Nokia E51 modeli için geçen gün telefonculara baktım. Genpa garantili satan toptancısı 600 YTL fiyat verdi. Gelişi de 580 mi 590 mı ne dedi. İnternette ereyon.com ve ceptikla.com sitelerinde distribütör garantili fiyatın 550 YTL civarında olduğunu söyledim. Olmaz öyle şey biz toptancısıyız, onlar grey üründür dedi.
Şimdi bu ereyon ve ceptıkla siteleri güvenlidir di mi? Aradaki 50 YTL civarı fark az değil bence. Ama ürün elime geçtiğinde bir sorunu olursa, o zaman işim zor olur diye düşünüyorum. Bu iki siteden alışveriş yapılır mı ve hangisini tavsiye edersiniz? (En uygun fiyatlı E51 distribütör ürünleri ereyon ve ceptıkla'da olduğu için, bu ikisini soruyorum.)
arkadaşım ceptıklayı bilmem ama ereyondan bir telefon almıştım ben sorunsuzca kvk garantisiyle. zaten sitede telefonun nerden garantili olduğunu belirtiyo kvk,genpa.... garantili olanlar var bir de paralel ithalat olanlar var sen kvk,genpa garantili olanı alacaksın için de rahat olcak
ereyon genelde sorunsuz iş yapar defalarca alışveriş yaptım sıfır sorunla
kargo veya banka sorunu olsa dahi en azından karşında sorunu bir gün içinde çözümleyecek muhatap buluyorsun
herşeyden önce telefonla arayıp ellerinde ürünün olup olmadığını öğren
havale ile alışveriş yaparsan aynı gün kargoya verirler
kredi kartı ile alırsan güvenlik gereği olarak banka seni arar cep telefonundan gerçekten böyle bir alışveriş yapıp yapmadığını sorar ereyondan sen ok dersen onay verilir (1 gün gecikme yaşanıyor bu nedenle ama bence hackerlara karşı güzel bir olay)
Gırey işlerden kaçının. Alacağınız firmalarda aşırı fark yok ise marka oluşumunu tamamlamış firmaları tercih edin, çünkü kimse yaptığı emeği kötü yorumlarla çöpe atmak istemez
Bozuk joystickli telefon satmamışsın, garanti dışı telefonları bile garantiliymiş gibi hızlı ve bedava yapma gafletinde bulunmuşsun,orjinal aksesuarları 70-100YTL'ye satmak dururken yanında hediye etmişsin, hatta orjinal aksesuarlarını,15-25 ytl ye piyasaya sürmüşsün, senin markanı alanları %70 zarar ettirmemişsin, greyin kaçağın olmadığı için devlete hep tam vergi kazandırmışsınSENDEN SUÇLUSU YOKTUR EY RAKS. ELVEDA TÜRKİYE, HADİ BAKALIM KIRGİZİSTAN OŞ KENTİ.YAZAMAZSAM ÖZÜR DİLERİM