evet dediğin gibi böyle bir sorun var çaresi: txt uzantılı dosyayı not defterinde açıp farklı kaydet diyip aşağıdan kodlama şeklini UTF8 seçip öyle dene sonuç gayet iyi karakter sorunu falan yok.
quote:
Orjinalden alıntı: fakon
Arkadaşlar t818'de ebook özeliğini,txt dosyalarının bazı karakterlerini bozuk olarak tanısa da okunabiliyor..Ancak telefona yüklenebilen başka formatlarda ebook dosyaları varmı sizin bildiğiniz.
pardon bi konu daha var: cep telefonundan açtığın dosya hala karakter hatası verebilir. dosyayı açtığınızda settings seçeneğinden aşağılarda kod kısmını utf8 seçip okeylersiniz telefon e kitabı başarılı bir şekilde okur. Saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: mansurdan
evet dediğin gibi böyle bir sorun var çaresi: txt uzantılı dosyayı not defterinde açıp farklı kaydet diyip aşağıdan kodlama şeklini UTF8 seçip öyle dene sonuç gayet iyi karakter sorunu falan yok.
quote:
Orjinalden alıntı: fakon
Arkadaşlar t818'de ebook özeliğini,txt dosyalarının bazı karakterlerini bozuk olarak tanısa da okunabiliyor..Ancak telefona yüklenebilen başka formatlarda ebook dosyaları varmı sizin bildiğiniz.
arkadaşlar bi problemim var,bunu çözen varmı bakalım.
şimdi rehberde bi kişiye mesela 2 telefon kaydediyorsunuz.biri ev biri cep mesela. fakat pc suite de telefon hafızasını kaydettiğinizde sadece 1 numarayı pc ye kaydediyor. yada telefon hafızasından sime kopyaladığınızda bir ismi,2 numarası olsada bir numarasını kaydediyor sime :)
yani biz telefon hafızasını zaten pc suite ile pc ye kopyalayabiliyoruz diye rahat davranırsak,ve birgün telefon göçerse,bi bakmışız,yedeklerde ,her bi isme tek telefon numarası olduğunu göreceğiz. örneğin,babam,altında 3 telefon numarası var ama yedeklediğimde sadece 1 ini atıyor.
arkadaşlar bi problemim var,bunu çözen varmı bakalım.
şimdi rehberde bi kişiye mesela 2 telefon kaydediyorsunuz.biri ev biri cep mesela. fakat pc suite de telefon hafızasını kaydettiğinizde sadece 1 numarayı pc ye kaydediyor. yada telefon hafızasından sime kopyaladığınızda bir ismi,2 numarası olsada bir numarasını kaydediyor sime :)
yani biz telefon hafızasını zaten pc suite ile pc ye kopyalayabiliyoruz diye rahat davranırsak,ve birgün telefon göçerse,bi bakmışız,yedeklerde ,her bi isme tek telefon numarası olduğunu göreceğiz. örneğin,babam,altında 3 telefon numarası var ama yedeklediğimde sadece 1 ini atıyor.
varmı bu durumu çözen ? :)
bende 818 modeli var ama pc suit progranını ındırdım takıtım sorun cıkmadı tanıyor ama pc suit ile telefon baglanmıyor bırbırıne mesela java özluk yuklemek ıstedım ama olmadı
arkadaşlar bana acil cvp yazmalısınız yarın gidip alıcam şu anycool u ama t818 mi almalıyım t808 mi??? ne önerirsiniz??Acil halletmeliyim bu mevzuyu şehir dışına çıkcıam yarın almalıyım..ne diyorsunuz??
ben anycool t818 kullanıyorum memnun um tavsıye ederım fıyatına gore ıyı ayrıca 808 ın ustmodelı
istersen daha ust modelı cıkmıs goruntusunde begendım anycool t819 al camera pikseli de yuksek