Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: PİONEER 2008 RECEİVERLAR RESİMLİ.....

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Cevap: PİONEER 2008 RECEİVERLAR RESİMLİ..... Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
nightmare666

4 Nisan 2008; 14:13:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: mert2004

quote:

Orjinalden alıntı: nightmare666

quote:

sevgili 0sedan kardeşim,sizi anlıyorum ama benim Türkiye'ye ilk giren ve ilk parti LX-60 lardan birisinin benim aldığımı biliyormusunuz?ONKYO-875 ile LX-60 aynı katogaride ürünler.çıkış güçünün 3-5 watt fazla olması bir şeyi değiştirmez.günümüzde insanlar bu AV 'ri artık yanlızca ses için almıyorlar.yukarıda da anlattığım gibi PIONEER hala Faroudja DCDi chipini kullanıyor.PIONEER'ın AV 'lerinin HDMI giriş-çıkışları yanlızca HUB görevi görürken ,ONKYO 'nun işlemcisi HDMI üzerinden de videoları işliyor.ayrıca bu Faroudja işlemcisini ONKYO, düşük modellerinde kullanıyor.günümüzde en son ve en modern chip ise HQV 'nun REON ve REALTA chipleridir.ve benim HQV 'nun REALTA chipine sahip harici bir video scaller olan Algolith DragonFly cihazına sahip olduğumuda belitmek isterim.artık bu işleri yapan ve anlayan birisi olduğunuzu varsayarak başka da bir şey söylemiyorum.anlamış olmanız gerekir.sevgilerle

Dostum HQV SD yayınları güzelleştirmek için değilmi
bu arada bende 705 düşünüyorum sence fiyatına göre 705 iyi bir amfi mi ?

sevgili dostum,ben ses olayından anlamam.705'de PIONEER LX-60 'daki video işlemcisi olan Faroudja DCDi chipi var.bu chip malesef HDMI üzerinden görüntüyü ve sesi işlemiyor.ses açısından soruyorsan ,dediğim gibi anlamam,ama görüntü iyileştirme açısından soruyorsan alma.madi durumunu bilmiyorum ama mümkünse 875'şi al.

Bütcem 1000Ytl yi biraz geçebileceği için fazla seçeneğim yok
peki 705 görüntüyü iyleştirmiyor diyorsun bari verdiği görüntüyü bir kalite kaybına uğratıyormu yoksa olduğu gibimi 0 kalite kaybıyla mı gösteriyor

"SAMSUNG LE32R71B --- YAMAHA S557 DVD --- SUNNY 4002 DivX --- NextStar YE-7600 SKY --- Sherwood RD-8701 AVR --- PlayStation2 --- PlayStation3"
PSN id: Nightmare666-82
mert2004

4 Nisan 2008; 15:25:21 

quote:

quote:

quote:

quote:

sevgili 0sedan kardeşim,sizi anlıyorum ama benim Türkiye'ye ilk giren ve ilk parti LX-60 lardan birisinin benim aldığımı biliyormusunuz?ONKYO-875 ile LX-60 aynı katogaride ürünler.çıkış güçünün 3-5 watt fazla olması bir şeyi değiştirmez.günümüzde insanlar bu AV 'ri artık yanlızca ses için almıyorlar.yukarıda da anlattığım gibi PIONEER hala Faroudja DCDi chipini kullanıyor.PIONEER'ın AV 'lerinin HDMI giriş-çıkışları yanlızca HUB görevi görürken ,ONKYO 'nun işlemcisi HDMI üzerinden de videoları işliyor.ayrıca bu Faroudja işlemcisini ONKYO, düşük modellerinde kullanıyor.günümüzde en son ve en modern chip ise HQV 'nun REON ve REALTA chipleridir.ve benim HQV 'nun REALTA chipine sahip harici bir video scaller olan Algolith DragonFly cihazına sahip olduğumuda belitmek isterim.artık bu işleri yapan ve anlayan birisi olduğunuzu varsayarak başka da bir şey söylemiyorum.anlamış olmanız gerekir.sevgilerle

Dostum HQV SD yayınları güzelleştirmek için değilmi
bu arada bende 705 düşünüyorum sence fiyatına göre 705 iyi bir amfi mi ?

sevgili dostum,ben ses olayından anlamam.705'de PIONEER LX-60 'daki video işlemcisi olan Faroudja DCDi chipi var.bu chip malesef HDMI üzerinden görüntüyü ve sesi işlemiyor.ses açısından soruyorsan ,dediğim gibi anlamam,ama görüntü iyileştirme açısından soruyorsan alma.madi durumunu bilmiyorum ama mümkünse 875'şi al.

Bütcem 1000Ytl yi biraz geçebileceği için fazla seçeneğim yok
peki 705 görüntüyü iyleştirmiyor diyorsun bari verdiği görüntüyü bir kalite kaybına uğratıyormu yoksa olduğu gibimi 0 kalite kaybıyla mı gösteriyor

sevgili nightmare666,beni yanlış anlamışsın.705 HDMI üzerinden iyileştirmiyor.yani görüntü ve ses geldiği gibi çıkıyor ama komponent üzerinden görüntüyü işliyor.De-interlace ve scalle yapıyor.ama bu tür AV cihazlardan çok şey bekleme.evet görüntüdeki merdiven şeklindeki kirliliği düzeltiyor ve TV 'nizin native çözünürlüğüne göre 720p,1080i ve 1080p 'ye upsacelle yapıyor ama mucize bekleme.

nightmare666

4 Nisan 2008; 15:48:29 

quote:

sevgili nightmare666,beni yanlış anlamışsın.705 HDMI üzerinden iyileştirmiyor.yani görüntü ve ses geldiği gibi çıkıyor ama komponent üzerinden görüntüyü işliyor.De-interlace ve scalle yapıyor.ama bu tür AV cihazlardan çok şey bekleme.evet görüntüdeki merdiven şeklindeki kirliliği düzeltiyor ve TV 'nizin native çözünürlüğüne göre 720p,1080i ve 1080p 'ye upsacelle yapıyor ama mucize bekleme.

Bana görüntüyü olduğu gibi versin yeter diğer küçük artılarıda bonus olur ayrıca HQV özelliği 905 ve 875 dışında hiç bir amfide yok zaten ve bu fiyata 705'den iyisi zor bulunur birde şu YAMAHA'nın yakında çıkacak olan RX-V863 modelini görüp son bir değerlendirme yapabilirim
http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/ht/rxv863.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare666 -- 4 Nisan 2008; 15:50:30 >

"SAMSUNG LE32R71B --- YAMAHA S557 DVD --- SUNNY 4002 DivX --- NextStar YE-7600 SKY --- Sherwood RD-8701 AVR --- PlayStation2 --- PlayStation3"
mert2004

4 Nisan 2008; 15:55:00 

quote:

quote:

Bana görüntüyü olduğu gibi versin yeter diğer küçük artılarıda bonus olur ayrıca HQV özelliği 905 ve 875 dışında hiç bir amfide yok zaten ve bu fiyata 705'den iyisi zor bulunur birde şu YAMAHA'nın yakında çıkacak olan RX-V863 modelini görüp son bir değerlendirme yapabilirim

YAMAHA markasını Kürşad kardeşe soracaksın.zaten yanılmıyorsam bu konuda da başlık var.istersen oradan devam et.herşey gönlünce olsun,sevgilerle

nightmare666

4 Nisan 2008; 16:36:46 

quote:

quote:

quote:

YAMAHA markasını Kürşad kardeşe soracaksın.zaten yanılmıyorsam bu konuda da başlık var.istersen oradan devam et.herşey gönlünce olsun,sevgilerle

önce bir çıksında fiyatını görelim YAMAHA'nın
ilgin için çok teşekkür ederim

0sedan

4 Nisan 2008; 18:02:10 

Teşekkür ederim mert eksik olma...

quote:

not:sevgili dostum,başınıza gelen üzücü hastalık için,Allah'dan sağlık ve sabır diliyorum.yeni öğrendim kusura bakma,biraz geç oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0sedan -- 4 Nisan 2008; 18:04:16 >

0sedan

8 Nisan 2008; 10:31:08 

S-VLF3-II 5+1 SPEAKER SETİ

Hyper-thin design with stylish aluminium finishing
Ultra-thin panels and flat woofers
Compact size and versatile mounting options
Table-top speaker stands are supplied as a standard
Two colour variations — black or white — for the speaker gril
130 W maximum power for satellite speakers
160 W RMS subwoofer
Bookshelf Speakers S-VLF3-II
Woofer 2 x 8.7cm thin cone-type woofer
Tweeter 2cm dome tweeter
Impedance 8 Ω
Frequency Range 65 - 40,000 Hz
Sensitivity 89 dB
Power Handling 130W
Dimensions (W x H x D) 140 x 400 x 51 mm
Weight 1.6 kg
Centre Speaker S-VLF3-II
Woofer 2 x 8.7cm thin cone-type woofer
Tweeter 2cm dome tweeter
Impedance 8 Ω
Frequency Range 60 - 40.000
Sensitivity 89 dB
Power Handling 130W
Dimensions (W x H x D) 140 x 400 x 59 mm
Weight 1.7 kg
Subwoofer S-VLF3-II
Driver 22 cm cone woofer
Enclosure Bottom duct Bass-reflex
Line Input Sensitivity/Impedance (100 Hz) 200 mV / 50 kΩ
Frequency Range 30 - 200 Hz
Power Handling 160W
Dimensions (W x H x D) 361 x 434 x 420 mm
Weight 18.5 kg
Power Consumption (in use / standby) 125
Power Requirements AC 220 - 230 V, 50/60

Ekteki dosya (1)

vahdettinp

8 Nisan 2008; 11:50:11 

Hocam fiyatları da bir görseydik iyi olurdu. Panasonic almaya niyetliyim ama fiyatları uygunsa pioneer 1. tercihim olur. Selamlar.
sauvage

8 Nisan 2008; 12:35:14 

Merhaba

DCS 363 u bilgisayarima baglayarak muzik dinlemek istiyorum.Aux kablosu alip,onunla mi baglanti yapmam gerekiyor??

Lcd televizyonumun surrond ozelligi var ve sanal surrond yaratmak istiyorum.Televizyonun sesini hoporlorden almayi basaramadim.Kullanma klavuzunda bu konuyla ilgili bilgiye rastlayamadim.Bir ayar mi yapmam gerekiyor?

Yardimci olursaniz sevinirim,tessekurler.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sauvage -- 8 Nisan 2008; 12:35:31 >

NavalArchitect

8 Nisan 2008; 17:26:25 

çok teşekkür ederim 0sedan...

quote:

Orjinalden alıntı: 0sedan

sevgili naval .. .size önereceğim sistem şöyle olur ..

PİONEER

VSX-917 Receiver
DV-400 dvd player
SW-320W 100 5 li speaker seti
SW90 veya SW160 ihtiyaca yönelik sub ...
sw90 ile : 1850 ytl
sw160 ile : 2.000 ytl

özellikle woofer konusunda 160 ı tavsiye ederim ama kuracağınız mekana göre olumlu ve ya olumsuz sonuç olabilir ( komşuluk ilişkileri açısından )
quote:

Orjinalden alıntı: NavalArchitect

Arkadaslar, allah izin verirse onumuzdeki haziranda evlenecegim ve yeni evime guzel bir ev sinema sistemi kurmak istiyorum. Daha yeni PDP-4280XA aldim, 2000 YTL civari bir butcem var, eger cok guzelse arttirilabilir. Televizyonuma uygun bir sistem tavsiye edeerseniz cok sevinirim.
iyi gunler...