sana düşman olan yok sen kendin herkeze öyle baktıgın için öyle algılıyorsun ayrıca benim bilgisayarı ben senin söylediğin gibi 2500 lere almadım 1800 verdim 9 ay önce ama 2100 civarıydı eger ticaret biliyom diyorsan al sana ticaret forumları oku aldıgım zaman kaça aldıgım nerden aldııgım denk gelir sana
bu arada ben seni hakkaten yanlış anlamışım sen oyunları açıp resim bakar gibi kare kare görüntü alıp oyun oynamayı oyun saydıgıni bilmiyordum. sen bahsettigin bilgisayarı al ama uyarayım seni o söylediğin işlemci ona uymaz istersen dene ama ben söyliym yanlış diyeceksin orası kesin herşeyi biliyorsun çünkü. hem senle yarışan yokki yaparım diyorsan yap diyoruz bizde sana yapma diyenmi var ama olur şeyler vaaar olmaz şeyler vaar. bunu söylemek istiyoruz. kimse kimsenin bilgisayarınıda kıskanmıyo yani yazdıklarınla yoktan yere getirdiğin yorumlarınla karakterini ortaya dökmüşsün boş ver sen bildiğini yap ben bildiğimi benim çok param var ondan fazla vermek hoşuma gidiyor
''benim çok param var ondan fazla vermek hoşuma gidiyor'' seviyen ortada belli zaten para bozmuş seni.. bende ağırlıgın kadar notebook alıyım sana lstermısın !? hala notebook'u aşağılıyorsun saygı duyman qereqen yerde buraya nasıl lnsanlar qelır dusunmuyorsun? buda 5220'nin kalitesinin ispatı.. .ben seni tartıshmaq ıstemıyorum ki hala sen ben muhappeti Yapıosun fikr söle tartısalım,ondan gelip şu 6oo ytliq notebooku kıskanıyorsun deqil mi 19oo ytl verdiqin note bookla Sıkılmadan Trubune oynamam ama bu seFer harbi seni seyircilere havale ettim .. . lster kbl et lster etme bu notebook tl-66'ada uyar 4 gb ramda takılır 867 mgb'yede clkar son oyunları babalargibi orta ayarda oynar 15.4 ekran zaten.. sen bile aqzınla söyledin 19oo ytl verdim oynayamıorum full ayarda bundan nasıl bekliosun? mantlk yok . hemde hepsi topu topu 125o ytl'e!
Acer Aspire 5220 amd ve Acer Aspire lntel 5315-101G08MI coqu yerde stok'larda neden acaba? tükenmeden sende al kosh madem oyun a$iqisin utanmıyorsun o notebook'la dolashmaya zenqinim diosun ama fikr den yoksunsun ? qider insan masaustu yada Ps3 alır ..
hem ekonomiq olsun hemde geleceqe yoneliq notebook arayanlara bu iqisinden guzel Tr de bir notebook yok!!... . seni delirten yorumlarla qeri dönücem .....
arkadaslar bu laptopu bırkac gun ocne aldım ancak ozellıkle touchpad cok sorunlu.. butun ozellıklerı (vurus, orta tus, kayfırma yatay dusey bolgelerı vs vs) iptal etmeme ragmen bazen cursor tatamıyle sapıtıyor ve kontrolden cıkıyor
ayrıca son bır ıkı gunde fandan ses cıkmaya basladı.. daha once cok rahatsız etmıyordu ama sımdı sesı arttı...
bu sorunları yasayanların deneyımlerını duymak ısterım..
arkadaslar bu laptopu bırkac gun ocne aldım ancak ozellıkle touchpad cok sorunlu.. butun ozellıklerı (vurus, orta tus, kayfırma yatay dusey bolgelerı vs vs) iptal etmeme ragmen bazen cursor tatamıyle sapıtıyor ve kontrolden cıkıyor
ayrıca son bır ıkı gunde fandan ses cıkmaya basladı.. daha once cok rahatsız etmıyordu ama sımdı sesı arttı...
bu sorunları yasayanların deneyımlerını duymak ısterım..
Dostum ekran kartının ne olduğunu bilmiyorsun sanırım yada bellekle alakalı zannediyordun akıcılığı?eğer böyle düşünüyorsan söyle hiç konuşmasınlar çünkü düzelmez senin düşüncen ama şöyle söyleyim kendine güveniyorsan bu dediklerini ekran kartı forumuna konu olarak aç deki ben işlemciyi t7700 ram de 4gb yapcam bu arkadaştaki 8600m gs li ekran kartından daha fazla verim alıcam,kaç kişi sana gülecek ve kaç kişi sen doğrusun diyecek sayalım kimin haklı olduğu ortaya çıksın ok ama ekran kartı bölümü çok ağır konuşur saçmalayanlar için onu söyleyim şimdiden
arkadaşlar bende bu makineden bi kaç gün önce aldım vede memnunum benim ilginç bir sorum olucak bu aletin kapağına sticker alıp yapmak istiyorum yapan varmıdır yada bana yardımcı olabilecek bir arkadaş acaba görüntüyü bozuyormu öndeki hafif kabartma acer yazısı bu stickerı engellermi ? cevaplarınızı bekliyorum şimdiden saolun...
yahu bu makina HD divxleri oynatamıyor!!! goruntu kesik kesik geliyor, ne yaptıysam olmadı, XP yukledım 50 driver 80 yazılım ayarı denedım hala yok .. var mı bu sorunu giderebilmiş olan??
HAYIRLI OLSUN BENCE HİÇ STIKIRLA FİLAN UĞRAŞMA SONRADAN YAPILAN AKSESUARLAR ÇABUK DEFORME OLUYOR
quote:
Orjinalden alıntı: yigitbjk
arkadaşlar bende bu makineden bi kaç gün önce aldım vede memnunum benim ilginç bir sorum olucak bu aletin kapağına sticker alıp yapmak istiyorum yapan varmıdır yada bana yardımcı olabilecek bir arkadaş acaba görüntüyü bozuyormu öndeki hafif kabartma acer yazısı bu stickerı engellermi ? cevaplarınızı bekliyorum şimdiden saolun...
HAYIRLI OLSUN BENCE HİÇ STIKIRLA FİLAN UĞRAŞMA SONRADAN YAPILAN AKSESUARLAR ÇABUK DEFORME OLUYOR
quote:
Orjinalden alıntı: yigitbjk
bizede yardımcı olda şu ekran kartı konusunda kazık yemiyelim bende 5315 alacağım da (5220 de olabilir) eğer o dediğiniz oluyorsa hemen yapacağım (bende kendim teknik servisciyim)