Cevap: AnyCool t808 (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar, Aksesuarlar ve Konular

alexxson -> Cevap: AnyCool t808 (8 Mart 2008; 19:10:42)

quote:

arkadaslar su ekrandaki kısa yol iconları nasıl siliniyor yada kaldırılıyor yapa bilen varmı?

Babalar yokmu yapabilen kaldıran silen sorumuz askıda kaldı yaw[;)]

timucinnn -> Cevap: AnyCool t808 (9 Mart 2008; 21:40:45)

ben mms ayarlarını yapamadım, çok da kullandığım bir şey olmadığı için uğraşmadım da fazla.
bugun yeni bir şey keşfettim. 4 gündür şarj etmiyordum pili ne kadar gidecek diye. bu akşam pil su koyverdi 2-3 defa düşük pil uyarısı yaptı. benimde bi yeri aramam gerekti numarayı çevirip ara tuşuna bastım. uyarı aynen şu " düşük pil, arama yapılamaz" güler misin ağlar mısın :) velhasıl yaptırmadı aramayı. eve gelene kadar hiç bi yeri arayamadım. allahtan başımıza kaza bela gelmedi yoksa yanmıştık.

kasolet -> Cevap: AnyCool t808 (9 Mart 2008; 23:28:10)

Arkadaşlar merhaba,

Anlattığınız kadarıyla bu telefon şimdilik sorunsuz çalışıyor. Birkaç ay önce çift hatlı NG Mobile NG-600 almıştım. Telefon gerçekten çok güzeldi ama sesin yankı yapması ve az gitmesi nedeniyle sorunlar yaşadım, telefon gitti geldi, yenisi ile değişti sonra yine sorun yaşadım derken en sonunda telefonu geri alıp, paramı iade ettiler. şimdi yeni telefon alıcam, araştırmasını yapıyorum. T 808 kullanan arkadaşlardan rica ediyorum, bu telefonda sorunlar yaşayanlarınız var mı ? Birkez daha sorun yaşamak istemiyorum. Lütfen bana dönüş yapın. Birşeyi daha merak ediyorum. Şuan bu telefon piyasada en fazla 1 aylık firma garantisi ile satılıyor. Peki ya, 1 aydan sonra sorun yaşarsanız ne olacak ? Telefonu çöpe mi atacaksınız ? Garanti için bir çözüm bulan var mı aranızda ?

Bu arada size MMS ayarları için bir ip ucu vericem. Aynı sorunu NG-600 'de bende yaşamıştım. Turkcell 'in bu telefondan haberi bile olmadığı için ayarlarını yollayamamıştı. En son dellenme noktasına geldiğimde deneme amaçlı olarak Samsung D600 'ün ayarlarını yolladım makinaya. Veee bingoo... sorunsuz olarak çalıştı... Bu telefon içinde işe yarayacığını düşünüyorum çünkü gizli menüye giriş kodları bile aynı. bir deneyip sonucunu yazın isterseniz.

Saygılar

celenlee -> Cevap: AnyCool t808 (10 Mart 2008; 20:16:09)

Dostum Sorun Çıktıkça yazıyoruz zaten..
13 tane sorun var şimdilik.
Bazıları birbiriyle ilişkili zaten.

Garanti konusuna gelince.
İlerde olur yaa haporlorden ses gelmez..
İşte o an Telefonun bittiği an olur.

summi -> Cevap: AnyCool t808 (15 Mart 2008; 22:33:17)

merhabalar bende de bu telden var bu telde bi sorun daha var 256kb den büyük fotoları açmıo tanımsız dosya gibi olumsuz cevaplar veriyor ayrıca şarjını ilk dolduruşumda(yedek değil) 1 hafta gitti hemde kurcalamama ramen ama telin tv sini kullanırken uzun süreli kullanınca şarjı 1 kademe düşüyor

ordutinex -> Cevap: AnyCool t808 (16 Mart 2008; 11:10:47)

anycool t808 telefon kodu arayan arkadaslara yazıyorum 1122 bununla acıyorsunuz hepnıze gecmıs olsun benden bukadar baska soırununuz olursa bana yazın ordutinex@tomakin.de

CallOfTheWild -> Cevap: AnyCool t808 (16 Mart 2008; 12:27:20)

quote:

Orjinalden alıntı: CallOfTheWild

acaba bu telefonu kullanıp pc için driveri olan varmı ? nette ne üretici firmasını ne destek sitesini bulamadım.
varmı elinde olan ? ne meret bişeymiş netin altını üstüne getirdim bulamadım.

arkadaşlar o kadar kullanıpta bilgisayara bağlayıp kullanan olmadımı bekliyoruz bir cevap bulamadık hala.
nasıl tanıtacağız bunu bilgisayara.

kasolet -> Cevap: AnyCool t808 (16 Mart 2008; 23:12:48)

Sonunda bende bir T808 aldım, vatana, millete hayırlı olsun [:)] Doğubank 'ta giriş katında bir dükkandan 300 YTL 'ye, 1 ay dükkan garantili olarak aldım. Full garantili olanlar 550-600 YTL civarında. Herkesin en çok merak ettiği yaşadığım sorunlar konusunda yazılanların haricinde

1- Telefonu sessize alma tuşu (# tuşuna basılı tutunca aktif olması gerekiyordu normalde) çalışmıyor. onun yerine ekonomi modunu koymuşlar. Telefonu kolayca sessize alamıyorsunuz. Çözüm olarak ben kısa yol tuşlarına "uyarı türü" nü koydum. Sessize almak istediğimde sadece titreşimi seçiyorum.

2- Alarm kurduğunuzda, 3 seçenek var ; tek, günlük ve istediğiniz günler... ilk ikisinde bir sorun yok ama istediğiniz günlere toplu alarm kurduğunuzda alarm çalmıyor. Benim en çok kullandığım özellikti [sm=s20.gif]

3- Yüklediğiniz videoların görüntüsü çok tatmin edici değil.

4- Telefonun USB koruyucu kapağını açmak tam bir işkence. Zarar vermeye korkuyorum, aksi halde garanti dışı kalacak [>:]

5- Daha öncede söylendiği gibi resimlerin görüntülenmesi sorunu mevcut. ama bu 256 kb üstü değil. Ben 900 kb 'ye yakın bir dosya görüntüledim. 1 Mb üstü dosyalar için "Önbellek dışı" hatası veriyor.

6- Kulaklık harbi çok kötü. kulaklığın sağ ve sol ses dengesi bozuk, en kötüsü denge ayarı yapılamıyor [>:]

7- Ekonomi modunda kullandığınız zaman numerik pedin arka ışığı yanmıyor

8- Radyoda sesi tamamen kapatma özelliği yok, sesi sadece kısabiliyorsunuz. Neyseki video seyrederken tamamen sesi kapatabiliyorsunuz.

MMS ayarları için henüz birşey yapmadım. O sorunuda çözünce haber veririm. Daha öncede yazdığım gibi D600 'ün ayalarlarını yüklücem.

quote:

Orjinalden alıntı: CallOfTheWild

arkadaşlar o kadar kullanıpta bilgisayara bağlayıp kullanan olmadımı bekliyoruz bir cevap bulamadık hala.
nasıl tanıtacağız bunu bilgisayara.

Sevgili CalloftheWild, driver 'ı ne amaçlı kullanmak istiyorsun ? Telefonu b.sayara bağlayınca telefonda 3 seçenek çıkıyor. "Depolama cihazı" nı seçtiğiniz zaman, b.sayar driver olmadan telefonu görüyor ve istediğiniz dosyayı alıp, atabiliyorsunuz.

quote:

Babalar yokmu yapabilen kaldıran silen sorumuz askıda kaldı yaw

Hayır boşuna uğraşmayın, onları kaldıramazsın.

alexxson -> Cevap: AnyCool t808 (17 Mart 2008; 0:15:43)

quote:

1- Telefonu sessize alma tuşu (# tuşuna basılı tutunca aktif olması gerekiyordu normalde) çalışmıyor. onun yerine ekonomi modunu koymuşlar. Telefonu kolayca sessize alamıyorsunuz. Çözüm olarak ben kısa yol tuşlarına "uyarı türü" nü koydum. Sessize almak istediğimde sadece titreşimi seçiyorum.

zaten # tusunun üzerine bakarsanız ses kısma isareti var ama arkadasımın dedigi gibi çalısmıyor yazılım hatası olabilir[sm=s19.gif]

quote:

Hayır boşuna uğraşmayın, onları kaldıramazsın.

çok sinir bozucu bir sey yaw baska çin telefonları modellerine koymamıs bide essek kadar koymus oraya anycool s6500 yazılımı çok güzel n73 gibi bizimkisi tras ahh yeni bir yazılım olsa[sm=s20.gif]

quote:

MMS ayarları için henüz birşey yapmadım. O sorunuda çözünce haber veririm. Daha öncede yazdığım gibi D600 'ün ayalarlarını yüklücem.

kardes d600 olucagını sanmıyorum ben yaptım mms ayarlarini isteyen olursa eklerim[:'(]

sorunlarımızı birlikte çözelim

alexxson -> Cevap: AnyCool t808 (17 Mart 2008; 15:05:01)

arkadaslar 2.hat vadofone kullanıyorum yalnız ekranda telsim yazıyor baya bi kurcaladım olmadı[sm=s20.gif]

aynısından bir arkadasımda var o telefonu kurcalarken telsim yazısı vadofone olmus fakat oda bilmiyor nasıl yaptıgını[8D]

deneyen ugrasan bir arkadas varmı?

veysel63 -> Cevap: AnyCool t808 (17 Mart 2008; 16:39:01)

arkadaşlar sonuç olarak tavsiye ediyormusunuz bu telefonu alalımmı almayalımmı.

Hovarda16 -> Cevap: AnyCool t808 (17 Mart 2008; 17:34:13)

Arkadaslar ben de bugun anycool t808 almıs bulunmaktayım..bu baslıgı okumadan aldım ve ilk izlenimlerime gore memnunum şimdilik..hem ucuz olusuna hem nokia serilerine gore üstün özelliklerine bakarak aldım..
Evt garantili bi cihaz degl ama inslh sorun cıkartmıcagına inanıyorum inanmak istiyorum..

Arkadasların yazdıgı sorunları gordum eger ben de herhangi bi ipucu yda bska sorunlar gorursem burdan yazarım ama oldukca sorunsuz bi cihaza benziyor..sadece yazılım da nokianın bazı kısımlarında oldgu gibi sorunları var..

Yazılım güncelleme olayı olursa müthiş olur heralde[:'(]

e-system -> Cevap: AnyCool t808 (19 Mart 2008; 10:51:55)

mrb. Letus T808 aliyorum bu gun uzun arastirmalarimdan sonra karar verdim buna ve sizlerlede paylasmak istedim.
bu telefonun yazilimini bulamayan arkadaslara bi oneri

http://www.letusmobile.com/download.asp adresinden bigisayar senkorizasyon icin gerekli programi bulaiblirsiniz

telefon gercekten cok iyi ancaakkkkkk!!!!!

kesinlikle ve kesinlikle spot olan anycool alinmasini asla tavsiye etmiyorum cunku urun kullanan en az 10 kisiden 8 i 2 ay icerisinde urunde sorunlar yasiyorlar ve garantisi olmadigiicin yuksek maliyetler cikincada tamir yaptiramiyorlar. Letus markali urunun 2 yil garantisi mevcut biraz fazla verin basiniz agrimasin ben bu gun 440 YTL ye anlastim oglene alicam bakalim.

urunde bazi eksiklikler var tabiki inceleme yaptim paylasalim sizle
Eksileri
Urun kamerasi pekte icacici degil
televizyon esnasinda isinma problemi (pil ve cihaz)
kulaklik takma sorunu biraz dandik yapmislar
kart yuvasi elde kalabilir dikkat edin
dokunmatik ekranda cok nadiren bi yere tikladiginizda acilmama veya farkli bi yer acilma olaibliyor
azda büyük olmasa
yazilim

Artilari

telefon fiyatina gore gercekten ozellikleriyle one cikiyor
cogu telefon firmasinin yapmadigi herseyin bi arada oldugu bir telefon mesela bazi modellerde mp3 olunca radyo olmaz hesabi
televizyon gercekten ck buyuk bir arti hemde harici
cift sim kart hakikaten sorunsuz (bazi modellerde 2. hattaki ses kalitesi dusuyor arkadaslar bu telefonda ole bir problem yoktur test ettim onayladim)

Son olarak almak isterseniz lutfen spot mal almayin AnyCooL yerine Letus markali urunu tercih edin en azindan 2 yil garantili bir cihaziniz olur arada 100 ytl gibi kucuk bi rakam oynuyor kendinizi riske atmayin derim. AnyCooL ve Letus ayni marka ve ayni urundur... firma marka degistirmistir...
bu arada ben bole sesi cikan bi telefon gormedim susturamadim bi turlu bizim sari kiz gibi bagiriyo:):)

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/207367/BA6120643A554EF28026F79D6E7CE14A.jpg[/image]

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/207367/172083C729DA46BA978DEE0353FA2E00.jpg[/image]

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/207367/82A7D0AB87494090BA64578852575B3B.jpg[/image]

[image]local://upfiles/207367/BA6120643A554EF28026F79D6E7CE14A.jpg[/image]

[image]local://upfiles/207367/172083C729DA46BA978DEE0353FA2E00.jpg[/image]

[image]local://upfiles/207367/82A7D0AB87494090BA64578852575B3B.jpg[/image]

alexxson -> Cevap: AnyCool t808 (19 Mart 2008; 11:03:07)

quote:

mrb. Letus T808 aliyorum bu gun uzun arastirmalarimdan sonra karar verdim

hayırlı olsun arkadasım güle güle kullan[:)]

arkadaslar benim bir problemim var mp4 video attım ses önde görüntü arkadan geliyor en az 20 30 tane video attım aynı problemi veriyor 3gpde böyle bir sorun olmuyor sadece mp4 videoda yapıyor.

aynı videolari baska mp4 oynatan telefona atıyorum herhangi bir sorun yok nedendir acaba?

e-system -> Cevap: AnyCool t808 (19 Mart 2008; 11:06:45)

bu sorunu ithalatci firma ile gorustum sizin aldiginiz urun anycool mu ?

Letus firmasi bu sorunu bi yazilimca cozmeye calisicak

http://www.letusmobile.com sitesini takip edersen orada guncelleme olucak diye bilgi aldim ancak iyi bir teknik serviste bu sorun cozulebiliyor veya verdigim sitede teknik destek numaralari var arkadasim onlara ulasirsan sorunsuz sekilde her turlu destegi size sagliyorlar oradaki numaralari bi ara basini agritan her sorunun cevabini alicaksin eminim

alexxson -> Cevap: AnyCool t808 (19 Mart 2008; 11:14:06)

quote:

bu sorunu ithalatci firma ile gorustum sizin aldiginiz urun anycool mu ?

evet anycool telefonum.

ayrıca ilgine çok tesekkür ederim arkadasım

çözüm bulursak minnettar kalıcam sagolasın[:'(]

e-system -> Cevap: AnyCool t808 (19 Mart 2008; 11:19:48)

verdigim siteyi incelersen senin sorunlarin cozulucektir oradaki numaralar senin ilacin

Letus cinlilerin urettigi urunler icerisinde guzel bir yerde bence bazi unlu telefon markalariyla yarisicak kapasitede ve iscilik kalitesi gercekten sasirtici.

orneklerle cisft kartli telefonlarin en iyisi hangisi bi bilelim
telefonlari kiyasliyalim

Samsung D880 denedim 1. hat mukemmel ancak 2. hatta ses bozuklugu yasaniyor.

General Mobile DST 22 : bu seride 1. hat kalitesi gercekten cok iyi yine ancak 1. hatla konusurken 2. hat caldigi anda sinyal zayifliyor.

Pirhana incelemeye lüzum bile bulmuyorum iscilik 0 otesi

Letus su ana kadar inceledigim telefonlar icinde cift kart ta sorun yapmayan nadir teleofnlardan biridir bu bir gercek bu firma bu olayi sanirim digerlerinden daha iyi cozmus durumda...

alexxson -> Cevap: AnyCool t808 (19 Mart 2008; 19:22:50)

arkadaslar mp4 videoyu telefona atıp deneyen varmı?

e-system -> Cevap: AnyCool t808 (19 Mart 2008; 19:50:33)

denedim calisiyor ilginc sen dedigim numaralara bi danissana arkadasim[:'(] aam Letus burdaki sneinki AnyCooL gerci ikiside ayni urun sadece isimleri degisik

www.letusmobile.com da teknik destek yazar biliyorsun

alexxson -> Cevap: AnyCool t808 (19 Mart 2008; 19:59:29)

hocam bana format lazım bugün verdigin servisi aradım format kodunun olmadıgını söylüyorlar ne yapıcagımı sasırdım[X(]

alexxson -> Cevap: AnyCool t808 (19 Mart 2008; 21:24:31)

quote:

denedim calisiyor ilginc

Ben mp4 video çalısmıyor demiyorum ses önde görüntü arkadan geliyor

Hovarda16 -> Cevap: AnyCool t808 (22 Mart 2008; 12:13:43)

Arkadaşlar ben internet ayarlarını yapamıyorum eger yardımcı olabilicek varsa cok sevinicem..
Üst sayfada yapan bi arkadas vardı ama nasıl yaptgını yazmamıs yardımcı olabilirmisiniz..
Anycool t808[&:]

timucinnn -> Cevap: AnyCool t808 (24 Mart 2008; 17:43:12)

war mı benim yazdığım sorulara çözüm bulabileck birisi?

wap: trcell anasayfayı açmıyor boyut büyük diyor.(trcell-im)

pil zayıf uyarısı verdikten sonra mümkün değil arama yaptırmıyor " düşük pil, arama yapılamaz diyor"

simb den atılan mesajlar için iletim raporu alınamıyor.

bazı resimleri kişilere boyut yüzünden atayamıyorsunuz.

yani telefon çok iyi aslında ama ufak tefek sıkıntıları var. bunlar aşılsa bir yazılımla tam süper olacak.
acaba lexus teknik desteği anycool için de verir mi.

alexxson -> Cevap: AnyCool t808 (24 Mart 2008; 20:58:42)

Anycool T808 TURKCELL MMS AYARLARI İLK KEZ DH'de[sm=s15.gif]

Baslıyoruz Arkadaslar [sm=guitar.gif]

[:o]Not: Büyük Küçük Harflere lütfen dikkat ediniz

Menü- Mesajlar-mms-Ayarlar-İnternet Yerlestirmek 8.haneyi mms profile tıklayın.

1 ad
Turkcell MMS

2 MMS merkezi
http://mms.turkcell.com.tr/servlets/mms

3 Kapı

212.252.169.217

4 port

9201

5 İnternet hesabı
Turkcell mms-gprsNot. Veri Hesap düzenlendikten sonra seçilicek.

MMS Ayarları Tamam Arkadaslar simdi mms yolluyabilmek için Veri Hesabını Tamamlıcaz.

Menü-Servisler-Veri hesabı-GPRS- 7. HANEYİ TIKLIYORUZ.

1 Hesap adı

Turkcell mms-gprs

2 APN

mms

3 Kullanıcı adı

mms

4 Şifre

turkcell

5 Yetki türü

Normal

İste Bu Kadar Arkadaslar Ben 15 Gündür Çatır Çatır Kullanıyorum hiç bir problem Yasamadım Tabiki Ayarları yapana kadar sıyırdım[sm=s19.gif]

Artık Anycool T808 Sahipleri MMS Alıp Yolluyabilicekler [sm=s15.gif]

polatcan66 -> Cevap: AnyCool t808 (24 Mart 2008; 21:23:06)

Arkadaşlar 2 gün oldu gittigidiyordan aldım telefonu kullanımı hoş tv si ve radyosu güzel ama kamere ve fotoğraf konusunda berbat büyük boyutlu resimleri gösteremiyor telefon hafızası çok az ayrıca nokia telefonumda izlediğim avi uzantılı videoları izleyemiyorum anlayacağınız tv ve radyo dışında fiyasko ama televizyonunun hatırına kullanıyorum. almak isteyenlere tavsiye etmem kesinlikle iyi araştırın piyasayı

helezon -> Cevap: AnyCool t808 (26 Mart 2008; 0:30:55)

Arkadaşlar bütün yazılanları okudum.. Bende Cect K808 marka bir TV mobil telefon aldım... Bütün özellikleri iyi ama şu tv de manuel ayarlama yok ve çok az sayıda kanal buluyor.. Örneğin ATV yi alanı Çin yapınca çıkıyor, Türkiyede bulmuyor... Bunu nasıl çözeceğim anlamadım...
Linki burada... Anycoll da çift kart haricindeki bütün özellikleri aynı... Anlatılanlarda aynı.. Malzemesi çok sağlam..http://www.diytrade.com/china/4/products/3171188/CECTk808-11_mp3_mp4_mobile_cellphone_FM_TV.html Bende telefonu Ankara'da 325 YTL den 310'a aldım. Çift pil, kulaklık, şarj, 512 mb Minisd kart, usb kablosu... Unutmadan USB kablo girişi kopmalarda karşı sökülebilirli... Yani kablo bozulunca aynısın bulmak sorun olmayacak...Kulaklık ta aynı elektronikten anlayanlar kulaklığı sağlam bir kulaklıkla değiştirebilirler... Kolay gele...

helezon -> Cevap: AnyCool t808 (26 Mart 2008; 9:36:56)

Birde telefondaki şu özellikten bahsetmeden geçemeyeceğim...
Menü
Ayarlar
Arama Ayarı
Özel sesle konuşma
Ses Efekti
Çocukça
vs...........
bilmiyorum bu menü AnyCoolda varmı.. Karşı tarafı işletmek için diye düşünmüştüm ama numarayı gizlemeden işletilemiyor... Sadece eğlencelik... Güzel bir uygulama...

timucinnn -> Cevap: AnyCool t808 (26 Mart 2008; 10:22:55)

Benim anycoolda özel sesle konuşma diye bişey yok ama olsa fena olmazdı. ne kafar fazla özellik o kadar iyi:)
bu telefon için herhangi bir yerde yeni versiyon vs bulan ya da duyan var mı?

helezon -> Cevap: AnyCool t808 (26 Mart 2008; 16:56:20)

Televizyonu nasıl AnyCool'un? Alan Türkiye olduğunda TRT1, TRT2, TRT3, Show, KanalD, (Yerli Kanal sanırım : Ulusal TV ve Gimsa) FlashTV, Star, Fox, Kral, Kanal7 ve Truncu logolu bir kanal çekiyor yarım çektiği için hangi kanal olduğunu okuyamadım... ATV, Cine5'ide Alan bilgisi Çin olunca çekiyor fakat ses hışırtılı geliyor...Anteni çatı antenine bağladım ama yine aynı kanalları buldu... Manuel ayarlama olsaydı çok iyi olurdu sanırım... Birde yeniden açtığınızda kanal tekrar başa geliyor... Yani 4 (TRT1) den başlıyor... AnyCoolda kaç kanal var? Bilgilenirsek hangi markanın daha iyi olduğunu anlarız... Sanırım bunda versiyon yükseltme biraz zor gibi... Olsa bile yazılımları nereden bulacağız ki? Neyse bu yazdıklarımızla diğer alacak arkadaşlarda doğru karar verirler...Kolay gele...

Cect-K808 özellikleri burada....
http://www.digital-butik.com/k808-mobile-tv.htm

kardelenelektronik -> Cevap: AnyCool t808 (28 Mart 2008; 21:13:48)

birileri en başta bir işin kaymağını yemek adına 7 $ gibi bir rakamı bir cihaz için gözden çıkarıp cicili bicili bir kutu yaptırıyor,sonra da insanların güven kazanması için garanti adı altında cihazı pazarlıyor.herkesin fikir ve düşüncelerine son derece saygılıyız.lakin çok pimpirikli arkadaşlar letus'u ve anycool'u yan yana koyup bir karşılaştırma yapsınlar.%99 aynı,tek fark fiyat ve marka.ayrıca menü yapısı.eskiden nokia'nın birçok modeline batarya zayıf yerine acıktım yazdırırken yakında anycool ve tüm çin modelleri için ek flash paketleri hazırlayıp sizlerin beğeni ve görüşlerine sunacağım.fakat bu flash dosyalarını yükleyebilmek için bir infinity box edinmelisiniz.

katin -> Cevap: AnyCool t808 (29 Mart 2008; 9:21:14)

arkadaşlar bu telin radyosu monomu strerio mu anlayamadım.

sugarboy -> Cevap: AnyCool t808 (29 Mart 2008; 10:16:46)

arkadaşlar ben de bu telefondan alacağım... aslında çift hatlı telefon alacaktım bunun batarya süresini ve tv özelliğini dikkate alarak daha çok hoşuma gitti... fakat tüm düşüncelerim netten incelemelerim sonucu gerçekleşti... bu telefon alınmaya değer mi? memnun musunuz? mms ayarları vs. benim için önemli değil... yalnız boyutları şarj süresi çekim alanı menü kullanım kolaylığı ve hızı vs gibi değerlendirme yaparsak öneriyor musunuz?

Barce -> Cevap: AnyCool t808 (30 Mart 2008; 10:18:02)

Telefonu 280 e aldım bu rakama bu özellikler iyi ama malzeme kalitesi vasat fakat ne kadar ekmek o kadar köfte.Görenin dibi düşüyor boyutlar gayet iyi tv çekimi fena değil, capture özelliği var ses manyak çıkıyor.İlk izlenimler açısından beğendim fakat ileride ne olur bilinmez sonuçta çin malı risk alıp alınan bir telefon.

DorSey -> Cevap: AnyCool t808 (30 Mart 2008; 22:50:21)

arakdaslar merhaba herkese iyi fikir alışverişleri diliyorum bende bir fikir alışverişi yapılabılcek konu ortaya atmak ısıyorum bu cihazın bırde t818 uzantılı modelı var ve bakıyorumda ınternette gg de falan peynır ekmek gıbı satılıyor arasındakı farkları arastırıp bılgılendırecek arkadas varsa memnun olucam b ende kendı capımda bakıyorum cunku bu t818 modelı bayagı bır hoşuma gıttı 3g falanda var artı t808 den daha ucuza satıldıgını goruıyorum aynı sıtelerde yeni bilgileri fikirleri bekliyorum bu konuda herkeze saygılar

alakalı -> Cevap: AnyCool t808 (31 Mart 2008; 19:36:15)

infinity box nereden bulabiliriz ve ne kadardır peki arkadaşlar ve menüleri bununla kendimiz yükleyebilir ve değişiklikler yapabilir miyiz.

Erhan! -> Cevap: AnyCool t808 (5 Nisan 2008; 18:45:26)

Beyler bende aldım fakat bataryasından koku geliyor sahte batarya galiba sizin bataryaların bi resmini koyarsanız sevinirim.

DorSey -> Cevap: AnyCool t808 (5 Nisan 2008; 20:25:29)

ben karar verdim t818 modelini alıcam cunku bakıyorum özelliklerine hepsi aynı gibi gorunuyor t818 de 3g var artı olarak birde görüntüsü daha hoş ve t818 artılarına ragmen daha ucuza satılıyor t808 den

alakalı -> Cevap: AnyCool t808 (6 Nisan 2008; 12:03:00)

bendeki batarya böyle sorunsuz bir batarya ayrıca resmi telefonla çektim kapalı alanda ve ışık az iken birde t818 daha iyi bir telefon fakat tv yok diye ucuz [image]http://img525.imageshack.us/img525/4761/batep0.jpg[/image]

tasans -> Cevap: AnyCool t808 (6 Nisan 2008; 13:28:22)

arkadaşlar bende anycool telefonunu aldım markası t818 300 ytl ye aldım t808 ide 285 ytl ye veriyordu çift kameralı olsun istedim kullanıp düsünçelerimi sizlere aktaracağım telefonu ankaradan aldım teşekkürler

Erhan! -> Cevap: AnyCool t808 (7 Nisan 2008; 8:34:27)

bendeki batarya nokia nın sahte bataryalarına benziyor. o batayayı net üzerinde bulabileceğim bi yer var mı?

Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
3.984375