Cevap: AnyCool t808 (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar, Aksesuarlar ve Konular

sugarboy -> Cevap: AnyCool t808 (23 Mayıs 2008; 9:43:44)

sıfır anycool t818i 210 liraya satıyorum acilen ulaşın kaçırmayın

yedikeresekiz -> Cevap: AnyCool t808 (24 Mayıs 2008; 13:49:46)

bu makineyle çekilmiş örnek foto ve video var mı

asikartal18 -> Cevap: AnyCool t808 (24 Mayıs 2008; 17:46:34)

foto kalitesi iyi değil örnek olarak e250 nin kamerasıyla aynı kalitedee

quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

bu makineyle çekilmiş örnek foto ve video var mı

mansurdan -> Cevap: AnyCool t808 (25 Mayıs 2008; 12:30:30)

evet dediğin gibi böyle bir sorun var çaresi:
txt uzantılı dosyayı not defterinde açıp farklı kaydet diyip aşağıdan kodlama şeklini UTF8 seçip öyle dene sonuç gayet iyi karakter sorunu falan yok.

quote:

Orjinalden alıntı: fakon

Arkadaşlar t818'de ebook özeliğini,txt dosyalarının bazı karakterlerini bozuk olarak tanısa da okunabiliyor..Ancak telefona yüklenebilen başka formatlarda ebook dosyaları varmı sizin bildiğiniz.

mansurdan -> Cevap: AnyCool t808 (25 Mayıs 2008; 12:33:14)

pardon bi konu daha var:
cep telefonundan açtığın dosya hala karakter hatası verebilir. dosyayı açtığınızda settings seçeneğinden aşağılarda kod kısmını utf8 seçip okeylersiniz telefon e kitabı başarılı bir şekilde okur. Saygılar
quote:

Orjinalden alıntı: mansurdan

evet dediğin gibi böyle bir sorun var çaresi:
txt uzantılı dosyayı not defterinde açıp farklı kaydet diyip aşağıdan kodlama şeklini UTF8 seçip öyle dene sonuç gayet iyi karakter sorunu falan yok.

quote:

Orjinalden alıntı: fakon

Arkadaşlar t818'de ebook özeliğini,txt dosyalarının bazı karakterlerini bozuk olarak tanısa da okunabiliyor..Ancak telefona yüklenebilen başka formatlarda ebook dosyaları varmı sizin bildiğiniz.

umutgultekin79 -> Cevap: AnyCool t808 (25 Mayıs 2008; 13:50:36)

arkadaslar mp4 vıdeo oynatma sorunun cozen varmı nasıl yapıcaz ses normal ama goruntu agır oynuyor lutfen yardım edınn

tasans -> Cevap: AnyCool t808 (25 Mayıs 2008; 14:02:09)

mp4 u nolmal oynatmak için video kaydedicideki sol alt kösedeki Ev-0 ı Alt istikameti gösteren oka kalemi ile basarak EV-4 e getir biraz düzelir

asikartal18 -> Cevap: AnyCool t808 (25 Mayıs 2008; 19:57:57)

benim kulaklık sorunu var ya çalışmıyor kulaklı ne yapmam lazımmm yardımm kardeşlerimmm

wreck21 -> Cevap: AnyCool t808 (26 Mayıs 2008; 14:11:52)

benim hala anlayamadığım şey anycool letus şimdi de dolia. dolia nın ne farkı war hepsi aynı mı bunların?

csungu -> Cevap: AnyCool t808 (27 Mayıs 2008; 19:42:27)

arkadaşlar bi problemim var,bunu çözen varmı bakalım.

şimdi rehberde bi kişiye mesela 2 telefon kaydediyorsunuz.biri ev biri cep mesela.
fakat pc suite de telefon hafızasını kaydettiğinizde sadece 1 numarayı pc ye kaydediyor.
yada telefon hafızasından sime kopyaladığınızda bir ismi,2 numarası olsada bir numarasını kaydediyor sime :)

yani biz telefon hafızasını zaten pc suite ile pc ye kopyalayabiliyoruz diye rahat davranırsak,ve birgün telefon göçerse,bi bakmışız,yedeklerde ,her bi isme tek telefon numarası olduğunu göreceğiz.
örneğin,babam,altında 3 telefon numarası var ama yedeklediğimde sadece 1 ini atıyor.

varmı bu durumu çözen ? :)

1ree -> Cevap: AnyCool t808 (28 Mayıs 2008; 23:11:07)

quote:

Orjinalden alıntı: csungu

arkadaşlar bi problemim var,bunu çözen varmı bakalım.

şimdi rehberde bi kişiye mesela 2 telefon kaydediyorsunuz.biri ev biri cep mesela.
fakat pc suite de telefon hafızasını kaydettiğinizde sadece 1 numarayı pc ye kaydediyor.
yada telefon hafızasından sime kopyaladığınızda bir ismi,2 numarası olsada bir numarasını kaydediyor sime :)

yani biz telefon hafızasını zaten pc suite ile pc ye kopyalayabiliyoruz diye rahat davranırsak,ve birgün telefon göçerse,bi bakmışız,yedeklerde ,her bi isme tek telefon numarası olduğunu göreceğiz.
örneğin,babam,altında 3 telefon numarası var ama yedeklediğimde sadece 1 ini atıyor.

varmı bu durumu çözen ? :)

bende 818 modeli var ama pc suit progranını ındırdım takıtım sorun cıkmadı tanıyor ama pc suit ile telefon baglanmıyor bırbırıne mesela java özluk yuklemek ıstedım ama olmadı

1ree -> Cevap: AnyCool t808 (28 Mayıs 2008; 23:21:57)

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=9487832 özelliklerini incele nereden yazdıgınızı bılmıyorum istanbuldaysanız dogubankı gezın bulursunuz

quote:

Orjinalden alıntı: mto

quote:

Orjinalden alıntı: 1ree

quote:

Orjinalden alıntı: mad_prenses

arkadaşlar bana acil cvp yazmalısınız yarın gidip alıcam şu anycool u ama t818 mi almalıyım t808 mi??? ne önerirsiniz??Acil halletmeliyim bu mevzuyu şehir dışına çıkcıam yarın almalıyım..ne diyorsunuz??

ben anycool t818 kullanıyorum memnun um tavsıye ederım fıyatına gore ıyı ayrıca 808 ın ustmodelı

istersen daha ust modelı cıkmıs goruntusunde begendım anycool t819 al camera pikseli de yuksek

yinede ozellikleri sana hitap ediyor mu ona bak ıncele birbiriyle kıyasla özellikleri fiyat olarak da iice bak istanbuldaysan bazı yerler onerebılırım

arkadaşım bu bahsettiğiniz t819 telefonla ilgili internette bir bilgiye rastlayamadım açıklayıcı bilgi albileceğimiz site adresi veya buraya yazabileceğiniz bilgi varsa bizimle paylaşırmısınız. teşekkür ederim.

ahmetirmak -> Cevap: AnyCool t808 (29 Mayıs 2008; 16:22:43)

arkadaşlar turkcell mms ayarlarını yaptım ama mms gönderme bölümü çok karışık açıklama yapabilecek varmı acaba YE CC BCC ÖZNE İÇERİĞİ BAĞLANTI bu bölümü nasıl dolduruyorsunuz ben birkaç defa denedim bekliyor bekliyor sonunda gönderilemez diyor, ama internete normal giriyorum, ayarlarda sitedeki ayarlarla aynı yardımcı olurmusunuz lütfen

ahmetirmak -> Cevap: AnyCool t808 (29 Mayıs 2008; 16:25:33)

arkadaşlar bu remote control şifresini sormuştunuz ben 0000 sıfır girdim içine girdi ama ne yapılır bilmiyorum

bogecan -> Cevap: AnyCool t808 (30 Mayıs 2008; 14:09:29)

Arkadaşlar bugun bana yasal uayarı geeldi 3 hafta sonra tel kapanacak mış ben hayatta kapanmaz demiştim ama çok şaşırıdım

Demek böle imiş telefonular biz hallederiz diyolar ama inanmayın arkadaşlar başka bir telin imel li falan yalan

Neyse haberiniz olsun

csungu -> Cevap: AnyCool t808 (30 Mayıs 2008; 14:57:22)

quote:

Orjinalden alıntı: bogecan

Arkadaşlar bugun bana yasal uayarı geeldi 3 hafta sonra tel kapanacak mış ben hayatta kapanmaz demiştim ama çok şaşırıdım

Demek böle imiş telefonular biz hallederiz diyolar ama inanmayın arkadaşlar başka bir telin imel li falan yalan

Neyse haberiniz olsun

arkadaşım önce bi aldığınız yere gitseniz,durumu açıklasanız,elemanlar probleminizi çözmez ise,ve telefon elinizde kalır ise bu yorumu bize yapsanız ????sonuçta yapacakları şey,başka bi imei yükleyip probleminizi gidermek...

ECELABİ -> Cevap: AnyCool t808 (30 Mayıs 2008; 15:22:38)

MERHABA ARKADAŞLAR BEN DE YAKLAŞIK 1 AYDIR ANYCOOL T 808 KULLANIYORUM BENDEN ÖNCE ALAN ARKADAŞLARIM VAR ŞİMDİLİK BİR SORUN YOK AMA İNTERNETE GİRMİYOR CİHAZ SİTEDE BİR ARKADAŞ VERMİŞ DENEDİM AMA OLMADI BİLEN VARMI ACABA

ECELABİ -> Cevap: AnyCool t808 (30 Mayıs 2008; 16:43:05)

TÜRKCELE GİRMİYOR GOOGLE YE GİRİYOR [sm=s20.gif]

asikartal18 -> Cevap: AnyCool t808 (30 Mayıs 2008; 20:41:55)

alırken bakacaksınız abiiicimm çakma imei ile bu iş olurmuuu ben alırken internete girdim baktım imei kayıtlıdır ı görünce aldımm ikiside kayıtlı olacakkk benim telde tıkır tıkır çalışıyorrr tek sorunum kulaklık sorunu kulaklık çalışmiyiiii ne yapcazz bilen varmııı

quote:

Orjinalden alıntı: csungu

quote:

Orjinalden alıntı: bogecan

Neyse haberiniz olsun

arkadaşım önce bi aldığınız yere gitseniz,durumu açıklasanız,elemanlar probleminizi çözmez ise,ve telefon elinizde kalır ise bu yorumu bize yapsanız ????sonuçta yapacakları şey,başka bi imei yükleyip probleminizi gidermek...

cihat_aksenia -> Cevap: AnyCool t808 (30 Mayıs 2008; 22:19:47)

arkadslar benden size bir tavsiye anycool marka telefonlarla wap veya gprsi kullanmayın. ben alırken bana kullanma kullanırsan kpanır denildi bende kullanmıyorum. mantıgı nedir ne degildir bilmiyorum ama kullanmamanızı tavisye edebilirim..

hamdicap -> Cevap: AnyCool t808 (31 Mayıs 2008; 13:51:59)

anycool telefonlarına özel oyunlar ve mms wap ayarları burada.. yine arkadaşlar verdiğim linkteki site forumunda bildiklerini bizlerle paylaşsınlar.. http://cepcanavari.tr.gg/ANYCOOL-OYUN-%26%23304%3BND%26%23304%3BR.htm bazı anycool telefonlarda bu oyunlar çalışmıyormuş ama denemekte fayda var.. iyi eğlenceler
http://cepcanavari.tr.gg/ANYCOOL-OYUN-%26%23304%3BND%26%23304%3BR.htm

thedeparted -> Cevap: AnyCool t808 (31 Mayıs 2008; 21:24:57)

Bu telefonda acaba java var mı?

asikartal18 -> Cevap: AnyCool t808 (31 Mayıs 2008; 22:42:48)

banada kimseyle konuşma kimseyi arama dediler Allah korusunn bulurlarsa telefon kaoanır diye dediler heralde

quote:

Orjinalden alıntı: cihat_aksenia

arkadslar benden size bir tavsiye anycool marka telefonlarla wap veya gprsi kullanmayın. ben alırken bana kullanma kullanırsan kpanır denildi bende kullanmıyorum. mantıgı nedir ne degildir bilmiyorum ama kullanmamanızı tavisye edebilirim..

karantina61 -> Cevap: AnyCool t808 (1 Haziran 2008; 16:52:54)

selam arkadaşlar ben foruma yani üye oldum ama bir süredir takip ediyorum bende dün anycool T828 modelinden aldım ama üçgen tuşlu olanlardan değil yani orjinal olarak tabir edilenlerden. imei numaralarını ime.gov.tr adresinden kontrol ettim ikisindede sorun yok. benim bu telefonda anlamadığım ses değiştirme özelliğinin nerede olduğu dün akşamdan beri telefonun kurcalamadığım yeri kalmadı ama bir türlü ses değiştirme özelliğini bulamadım. birde telefon türkçe ama tamamen türkçeyi desteklemiyor. mesela cevapsız çağrılara ıskalama arama diyo ve bunun gibi birçok türkçe hatası mevcut. ama telefon genel olarak süper bişey. arkadaşlar sizden ricam ses değiştirmeyi nasıl yapıcaz bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..

hamdicap -> Cevap: AnyCool t808 (1 Haziran 2008; 22:23:54)

quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

selam arkadaşlar ben foruma yani üye oldum ama bir süredir takip ediyorum bende dün anycool T828 modelinden aldım ama üçgen tuşlu olanlardan değil yani orjinal olarak tabir edilenlerden. imei numaralarını ime.gov.tr adresinden kontrol ettim ikisindede sorun yok. benim bu telefonda anlamadığım ses değiştirme özelliğinin nerede olduğu dün akşamdan beri telefonun kurcalamadığım yeri kalmadı ama bir türlü ses değiştirme özelliğini bulamadım. birde telefon türkçe ama tamamen türkçeyi desteklemiyor. mesela cevapsız çağrılara ıskalama arama diyo ve bunun gibi birçok türkçe hatası mevcut. ama telefon genel olarak süper bişey. arkadaşlar sizden ricam ses değiştirmeyi nasıl yapıcaz bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..

dostum aynı telefondan bende almıştım ama sattım. maalesef aldığın telefonda ses değiştirme yok. ayrıca tv den kayıt da yok. aldığın telefonda zil seslerine de oylum deniyor. o telin tek artısı tv si çok iyi. anycool modellerinin en iyi tv çeken modeli. boşuna arama derim çünkü aradığın özellik yok o telefonda. istersen sitemi gezebilirsin. anycool hakkında bulabildiğim özellikleri sitemde yayınlamaya çalışıyorum. işte link http://cepcanavari.tr.gg/ ve anycool yardımlar için de http://cepcanavari.tr.gg/ANYCOOL.htm

bogecan -> Cevap: AnyCool t808 (2 Haziran 2008; 9:54:02)

arkadaşlar bu forum bir paylaşım formudur ben buraya yaklaşık 1 aydı sürekli yaptığım araştırmaları ve bildiğim şeyleri yazıyorum ve bu telefonla alakalı görüşlerimi sizlere sunuyorum .Bu tellefon gerçekten güzel bir telefon ama bazı sorunları çıkıyor tabi ama bazı arkadşlar yazdığım yorumlara eleştiride bulunmuşlar ve dalga geçer gibi cevaplarda bulunmuşlar .En iyisi bundan sonra paylaşmamak.

Elensar77 -> Cevap: AnyCool t808 (2 Haziran 2008; 17:08:22)

selam,,

t808 var bende arkadaşlar,2 gündür bir sorunum var,imei de sıkıntı yok ama bu telefonda bana gelen aramalarda mesgul calıyor,arama yapabiliyorum,mesaj alıp atabiliyorum ama telefon geldiginde mesgul gözüküyorum.Bunun dısında başka tele taktıgımda hattımı normal calısıyor...Hattım turkcell ve herhangi bir turkcell hattı taktıgımdada calısmıyor,avea takıyorum sıkıntı yok,ama turkcell de gidiyor.

Geçen gün mesaj geldi tc kimlik no ile iligli onuda gönderdim,kayıt edilmiştir dendi,acaba bu mu?

Bir yardımcı olabilir misiniz?

yeni bişey daha keşvettim,sadece vodafone arayabiliyor beni.

ARIKAN -> Cevap: AnyCool t808 (2 Haziran 2008; 18:55:33)

quote:

Orjinalden alıntı: thedeparted

Bu telefonda acaba java var mı?

HİÇ BİR ŞEY YOK...NOKİANIN 5 SENE ÖNCEKİ ÇAĞ DIŞI KALMIŞ TELLERİ BUNLAR.YANLIZCA TV TUNERİ KOYMUŞLAR HEPSİ AYNI KALIPTAN ÇIKIYORLAR

By.Apo -> Cevap: AnyCool t808 (3 Haziran 2008; 0:21:12)

ohh bee!! en sonunda anycool t818 aldım. 250ytlye.....[:(][:(] hemide 1 yıl imei garantili... zaten netten baktım imeiler sağlam gelçi...

osmanery -> Cevap: AnyCool t808 (3 Haziran 2008; 0:45:18)

quote:

Orjinalden alıntı: By.Apo

ohh bee!! en sonunda anycool t818 aldım. 250ytlye.....[:(][:(] hemide 1 yıl imei garantili... zaten netten baktım imeiler sağlam gelçi...

Hayırlı olsun. Taş gibi çok iyi bir telefon almışsın....

ECELABİ -> Cevap: AnyCool t808 (3 Haziran 2008; 16:49:06)

quote:

Orjinalden alıntı: hamdicap

anycool telefonlarına özel oyunlar ve mms wap ayarları burada.. yine arkadaşlar verdiğim linkteki site forumunda bildiklerini bizlerle paylaşsınlar.. http://cepcanavari.tr.gg/ANYCOOL-OYUN-%26%23304%3BND%26%23304%3BR.htm bazı anycool telefonlarda bu oyunlar çalışmıyormuş ama denemekte fayda var.. iyi eğlenceler
http://cepcanavari.tr.gg/ANYCOOL-OYUN-%26%23304%3BND%26%23304%3BR.htm

arkadaşım yazdığın site boş ne oyun aktarabildim nede proğram [sm=s16.gif]

ECELABİ -> Cevap: AnyCool t808 (3 Haziran 2008; 16:52:16)

[sm=s17.gif] telefon internete girmiyor giren varsa nasıl yaptı acaba t 808 var bende siteki bilgileri girdim olmuyor googleye giriyor[sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif]

ECELABİ -> Cevap: AnyCool t808 (3 Haziran 2008; 16:54:40)

quote:

Orjinalden alıntı: Elensar77

selam,,

t808 var bende arkadaşlar,2 gündür bir sorunum var,imei de sıkıntı yok ama bu telefonda bana gelen aramalarda mesgul calıyor,arama yapabiliyorum,mesaj alıp atabiliyorum ama telefon geldiginde mesgul gözüküyorum.Bunun dısında başka tele taktıgımda hattımı normal calısıyor...Hattım turkcell ve herhangi bir turkcell hattı taktıgımdada calısmıyor,avea takıyorum sıkıntı yok,ama turkcell de gidiyor.

Geçen gün mesaj geldi tc kimlik no ile iligli onuda gönderdim,kayıt edilmiştir dendi,acaba bu mu?

Bir yardımcı olabilir misiniz?

yeni bişey daha keşvettim,sadece vodafone arayabiliyor beni.

arkadaşım fabrika ayarlarına geri dönde dün aynı sorunu bende taşadım kimse bana ulşamamış kodu 1122 dene kesin olur[sm=s16.gif]

kazim.erdemli -> Cevap: AnyCool t808 (3 Haziran 2008; 17:31:17)

Telefon u kanuna uygun olarak kayıt edilmeyen telefonlarla internete,mms göndermenizi vb. şeyler yapmanızı tavsiye etmem nedeni ise klonladıgınız telefonların çoğu renksiz ekran 3310 vb. telefonlar ve bunlarda mms destegi,internet desteği olmadıgı için sebeke bunu anlıyor ve telefonunuz kapatılıyor[:o]

hx100 -> Cevap: AnyCool t808 (3 Haziran 2008; 22:32:28)

Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim bir tane anycool t808 aldım çok memnunum sadece şu tv manuel ayar işini beceremedim bu forumda arkadaşların yazdıgı gibi yapıyorum yani * tuşuna aralıklarla basıyorum ama sonuç malesef olumsuz bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim ................

csungu -> Cevap: AnyCool t808 (4 Haziran 2008; 13:35:09)

quote:

Orjinalden alıntı: hx100

Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim bir tane anycool t808 aldım çok memnunum sadece şu tv manuel ayar işini beceremedim bu forumda arkadaşların yazdıgı gibi yapıyorum yani * tuşuna aralıklarla basıyorum ama sonuç malesef olumsuz bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim ................

o yontem 818 ler için geçerli.808 de o özellik yok.

DaRK_WaTeR_00 -> Cevap: AnyCool t808 (4 Haziran 2008; 20:48:47)

anycool dan arakdaşım aldı daha önceden de ilgileniyodum ama güvenememiştim arakdaşınkinden görünce baya ümitlendim ama garanti imkanı yok. letus un da bu tip telefonu oldugunu duydum 2 yılda garantisi var. her eve lazım da (http://www.herevelazim.com.tr/HEL/2260/Letus%20Televizyonlu%20Çift%20Hatlı%20Cep%20Telefonu) 349.00 YTL buldum fiyat olarak uygun mu birde kamerası kaç megapiksel?

[URL=http://www.loadtr.com/221887-letus.htm][img]http://www.loadtr.com/k-221887-letus.jpg[/img][/URL]

DaRK_WaTeR_00 -> Cevap: AnyCool t808 (4 Haziran 2008; 20:54:07)

letus un ithalatçı firması kim?

mehmetbilmez -> Cevap: AnyCool t808 (5 Haziran 2008; 12:33:27)

arkadaşım normal ekrandayken *#66*# yap hiçbir yere girmeden en alttaki tv set yazan yere tıkla orada tv'yi manuel izleyebilirsin. ama kaydedemiyorsun sadece izliyorsun. iyi günler

oskar84 -> Cevap: AnyCool t808 (6 Haziran 2008; 0:57:27)

ben aldım elime patladı imei nuamrası kopyalanmıştır 1 ay içerisinde kapatılacaktır die mesaj geldi aveadan gitt i 260 ytl satıcı ortadan kayboldu mesajalrıma cevap da vermiyo bu sorunu nasıl çözebilirim acaba lütfe yardıme din telin özelliikelri iyi ma 1 ay sonra kapanacak ya suleyman.zor@tekstilbank.com.tr biri cevaplras çok sevinicem

ARIKAN -> Cevap: AnyCool t808 (6 Haziran 2008; 9:06:04)

quote:

Orjinalden alıntı: oskar84

ben aldım elime patladı imei nuamrası kopyalanmıştır 1 ay içerisinde kapatılacaktır die mesaj geldi aveadan gitt i 260 ytl satıcı ortadan kayboldu mesajalrıma cevap da vermiyo bu sorunu nasıl çözebilirim acaba lütfe yardıme din telin özelliikelri iyi ma 1 ay sonra kapanacak ya suleyman.zor@tekstilbank.com.tr biri cevaplras çok sevinicem

İŞTE ARKADAŞLAR SONUÇ BU......HER FIRSATTA UYARMAYA ÇALIŞTIM......BU SONUÇLAR ELDEN ALANLARDA DA VAR. ŞU ANDA ALICI SATICI KOVALAMACASI BAŞLADI....HAYDİ HAYIRLISI...

vadii -> Cevap: AnyCool t808 (6 Haziran 2008; 16:19:53)

arkadaşlar bu telefonda EDGE VE 3G (Görüntülü konuşma) özellikleri varmı eğer yoksa bu tip özellikleri olan çin malı telefon başka telefon varmıdır bilgi alabilirmiyim

ARIKAN -> Cevap: AnyCool t808 (6 Haziran 2008; 16:46:49)

ARKADAŞIM BİR TELEFONDA GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA OLMASI İÇİN FREKANS BİLGİSİNDE UMTS YAZMASI GEREK BU ÇİN TELLERİNDE BU YAZMIYOR.FREKANS 900/1800 YAZMAKTA BUDA NORMAL BİR TEL OLDUKLARINI GÖSTERİR.İKİ KAMERASI VAR AMA AYRI AYRI KULLANILIYOR.KAMERALARINDA ALIM VE DE VERİM.YOKTUR.YANLIZCA ÇİFT HATLILARDA G.M NİN 3G COOL MODELİNDE BULUNMAKTADIR.SEVGİLER

tasans -> Cevap: AnyCool t808 (8 Haziran 2008; 12:55:14)

Arkadaşlar anycool cep telefonlarının T serisinde T808 T818 T 819 T828 T838i
T848 T 858 T868 modelleri var su anda türkiyeye gelenler T 838İ ye kadar yakında diğer serilerinde geleceğini sanıyorum çünkü 2 ay içinde T 838i ye kadar olan modeller geldi fiatlarıda su anda 270 ytl alınan telefonlar 2 ay içinde 70 ytl kadar inip 200 ytl ye satılıyor diğer serilerde gelince fiatları iyice ineceğini düsünüyorum yabancı sitelerden incelediğim kadarı ile hemem hepsinde modellerin özellikleri aynı adresini verdiğim web adresinde ANYCOOL T858 modelini http://www.3gec.net/product_6247.html verdigim sitedede ANYCOOL T868 modelini inceleyebilirsiniz http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=1615&page=1 bekleyin fiatları iyice uygun hale geleçek aynı paraya daha iyi anycool modelleri alacağınızı sanıyorum saygılarımla

csungu -> Cevap: AnyCool t808 (8 Haziran 2008; 18:28:16)

quote:

Orjinalden alıntı: oskar84

herhangi bir anycool satan dükkana gidin,yeni imei yükletin.20 liraya felan yapıorlar.
yada istanbuldaysanız direk doğubanka gidin...
elinizde patlayan bişi yok merak etmeyin,hallediliyor imei konusu...

kaangurcan -> Cevap: AnyCool t808 (9 Haziran 2008; 19:55:06)

Arkadaşlar bu telefonda outlook senkronizasyonu var mı? Veya pc senkronizasyonu yapıyor mu? Kişinin ikinci numarasını senkronize etmiyormuş doğru mu?

csungu -> Cevap: AnyCool t808 (10 Haziran 2008; 20:31:23)

quote:

Orjinalden alıntı: kaangurcan

Arkadaşlar bu telefonda outlook senkronizasyonu var mı? Veya pc senkronizasyonu yapıyor mu? Kişinin ikinci numarasını senkronize etmiyormuş doğru mu?

pc senk programı var zaten yapıyor ama kişinin 2. numarasını almıyor.tek numara kaydediyor.aslında program 2 numarayıda destekliyor fakat senkronizede extra bilgi alımı hatası veriyor ve sadece tek numara alıyor.

outlook a senkronize yok ama outlook dosyasını import edebiliyorsunuz ...

BabyIcey -> Cevap: AnyCool t808 (11 Haziran 2008; 14:08:56)

t808 Tv Modu Ve Camerası Diğer Modellerine Göre Çok İyi Bizzat Denenedim.

Hatta Bazı Kanalları Antensiz Çekiyor..

iso82 -> Cevap: AnyCool t808 (12 Haziran 2008; 11:19:59)

yaklaşık 1 hafta önce doğubanktan anycool t838 aldım fakat telefonun bazen sesi tamanen gidiyor kapatıp açınca düzeliyor ama bunun nedenini bir türlü bulamadım acaba bilen var mı?

ucav -> Cevap: AnyCool t808 (12 Haziran 2008; 15:03:56)

bende dun 1 tane aldım[;)] sessize alma var profillerden toplantı yı seç özelleştirden ayarlayabilirsin. yanlız keşke almasaydım dedim neden mi? akşam babam aynısından bana almış şimdi 2 tane t808 im war[8D]birini hiç açmadım satıcam heralde[8D] açtığımdaqn izlenimler;
kamera orta(ne vasat nede süper)
hız(gayet güzel)
dokunmatik ekran(süper)
ses kalitesi(süper)
tv çekimi(ANKARA İÇİN(İSTANBUL YOLUNDA MAÇ İZLEDİM CIZIRTISIZ UYDU KALİTESİNDE)
ÇİFT SİM(GEYET GÜZEL PROBLEMSİZ)
ŞARJ(DİĞER TV Lİ TELLERE GÖRE DAHA UZUN)
KART- MİCRO SD
İNTERNET
EL YAZISIYLA MESAJ YAZMA(N99İ DE YOK.)

BENCE ALACAK ARKADAŞLARA T 808 İ TAVSİYE EDERİM N 99 İ Yİ 2 YE KATLAR.

BENDEKİ T 808 İN FİYATI 250 LİRADIR ALMAK İSTEYEN PM[;)]
quote:

Orjinalden alıntı: celenlee

Ben bugun garantisiz olandan aldım.
Yamuklarını gördükçe ( ki inşallah görmem )
Burda sizlerle paylaşırım.

İlk önce Bana en çok koyan şeyi paylaşayım.

Telefon çalarken "Sessize alma" diye bir kavram yok.
ya açacaksın ya Reddeceksin yada ölece çalmaya yada titremeye devam edecek. Bu sıkıntı oluşturabilir çoğu kişi için.

Şimdilik ilk göze çarpan bu.
Kullandıkça yazarım..

Bu arada Telefon için PC suit arıyorum bilen varsa burda paylaşsın lütfen.

By.Apo -> Cevap: AnyCool t808 (13 Haziran 2008; 18:13:10)

s.a arkadaslar[:(]

bende anycool t818 modeli mevcut ama daha hazifa karti almadim. [:o]En son kaç gb ta kadar destekliyo bilgilendirirseniz sevinirim.[sm=s15.gif]

simdiden tesekkürler...[sm=s18.gif][:'(]

sarıkanaryam -> Cevap: AnyCool t808 (13 Haziran 2008; 20:18:46)

quote:

bende anycool t818 modeli mevcut ama daha hazifa karti almadim. [:o]En son kaç gb ta kadar destekliyo bilgilendirirseniz sevinirim.[sm=s15.gif]

2 gb çalışıo..
fazlasını bilmiyorum..

By.Apo -> Cevap: AnyCool t808 (13 Haziran 2008; 22:02:27)

quote:

Orjinalden alıntı: sarıkanaryam

quote:

2 gb çalışıo..
fazlasını bilmiyorum..

sagol kardes cevapsiz birakmadigin icin..

sarıkanaryam -> Cevap: AnyCool t808 (13 Haziran 2008; 22:11:50)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sarıkanaryam

quote:

2 gb çalışıo..
fazlasını bilmiyorum..

sagol kardes cevapsiz birakmadigin icin..

rica ederim kardeşim...
burda birbirmize yardımcı olmak için varıs...

robotica -> Cevap: AnyCool t808 (15 Haziran 2008; 14:31:55)

Dün doğubank a uğradım.

Doğubanktaki tüm dükkanlarda var bu anycool'lardan. Bir çok modelini gördüm ki çoğu dükkanda çift sim kartlı t808, 818, 828 ve 838 var. Bir kaç dükkanda da modelini hatırlayamadığım iki model daha gördüm. Süper cihazlar, menüleri n99i deki gibi özentisiz değil ve koskocaman ekranları var. Fiyatlar mı: 200-230 YTL arası. 180 e bile alabilirsiniz sıkı pazarlıkla.

guvenkab -> Cevap: AnyCool t808 (16 Haziran 2008; 17:36:06)

arkadaşlar ben bu telefona baya özendim çift kartlı oluşu pda fln oluşu beni çekiyor resmen. şimdi sorun şu msj atarken hat seçmek kolay oluyor mu? Doğubankta anycooltr.com daki 828 modelini buldum onu almayı planlıyorum bozuk türkçesine çözüm var mı illa diğer kasalardan birini mi almalıyım [sm=o_o.gif]

By.Apo -> Cevap: AnyCool t808 (17 Haziran 2008; 0:32:22)

[:o] s.a arkadaslar[>:]

t818 video olarak hangi formatlari destekliyo[sm=s16.gif]

mesela avi,mpeg gibi formatlari çalistiriyomu???????[sm=s18.gif]

[sm=s15.gif][sm=s19.gif]

X_x_Alper_x_X -> Cevap: AnyCool t808 (17 Haziran 2008; 15:36:50)

Slm arkadaşlar bende bu forumda yeniyim anladığım kadarıyla anycool marka telefonların hiç birinde 1.3 ten daha iyi kamera yok 5 mp yazmışlar 3.2 yazmışlar ama hepsi hikaye uzun zamandırda araştırıyorum bu telefonları ancak karar veremedim bazıları çok övüyor makinayı bazıları yerin dibine sokmuş bu telefon iyimi kötümü kullanan arkadaşlar cevaplasın lütfen (bilen bilmeyen konuşunca karmaşa oluyo!!!) şimdiden teşekkürler...

osmanery -> Cevap: AnyCool t808 (17 Haziran 2008; 15:59:42)

Samsung WEP 180 Bluetooth kulaklıgım ve Anycool T818 telefonum var. Bu telefonda TV izlerken veya Mp3 dinlerken çıkan sesleri bluetooth kulaklık ile dinleyebilirmiyiz. Bilen arkadaşlar nasıl ayar yapıldığını teferruatlı şekilde izah ederseniz sevinirim. Şimdiden tşk.ler...

By.Apo -> Cevap: AnyCool t808 (17 Haziran 2008; 16:10:18)

arkadasin eger bu telefonu kamera içi aliyosan hiç alma kamerada birak 1.3megapixeli , megapixel bile yok kamera vga zoom yapiyo ama foto bozuluyo... Ama isigi iyi ayarlarsan fotoyu güzel cekiyo. cift hat sorunsuz calisiyo. ekrani devasa bise diger tellere göre ve dokunmatik sorunsuz çalisiyo. tv de güzel. sesi müzik seti gibi. ama tus takimi biraz sert. telefonda takilma yasamadim hic. menüsüde güzel nokia gibi cok kullanisli bi menü. yanliz sarj aleti cok dandik ve usb kablonun takildigi sokette dandik geldi bana ama dikkatli kullanirsan bise olmaz tas gibi tel. bende t818 var. fotolarda tipi kötü gözüküyo ama eline alinca diger modellerden daha iyi oldugunu görüceksin. siddetle tavsiye ederim yani güzel tel...[sm=s18.gif]

Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5] 6 7   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.15625