Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
FreeLoader’ın yaratıcısından yeni bir ürün… ISSUN S3300n

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Basın Bültenleri >> FreeLoader’ın yaratıcısından yeni bir ürün… ISSUN S3300n Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
blckhm

Sisteme Gözat

22 Şubat 2008; 13:49:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

FreeLoader''ın yaratıcısından yeni bir ürün… ISSUN S3300n

cid:image001.jpg@01C87550.65635020

El Tipi Cihazlarınızın Şarjının Bitmesi Sorunu Artık Tarihe Karışıyor!..  

cid:image002.jpg@01C87550.65635020

ISSUN S3300n, enerjiye acil  ihtiyaç duyduğunuz  durumlarda, cep tele­fonları ,akıllı ( Smart ) Telefonlar, Mp3-Mp4 çalarlar, Ipod''lar, CD-DVD çalarlar, Dijital Fotoğraf Makineleri, Sony PSP, Nintendo DS gibi oyun konsolları ile BlueTooth ürünler gibi el tipi cihazlara yedek güç sağlayan bir araçtır. Ürün, her yerden kolayca satın alabileceğiniz AA Alkaline piller (kalem pil)  ile ya da  şarj edilebilir pilleri kullanarak çalışır. ISSUN S3300n ile el tipi cihazlarınızın beklenmedik zamanlarda pilinin bitmesi geçmişte kalıyor. Yanınızda her cihazınız için ayrı şarj aleti taşıma der­dine de son veren ürün elektriğin uzak olduğu veya hiç bulunmadığı ortamlarda örneğin; dağa çıkaren, sahilde, trekking veya spor yaparken cihazlarınızı şarj etme sıkıntısını da ortadan kaldırıyor.

ISSUN S3300n Çevreye Duyarlı Bir Cihazdır…

ISSUN S3300n, son derece çevreci bir cihazdır. Kullandığı şarj edilebilir piller sayesinde bir pilin 100''lerce kez daha kullanılmasını olanak verir. Dahası günlük yaşantınızdaki kullanım alışkanlıklarını değiştirebilirseniz, ISSUN S3300n el tipi cihazlarınızın daha az elektrik harcamasını sağlayabilir, bu nedenle oluşan elektrik maliyetinizi en aza, hatta sıfıra indirebilirsiniz.

ISSUN S3300n, aynı firma tarafından üretimi gerçekleştirilen  Free­Loader, Solar Mobil Şarj cihazından veya Solar Çanta Aparatından da  güç alabilir. Bu sayede mevcut piller güneş enerjisi kullanılarak da şarj edilebilir.

ISSUN S3300n Sadece Şarj Aleti Değildir… 

ISSUN S3300n sadece yedek bir güç ünitesi değil, aynı zamanda tekrar şarj edilebilir pillerinizin gücünü koruyan bir depolama cihazıdır , USB port üzerinden veya opsiyonel olarak satılan araba şarj ve AC adaptörü  ile AA tipi piller için şarj cihazı görevi görür. Ayrıca ürün flash ay­dınlatma aleti olarak da kullanılabilir.

ISSUN S3300n'' i Benzerlerinden Ayıran özellikler Nelerdir?

İki pili sayesinde el tipi cihazlarınızı kendi sınıfındaki ürünlerin   daha  üstünde  bir performans ile şarj eder. Güneş Enerjili Şarj adaptörleri sayesinde elektriğin hiç bulunmadığı ortamlarda da enerji bulma sorununuzu ortadan kaldırır.  Dahası yüksek akım değerli  şarj edilebilir pilleri ile gücü ayarlanabilir.

İçinden çıkan adaptörler sayesinde hemen hemen tüm cep telefonları ve
diğer el tipi cihazları şarj edebilirsiniz. Bu sayede her cihazınız için ayrı şarj aleti taşımak zorunda kalmazsanız.

El tipi cihazlarınızı pili bittiği zaman doldurduğunuz için bu cihazların pil ömürleri artar ve  cihazlar için harcadığınız elektrik masrafı minimuma inmiş olur.

ISSUN S3300n''in tavsiye edilen fiyatının ise 23.9YTL ( KDV dahil ) civarında açıklanacağı planlanmaktadır. Ürünün Şubat başında raflar­daki yerini almış olması bekleniyor.

cid:image003.jpg@01C87550.65635020

cid:image004.jpg@01C87550.65635020

cid:image005.jpg@01C87550.65635020

cid:image006.jpg@01C87550.65635020

hellmare

14 Mart 2008; 14:21:22 

Güzel ürün.Yıllar önce bu cihaza benzer cihaz almıştım.Çok işimi görmüştü.Walman için pil dolduruyordu.Tabi güneş enerjisiyle.Ni-Cd pilleri vardı.
Ancak bu cihazları kullanmak için ya yaz aylarını beklemeli veya çöllere gitmeli

hami_mandirali

11 Nisan 2008; 20:22:12 

http://www.pckoloji.com/urun-incelemeler/1562-issun-s3300n-acil-durum-sarj-cihazi.html adreste detaylı bir incelemesine rastladım. hiç de fena değil güzel bir ürünmüş

thetrooper00

18 Mayıs 2008; 13:58:57 

Arkadaşlar ben bu ürünü aldım. Yine bu ürün için Energizer 2500 mAh şarj edilebilir pil aldım. Fakat bu alet pilleri tam dolduramıyor. Üzerindeki pil doluluk göstergesini kontrol ettiğimde 3 led'ten sadece 2 si yanıyor. Yazılanlara göre 3. ledin yanması pilin %50 ile %100 arasında dolu olduğunu gösteriyormuş. E yani bizim pillerin yarısı anca doluyor o zaman. geç doluyor dediler 2 gün takılı bıraktım şarjda ama nafile yine aynı. Led mi bozuk diyecem ama pilleri şarj ederken 3 led aynı anda yanıyor. Anlamadım gitti nasıl bir iştir! Yardımcı olabilecek var mı bana? Şimdiden teşekkürler!

neshter35

9 Haziran 2008; 23:02:23 

bence cihaz fiyasko, ben de malesef çok büyük ümitler ile aldım. hadi uzun sürede yüzde 90 filan şarj etse içim yanmayacak. alt tarafı 900 ma lik se w810i i bir gün full takılı kaldığı halde sadece %50sini doldurabildi. 3 saatten sonra sanırım otomatik kesmiş. yani taktığım piller de fena sayılmazdı hani iki tane 1600 ma şarj edilebilir takmıştım. neyse 23ytl gitti boşa. tabi benim düşüncem böyle.

yani pilin yepyeni üretilmiş olacak. tam kapasite olacak. onunla 1 kez şarj edeceksin belki. e sonra? pilin gücü azalınca şarj etmeyecek..
ben sevmedim keşke iade edebileceğim bi yerden alsaydım.

neshter35

11 Haziran 2008; 22:24:02 

cihaz gittikçe kendi içinden bozuluyor. artık taktığım yepyeni pilleri de tanımaz oldu. kesinlikle alınmaması gereken bi cihaz bence

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Basın Bültenleri >> FreeLoader’ın yaratıcısından yeni bir ürün… ISSUN S3300n Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
LG P300 dizüstü video inceleme
LGden 1.6 kilo ağırlığa sahip mini performans canavarı
A-Data PD7 8GB USB Bellek
A-Datanın büyük kapasiteli yüksek hızlı USB belleği

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç