|
kasolet -> Cevap: AnyCool t808 (16 Mart 2008; 23:12:48)
|
Sonunda bende bir T808 aldım, vatana, millete hayırlı olsun [:)] Doğubank 'ta giriş katında bir dükkandan 300 YTL 'ye, 1 ay dükkan garantili olarak aldım. Full garantili olanlar 550-600 YTL civarında. Herkesin en çok merak ettiği yaşadığım sorunlar konusunda yazılanların haricinde 1- Telefonu sessize alma tuşu (# tuşuna basılı tutunca aktif olması gerekiyordu normalde) çalışmıyor. onun yerine ekonomi modunu koymuşlar. Telefonu kolayca sessize alamıyorsunuz. Çözüm olarak ben kısa yol tuşlarına "uyarı türü" nü koydum. Sessize almak istediğimde sadece titreşimi seçiyorum. 2- Alarm kurduğunuzda, 3 seçenek var ; tek, günlük ve istediğiniz günler... ilk ikisinde bir sorun yok ama istediğiniz günlere toplu alarm kurduğunuzda alarm çalmıyor. Benim en çok kullandığım özellikti [sm=s20.gif] 3- Yüklediğiniz videoların görüntüsü çok tatmin edici değil. 4- Telefonun USB koruyucu kapağını açmak tam bir işkence. Zarar vermeye korkuyorum, aksi halde garanti dışı kalacak [>:] 5- Daha öncede söylendiği gibi resimlerin görüntülenmesi sorunu mevcut. ama bu 256 kb üstü değil. Ben 900 kb 'ye yakın bir dosya görüntüledim. 1 Mb üstü dosyalar için "Önbellek dışı" hatası veriyor. 6- Kulaklık harbi çok kötü. kulaklığın sağ ve sol ses dengesi bozuk, en kötüsü denge ayarı yapılamıyor [>:] 7- Ekonomi modunda kullandığınız zaman numerik pedin arka ışığı yanmıyor 8- Radyoda sesi tamamen kapatma özelliği yok, sesi sadece kısabiliyorsunuz. Neyseki video seyrederken tamamen sesi kapatabiliyorsunuz. MMS ayarları için henüz birşey yapmadım. O sorunuda çözünce haber veririm. Daha öncede yazdığım gibi D600 'ün ayalarlarını yüklücem. quote:
Orjinalden alıntı: CallOfTheWild arkadaşlar o kadar kullanıpta bilgisayara bağlayıp kullanan olmadımı bekliyoruz bir cevap bulamadık hala. nasıl tanıtacağız bunu bilgisayara. Sevgili CalloftheWild, driver 'ı ne amaçlı kullanmak istiyorsun ? Telefonu b.sayara bağlayınca telefonda 3 seçenek çıkıyor. "Depolama cihazı" nı seçtiğiniz zaman, b.sayar driver olmadan telefonu görüyor ve istediğiniz dosyayı alıp, atabiliyorsunuz. quote:
Babalar yokmu yapabilen kaldıran silen sorumuz askıda kaldı yaw Hayır boşuna uğraşmayın, onları kaldıramazsın.
|
|
|
|