Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Online Alışveriş (Ereyon ve Ceptıkla)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Online Alışveriş (Ereyon ve Ceptıkla) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
HakikiVisco

23 Şubat 2008; 10:32:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Nokia E51 modeli için geçen gün telefonculara baktım. Genpa garantili satan toptancısı 600 YTL fiyat verdi. Gelişi de 580 mi 590 mı ne dedi. İnternette ereyon.com ve ceptikla.com sitelerinde distribütör garantili fiyatın 550 YTL civarında olduğunu söyledim. Olmaz öyle şey biz toptancısıyız, onlar grey üründür dedi.

Şimdi bu ereyon ve ceptıkla siteleri güvenlidir di mi? Aradaki 50 YTL civarı fark az değil bence. Ama ürün elime geçtiğinde bir sorunu olursa, o zaman işim zor olur diye düşünüyorum. Bu iki siteden alışveriş yapılır mı ve hangisini tavsiye edersiniz? (En uygun fiyatlı E51 distribütör ürünleri ereyon ve ceptıkla'da olduğu için, bu ikisini soruyorum.)

Yukarıda yazılı olanlar tamamen hayal ürünü olup, gerçek kişi ya da olaylarla hiç bir ilgisi yoktur.

*

epakdil

23 Şubat 2008; 12:04:47 

ben bir kaç parça ürün aldım oradan, hızlı gönderdiler. Telefonla arayıp teyit istediler hatta. Güzel site, ben beğendim.

Blog: http://www.mtrcn.com
HakikiVisco

23 Şubat 2008; 12:37:00 

quote:

Orjinalden alıntı: epakdil

ben bir kaç parça ürün aldım oradan, hızlı gönderdiler. Telefonla arayıp teyit istediler hatta. Güzel site, ben beğendim.

Hangisi? Ereyon mu, Ceptıkla mı?

Yukarıda yazılı olanlar tamamen hayal ürünü olup, gerçek kişi ya da olaylarla hiç bir ilgisi yoktur.

*

swapper

24 Şubat 2008; 10:15:05 

arkadaşım ceptıklayı bilmem ama ereyondan bir telefon almıştım ben sorunsuzca kvk garantisiyle. zaten sitede telefonun nerden garantili olduğunu belirtiyo kvk,genpa.... garantili olanlar var bir de paralel ithalat olanlar var sen kvk,genpa garantili olanı alacaksın için de rahat olcak

over and under

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

24 Şubat 2008; 10:44:47 

ereyon genelde sorunsuz iş yapar defalarca alışveriş yaptım sıfır sorunla

kargo veya banka sorunu olsa dahi en azından karşında sorunu bir gün içinde çözümleyecek muhatap buluyorsun

herşeyden önce telefonla arayıp ellerinde ürünün olup olmadığını öğren

havale ile alışveriş yaparsan aynı gün kargoya verirler

kredi kartı ile alırsan güvenlik gereği olarak banka seni arar cep telefonundan gerçekten böyle bir alışveriş yapıp yapmadığını sorar ereyondan sen ok dersen onay verilir (1 gün gecikme yaşanıyor bu nedenle ama bence hackerlara karşı güzel bir olay)

'07 OCTAVIA RS

S3, RS, GT and 140hp 307 shoot-out soon . . .
cakitay

24 Şubat 2008; 11:57:41 

paralele italat olunca ne oluyor ben ereyondan n95 alacağım

==>c a k i t a y<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
epakdil

24 Şubat 2008; 13:07:49 

Ceptikla.com'an almıştım yazmayı unutmuşum, pardon

Blog: http://www.mtrcn.com
johnmcclane

7 Nisan 2008; 20:24:33 

sonuç olarak ceptıkla . com güvenilir bi site dimi?

fiyatlar oldukça uygun da

tatalara gelmeyelim sonra

heartless

7 Nisan 2008; 23:38:02 

git normal yerinden al, forumda en az 10 kişi var ereyon imei kayıtsız telefon gönderdi diyen. 50-100 kurtarcam derken yazıktır.

E770V,V3X,V6Maxx,Razr2 V8.
alikenan

8 Nisan 2008; 8:21:19 

ereyonu tavsiye ederim

johnmcclane

8 Nisan 2008; 19:24:13 

quote:

Orjinalden alıntı: heartless

git normal yerinden al, forumda en az 10 kişi var ereyon imei kayıtsız telefon gönderdi diyen. 50-100 kurtarcam derken yazıktır.

eyw...dediğiniz gibi düşünmeye başladım...

saygılar...

mymobile

8 Nisan 2008; 19:40:48 

Gırey işlerden kaçının.
Alacağınız firmalarda aşırı fark yok ise marka oluşumunu tamamlamış firmaları tercih edin, çünkü kimse yaptığı emeği kötü yorumlarla çöpe atmak istemez

Bozuk joystickli telefon satmamışsın, garanti dışı telefonları bile garantiliymiş gibi hızlı ve bedava yapma gafletinde bulunmuşsun,orjinal aksesuarları 70-100YTL'ye satmak dururken yanında hediye etmişsin, hatta orjinal aksesuarlarını,15-25 ytl ye piyasaya sürmüşsün, senin markanı alanları %70 zarar ettirmemişsin, greyin kaçağın olmadığı için devlete hep tam vergi kazandırmışsınSENDEN SUÇLUSU YOKTUR EY RAKS.

ELVEDA TÜRKİYE, HADİ BAKALIM KIRGİZİSTAN OŞ KENTİ.YAZAMAZSAM ÖZÜR DİLERİM
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Online Alışveriş (Ereyon ve Ceptıkla) Sayfa: [1]
Buraya git: