı istiyorlar. ben konyadayım ve servis istanbulda. 10 dakikalık bir işlem için ben 3-4 gün boyunca telefonsuz kalmak taraftarı değilim. bu yüzden bu telefonu kullananlar buraya toplansın ve toplu bir şekilde mail atalım teknik servise ve güncel versiyonlarını sitelerinde yayınlasınlar. eminimki benim durumumda olan yani istanbulda yaşamayıp da bu telefonu kullanan bir çok arkadaşımız var. lütfen katılın buraya ve bir sinerji oluşturalım

3 veya 4 günde olacaksa hemen yolla. En az 30 gün orada kalır o telefon dostum.

ntkaradeniz

28 Şubat 2008; 16:49:51 

selam,
daha önce bu konuda servise mail atmıştım,
sadece istanbulda teknik destek verdiklerini söylemişlerdi.
az önce servisten biriyle görüştüm,
telefonu ellerine geçtiği gün hemen halledip yolladıklarını söyledi,
bu durumda 2-3 günde halledilebilecek gibi görünüyor??
ben kargoyla göndermeyi düşünüyorum, geldiğinde süre ile ilgili de bilgi verebilirim.
bu arada ilgili arkadaş sitede yer alan phone suit programının daha güncel bir versiyonuna aşağıdaki linkden ulaşabileceğimi de söyledi,
link sağlam, ben indirdim ama henüz denemedim...

www****.com/files/84200724/piranha_twix_driver.zip.html

PSYCHO!

29 Şubat 2008; 22:23:03 

http://www.****.com/files/84200724/piranha_twix_driver.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSYCHO! -- 29 Şubat 2008; 22:23:21 >

İmzanız kural dışı.
PSYCHO!

3 Mart 2008; 21:11:11 

Evet beyler nasıl yapacağız bu işi nasıl çözeceğiz.

İmzanız kural dışı.
swapper

3 Mart 2008; 23:04:52 

böyle 2-3 kişiyle olma kanımca. toplanmamız lazım topluca bi mail falab birşeyler yapmak lazım. bu kadar azmıdır ya bu telefonu kullanan kişi

acy78

9 Mart 2008; 15:25:35 

bende varım kullananlar arasında ve benimde sorunum konuşurken bazen kendiliğinden kapanması. bu yazılımdan mı kaynaklanıyor sizce beyler?

BİR PKK MAĞARASININ DUVARINDAKİ YAZI:EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE DURMADAN ATEŞ EDİYORSA ACEMİDİR MERMİSİ BİTİNCE YANINA GİDİN,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ATEŞ EDİYOR SEN SAKLANINCA DURUYORSA O KOMANDODUR KAÇ CANINI KURTAR,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ORTADAN KAYBOLUYORSA BORDO BERELİDİR.YAPACAK BİRŞEY YOK O SENİ BULUR.
guest olmakistemiyom

11 Mart 2008; 22:19:21 

quote:

Orjinalden alıntı: acy78

bende varım kullananlar arasında ve benimde sorunum konuşurken bazen kendiliğinden kapanması. bu yazılımdan mı kaynaklanıyor sizce beyler?

muhtemelen yazılım ile alakalı bir sorun var. servisi ile görüş istersen.
arkadaşlar benimde acil olarak bir ajanda programı bulmam lazım. şu java programların yüklenebilmesi için farklı bir program daha olsa çok iyi olur aslında..

Amd-Athlon 64 X2 5200+, MSI-K9N NEO V2, Twinmos 2x1 GB DDR2 800, Palit-8600GT Sonic+, Samsung-320 Gb Sata2 16 Mb Ncq, Asus-1814BLT, Cooler Master-Centurion 5 BB 350W, Samsung - 226bw, A4tech-X750 F1, Logitech Momo Racing Force, Lg LH-T7652SA 5.1, Sony A-100 18-70mm-75-300mm, Sony T-3, Sony HD3, Piranha Tvix, Vs vs vs�
m.soner

12 Mart 2008; 1:39:26 

selam arkadaşlar bu teknik servis yaygınlaşmasına destek vermek istemiştim gerçekten türkiyede 1 tane servis olması çok zor bir durum ben teli 1 hafta önce aldım java yazılımı yükletmek için servise gittim yazılım yüklemeyi en geç 1 saat içinde yapıyorlar umarım en yakın zamanda yaygın bir servis ağı olur çünkü bu tel baya bi tutar gibi geliyo bana

mehmetdego

13 Mart 2008; 16:51:19 

arkadaşlar bende cihazı yeni aldım bu yazılımları nasıl yükleyebiliriz 3g java falan
hep destektam destek

acy78

13 Mart 2008; 18:52:52 

piranhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa duy sesimiziiiiiiiiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acy78 -- 14 Mart 2008; 18:52:42 >

BİR PKK MAĞARASININ DUVARINDAKİ YAZI:EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE DURMADAN ATEŞ EDİYORSA ACEMİDİR MERMİSİ BİTİNCE YANINA GİDİN,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ATEŞ EDİYOR SEN SAKLANINCA DURUYORSA O KOMANDODUR KAÇ CANINI KURTAR,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ORTADAN KAYBOLUYORSA BORDO BERELİDİR.YAPACAK BİRŞEY YOK O SENİ BULUR.
m.soner

13 Mart 2008; 23:10:32 

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetdego

arkadaşlar bende cihazı yeni aldım bu yazılımları nasıl yükleyebiliriz 3g java falan
hep destektam destek

arkadaşım bu telin teknik servisi malesef sadece ist. eminönünde var servisten yükletebilirsin ben geçen gün java yüklettim ama oyun çalıştıramadım bu arada başka yüklenebilecek güncel program fln varmı yükleyebileceğiniz die sordum şuan başka yok dediler bilginize...

mehmetdego

14 Mart 2008; 10:27:35 

acy78 teşekkür ederim
arkadaşlar birde telefonuma başka bir telefondan bluetooth ile mp3 almaya çalışıyorum ama disk dolu diyor ne yapmam gerekiyor başka telden mp3 nasıl alabilirim yardım lütfen AYRICA TEKNİK SERVİS DUY SESİMİZİ

LİTEON