DVR-LX60 OYNATMA: DVD-Video, DVD-R, DVD-RW, DVD-R DL DVD+R, DVD+RW, DVD+R DL DVD-RAM CD, SVCD, VCD, CD-R, CD-RW MP3, WMA, JPEG, DivX KAYDETME: DVD-R, DVD-RW, DVD-R dual-layer DVD+R, DVD+RW, DVD+R double layer DVD-RAM Giriş: 1 x Composite (ön) 1 x S-Video (ön) 1 x DV (ön) 1 x USB (ön) 1 x RGB Euro-SCART
Çıkış: 1 x Composite 1 x S-Video 1 x Coaxial 1 x Component 1 x HDMI 1 x RGB Euro-SCART 250 GB Sabit Bellek HDMI 1080p Yükseltme Tek Tuşla Kayıt 711 Saat Kayıt
hala pahalılar ..şahsi görüşüm önümüzde ki yaz sonundan önce alınmamalı ... zaten yazın seyretmiyoruz pek film.. 7 ay sonra hem fıyatlar yarılanmış olacak hemde bd ler ucuzlamış olacak
PARA İADE GARANTİLİ ...(bu cuma 3 e kadar tamerege reserve dir )satılık jbl e 250 p siyah renk subwofer,çiziksiz kutusunda para iade garantili. temerege ye satılmıştır .......300 ytl.---- satılık projector perdesi: lıte out marka 240 cm ye 220 cm . 250 ytl .....satılık wharfadale dıamond 8 center 80 ytl
PİONEER VSX-LX70 anfinin Doğubank Digicom garantili satış fiyatı 3.250, Akmerkez'de Digicom garantili satışı 3.400 Ytl.Zannederim eskisi gibi ucuz yollu temin imkanı kalmamış, ayrıca ben 7 ay sonra fiyatların yarılanacağı fikrine kesinlikle katılmıyorum, belki dişe dokunur esneme yapabilirler diye düşünüyorum.
Saygılarımla.
uygulamalar ile ilgili digicom fiyat listelerini aşağı çekemiyor ama bayiler yine elinden geldiğini ardına koymuyor sizin 585 dvd yi buyrun ben size 250 ytl ye hemde 12 taksitle vereyim.... ama şu bir gerçektir pioneer üstün ırkın ürünü elit ve özel kullanalar da öyle.... o herşeyi hakediyor..
quote:
Orjinalden alıntı: JuneSUN
keske senın gıbı bende ıyı nıyetlı olsam dıgıcom burnundan kıl aldırmaz fıyatlarıda bır kurus dusurmez aksıne artırır en basıt ornegı 585 dvdnın fıyatı hala 500ytlelerde gezıyor. dıgıcomun bu tutumu yuzunden pıodan vazgecıcem. 415 ampılıde dd dts prologıc decoder dısında hıcbırsey yok ama fıyatı hala 600ytl gelde ustune 3 5 kurus koyup 1200es alma. ama pıo ıste verdıgın her kurusu sonuna kadar hakedıyor.
fiyatın düşmesinden ziyade bu ürünü bir inceleyip daha iyi tartıp düşünürsek bu cihazın hiçde yüksek rakamlara satıldığını düşünmezsiniz ....kitapçıkta ve teknik özelliklerinde verilmeyen bir kaç ayrıntı cihazı çok elit kılıyor....
quote:
Orjinalden alıntı: reef1905
Selamlar ;
PİONEER VSX-LX70 anfinin Doğubank Digicom garantili satış fiyatı 3.250, Akmerkez'de Digicom garantili satışı 3.400 Ytl.Zannederim eskisi gibi ucuz yollu temin imkanı kalmamış, ayrıca ben 7 ay sonra fiyatların yarılanacağı fikrine kesinlikle katılmıyorum, belki dişe dokunur esneme yapabilirler diye düşünüyorum.
Sevgili @osedan ben cihazı pahalı olarak ima etmek istemedim.Sadece önceden, en azından Doğubank'ta daha uygun fiyatlarda cihazlar satıldığını, ama artık gördüğüm kadarıyla bununda kalmadığını belirttim.Vallahi şu an Kuro serisi plazma kafaya takmış olmasam hemen peşine düşerdim bu cihazın ( aslında bu cihazın değil LX90'ın ama sanırım kolay bulunabilen bir ürün değil ). Fiyatlarla ilgili söylemimde iki üst mesajda fiyatların kısa sürede yarı yarıya düşeceğine inanan arkadaşın fikrine katılmadığımı belirtmek içindi.
Saygılarımla.
quote:
Orjinalden alıntı: 0sedan
fiyatın düşmesinden ziyade bu ürünü bir inceleyip daha iyi tartıp düşünürsek bu cihazın hiçde yüksek rakamlara satıldığını düşünmezsiniz ....kitapçıkta ve teknik özelliklerinde verilmeyen bir kaç ayrıntı cihazı çok elit kılıyor....
quote:
Selamlar ;
Saygılarımla.
sevgili reef kusura bakma ozaman sanırım ben seni yanlış yorumlamışım doğubankın artık cazibesi kalmadı malesef nedeni büyük marketler sağolsun o gizemli pazarıda ortadan kaldırdılar... şu büyük market olayına da bi devlet yasak getirsede millet kurtulsa ... yoksa bu gidişle elektronik çöplüğe dönecek milletin evi ihtiyaç fazlası ürün almaktan...
quote:
Selamlar ;
Sevgili @osedan ben cihazı pahalı olarak ima etmek istemedim.Sadece önceden, en azından Doğubank'ta daha uygun fiyatlarda cihazlar satıldığını, ama artık gördüğüm kadarıyla bununda kalmadığını belirttim.Vallahi şu an Kuro serisi plazma kafaya takmış olmasam hemen peşine düşerdim bu cihazın ( aslında bu cihazın değil LX90'ın ama sanırım kolay bulunabilen bir ürün değil ). Fiyatlarla ilgili söylemimde iki üst mesajda fiyatların kısa sürede yarı yarıya düşeceğine inanan arkadaşın fikrine katılmadığımı belirtmek içindi.
Saygılarımla.
quote:
Orjinalden alıntı: 0sedan
quote:
Selamlar ;