Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.476
Cevap
199
Favori
1.207.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sincabi S kullanıcısına yanıt
    Ne kadar dökülüyor ki?

    Günde 150 tel dökülse bile sorun yok. Erkeklerin saçları kadınlara göre daha çok dökülür. Bence büyütüyorsun.
  • 12 yıldır bu illetle yaşıyorum,önce ayaklarımda çıkmıştı,sonra kolumun bir iki noktasında,akabinde yüzüme,burun kenarlarına,kaş bölgesine,alın bölgesine.Sonrasında saç diplerime,eczacının birinden 2 yıl kadar önce kendi yaptığı şurup şişesinde bir ilaç almıştım.Yanındada betnovate kremi verdi.Şurup kıvamındaki ilacı yüz bölgem için kullanmamı söyledi.Betnovate yi de saç dipleri için.Betnovate cidden 1 haftada bıçak gib kesti saç diplerindeki seboreidi,sonra kullanmadım.Yüzüm için verdiği ilacıda pek kullanmadım ama yüz bölgemde ara ara çıkıyordu yine.Bu aralar saç diplerimde yeniden nüksetmeye başladı sanırım.Tekrar betnovate kullanmaya başladım.Bakalım ne olacak
  • Arkadaşlar merhaba S.DERMATİT ADAMIN HAYATINI KARARTAN ÖZGÜVENİNİ SIFIRLAYAN ASOSYAL İNSAN OLMAYA İTEN BİR HASTALIK HERKEZE ACİL ŞİFALAR..

    TEK SORUM VAR '' Roaccutane ve Zoretain'' İLACI KULLANIP DA BU SORUNUNDAN KURTULAN VARMI İLACI KULLANIRKEN GEÇİYOR AMA ÖNEMLİ OLAN BIRAKDIKDAN 1 2 YIL SONRA TEKRAR DEVAM EDİYORMU ETMİYORMU ?? LÜTFEN YAZIN..

    HAYATIMI COK KÖTÜ ETKİLİYOR...
  • Arkadaşlar Head N Shoulders Clinical Strength ten 2 kutu sipariş ettim önümüzdeki günlerde elimde olucak fakat merak ettiğim birşey var kullananlar cevaplarsa sevinirim bu şampuan saç dışında yüz bölgesinde de kullanılabiliyor mu ?
  • Dualion kullanıcısına yanıt
    aynı soruyu bende soruyorum?????????????
  • Kabuklanma problemi yaşayan arkadaşlar, her gün kabuklanan yere nemlendirici krem sürün. 7-8 Aydır kabuklanan yere krem sürüyorum, neredeyse 6-7 aydır kabuklanma yok. Nemlendirici olarak arko krem sürüyorum 1 tllik
  • bende egzama hastasıyım bi süredir burda yazdıklarınızı okuyorum.kendimce faydalı bulduklarımı bende deniyorum.ama yaklaşık olarak 17 yıldır bu illetle yaşıyorum hayata küstürdü beni ne yaptımsa ne denedimse hepsi geçici bi çözüm oldu benim için.ama şöyle bişey ilk bi ürünü veya ilacı kullanmaya başladığınızda bi süre etkili gibi görünsede bi süre sonra hastalık bağışıklık kazanıyo o ilaca karşı yani işe yaramamaya başlıyo.ama benim şu ana kadar kullandığım en etkili yöntem yeşil erik ve elma sirkesi.kabuklanmaya ve pulllanmaya çok etkili.ama yeşil erik herzaman olmadığı için erik mevsimince etkili.sonra başka bişey kullanmak zorunda kalıyorum.bu yöntemi tavsiye ederim 4 tane yeşil eriği kenarlarından kesip elma sirkenin olduğu bi çay bardağına atın 15 dakka bekletip rahatsızlığınızın olduğu bölgeye sürün.sabah ve akşam olsa daha iyi olur.üzerine nemlendirici veya beyaz vazeinde sürebilirsiniz.allah´tan cümlemize acil şifalar diliyorum.




  • Bugün eski tanıdık bi eczacıya gittim bana ilaç yaptı içinde katran falan varmış kortizon falan yok dedi. 3 kullanımdan sonra keser dedi bakalım bu akşam ilk defa sürdüm 3 saat bekledikten sonra yıkanıcam. Yanında bioxcin'in organik kepeğe karşı şampuanıyla birlikte 45 lira para aldı gelişmeleri sizinle paylaşırım.
  • Gelişmeleri bekliyoruz hocam eğer ki kökten keserse bize de yardımcı olursanız çok sevinirim.. Kepek sizin de kafanızda var sanırım öyle değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blocktrade

    Gelişmeleri bekliyoruz hocam eğer ki kökten keserse bize de yardımcı olursanız çok sevinirim.. Kepek sizin de kafanızda var sanırım öyle değil mi?


    Aynen hocam saçımda, kaşımda, sakalımda burnumun kenarları ve kulağımda var çok abartılı bi şekilde değil ama rahatsız ediyor yine de insanı. 1 ay önce falan azmıştı baya doktorun verdiği ilaçları kullandım direk kesti ama bu sınav haftası yine başladı stres yapmaya gelmiyor bu hastalık biliyorsunuz. Bakalım İstanbul'a gelince dün aklıma geldi eczacı tanıdık ona sordum böyle bi ilaç var dedi bakalım deniyorum şimdi.
  • WrathChild kullanıcısına yanıt
    bioxini asla kullanma yoksa yanarsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chris Murphy

    bioxini asla kullanma yoksa yanarsın

    Niye hocam ?
  • Sonuç nedir hocam nasıl gidiyor tedavi? Kendimden nefret ettim bu kepek yüzünden valla..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blocktrade

    Sonuç nedir hocam nasıl gidiyor tedavi? Kendimden nefret ettim bu kepek yüzünden valla..

    Hocam bu akşam 2. kez sürdüm ve yıkandım iyileşme var gibi şu anda kepek yok. Kızarıklıklar geçiyor gibi.
  • Hocam sizden ricam kullandığınız ilacın içeriğini bizimle paylaşabilir misiniz denemek istiyorum? Eczacı kendi yapıyor ise paylasacagini sanmıyorum ama sonuçta ekmek kapısı yine de şansımızı denemekte fayda var. Ben ankara da oturuyorum hiç bir eczacı demedi ki şu ilacı hazırlayayım hemen geçer ya da iyi gelir.. Gittiğim doktorda bile kepek vardı ve tedavisi yok dedi nasıl bir pis hastaliksa bu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blocktrade

    Hocam sizden ricam kullandığınız ilacın içeriğini bizimle paylaşabilir misiniz denemek istiyorum? Eczacı kendi yapıyor ise paylasacagini sanmıyorum ama sonuçta ekmek kapısı yine de şansımızı denemekte fayda var. Ben ankara da oturuyorum hiç bir eczacı demedi ki şu ilacı hazırlayayım hemen geçer ya da iyi gelir.. Gittiğim doktorda bile kepek vardı ve tedavisi yok dedi nasıl bir pis hastaliksa bu...

    Hocam içeriğini ben de bilmiyorum. Şöyle bi şişede. Şişenin üstünde telefon numarası var eczanenin isterseniz bi arayın sorun ne bileyim belki kargoyla falan gönderebilir. Bir de eczacıların diyeceğini sanmıyorum gidip siz sorun var mı böyle bir şey diye.
    Seboreik Dermatit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WrathChild -- 11 Haziran 2015; 12:59:36 >




  • Beyler aylardir cikan sivilcelerden sonra kafamin ortasinda birde yara olustu ve o bolgede saclar dokuldu suan kucuk ama buyuyor acilma yavas yavas. Dokunamiyorum yara gibi aciyor.

    Ne kullanmalim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 13 Haziran 2015; 5:02:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stxanger

    bu hastalığın başlangıç sebebini doktorlar hiç söylemedi bu hastalık %90 ergenlik yaşlarında başlanıyor 13 14 yaşlarında başlayıp öyle gidiyor ondan öcne bende yoktu yaş 24 oldu halen var.Zaman zaman sıfırladığı dönemler oldu güneş tuzlu su fln çok iyi geldi.Ama sonbahar ve kışın tekrarlıyor bu illet.Doktorlar strese bağlıyor ama ben sırf stresin olduğuna inanmıyorum.Karaciğer mı sıkıntılı yoksa başka bir yer mi.Bunun çözümü nasıl olamaz koskocama tıpta şaka gibi.1 milyon tane Şampuan krem var eczanede satılıyor ama geçici hepsi.Demek istediğim doktorların bile yetersiz kalması bu konuda cidden enterasan

    Çaresini bulsalar çoktan bulmuşlardı , Krem,ilaç şirketleri bu hastalık üzerinden milyar dolarlar kazanıyorken bulmak ve piyasaya sürmek saçma ... Tabi insaflı bir ceo çıkar çaresini buldum 2000 lira ver dese vermiycek adam tanımıyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: WrathChild

    Bugün eski tanıdık bi eczacıya gittim bana ilaç yaptı içinde katran falan varmış kortizon falan yok dedi. 3 kullanımdan sonra keser dedi bakalım bu akşam ilk defa sürdüm 3 saat bekledikten sonra yıkanıcam. Yanında bioxcin'in organik kepeğe karşı şampuanıyla birlikte 45 lira para aldı gelişmeleri sizinle paylaşırım.

    Katran zaten iyi geliyor. Ancak o da aynen diğer çözümler gibi geçici. tedavi etmiyor.
    Ayrıca uzun süreli kullanımda zararlı olması muhtemel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardıç katrani sabunu harbiden ilk başlarda çok işe yaradı saçımda ama hastalık bağışıklık kazandı herhalde yoksa tekrar eski haline neden geldi saçım sorguluyorum o zaman yaptığım şeylerden ne eksik yapıyorum da böyle oldu diye. bisey bulamadım hastalık bağışıklık kazandı kesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.