Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: PİONEER 2008 RECEİVERLAR RESİMLİ.....

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Cevap: PİONEER 2008 RECEİVERLAR RESİMLİ..... Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
0sedan

8 Mart 2008; 12:38:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

DVR-LX60
OYNATMA:
DVD-Video, DVD-R, DVD-RW, DVD-R DL
DVD+R, DVD+RW, DVD+R DL
DVD-RAM
CD, SVCD, VCD, CD-R, CD-RW
MP3, WMA, JPEG, DivX
KAYDETME:
DVD-R, DVD-RW, DVD-R dual-layer
DVD+R, DVD+RW, DVD+R double layer
DVD-RAM
Giriş:
1 x Composite (ön)
1 x S-Video (ön)
1 x DV (ön)
1 x USB (ön)
1 x RGB Euro-SCART

Çıkış:
1 x Composite
1 x S-Video
1 x Coaxial
1 x Component
1 x HDMI
1 x RGB Euro-SCART
250 GB Sabit Bellek
HDMI 1080p Yükseltme
Tek Tuşla Kayıt
711 Saat Kayıt

FİYATI: PEŞİN :1.200 İLE 1.400 YTL ARASINSDA...

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0sedan -- 8 Mart 2008; 12:41:41 >

hakansolak

Sisteme Gözat

8 Mart 2008; 12:48:07 

hala pahalılar ..şahsi görüşüm önümüzde ki yaz sonundan önce alınmamalı ...
zaten yazın seyretmiyoruz pek film.. 7 ay sonra hem fıyatlar yarılanmış olacak hemde bd ler ucuzlamış olacak

PARA İADE GARANTİLİ ...(bu cuma 3 e kadar tamerege reserve dir )satılık jbl e 250 p siyah renk subwofer,çiziksiz kutusunda para iade garantili. temerege ye satılmıştır .......300 ytl.---- satılık projector perdesi: lıte out marka 240 cm ye 220 cm . 250 ytl .....satılık wharfadale dıamond 8 center 80 ytl
JuneSUN

8 Mart 2008; 20:53:41 

keske senın gıbı bende ıyı nıyetlı olsam dıgıcom burnundan kıl aldırmaz fıyatlarıda bır kurus dusurmez aksıne artırır en basıt ornegı 585 dvdnın fıyatı hala 500ytlelerde gezıyor. dıgıcomun bu tutumu yuzunden pıodan vazgecıcem. 415 ampılıde dd dts prologıc decoder dısında hıcbırsey yok ama fıyatı hala 600ytl gelde ustune 3 5 kurus koyup 1200es alma. ama pıo ıste verdıgın her kurusu sonuna kadar hakedıyor.

SEG106 plazma,next 2000cıs,epson TW20,panasonıc bd10,pioneer VSX-415K,pioneer S-V230A-W,pioneer S-W90S,pioneer SE-M380,sony MDR-DS1000
reef1905

9 Mart 2008; 3:01:54 

Selamlar ;

PİONEER VSX-LX70 anfinin Doğubank Digicom garantili satış fiyatı 3.250, Akmerkez'de Digicom garantili satışı 3.400 Ytl.Zannederim eskisi gibi ucuz yollu temin imkanı kalmamış, ayrıca ben 7 ay sonra fiyatların yarılanacağı fikrine kesinlikle katılmıyorum, belki dişe dokunur esneme yapabilirler diye düşünüyorum.

Saygılarımla.

RECEIVER: SONY STR DB 1080 - FRONT:TECHNİCS SBT 200 - REAR: SONY SS-LA500ED - CENTER:JBL LX 2000 - SUB: DEFINITIVE SUB100
0sedan

10 Mart 2008; 10:36:21 

uygulamalar ile ilgili digicom fiyat listelerini aşağı çekemiyor ama bayiler yine elinden geldiğini ardına koymuyor sizin 585 dvd yi buyrun ben size 250 ytl ye hemde 12 taksitle vereyim....
ama şu bir gerçektir pioneer üstün ırkın ürünü elit ve özel kullanalar da öyle.... o herşeyi hakediyor..
quote:

Orjinalden alıntı: JuneSUN

keske senın gıbı bende ıyı nıyetlı olsam dıgıcom burnundan kıl aldırmaz fıyatlarıda bır kurus dusurmez aksıne artırır en basıt ornegı 585 dvdnın fıyatı hala 500ytlelerde gezıyor. dıgıcomun bu tutumu yuzunden pıodan vazgecıcem. 415 ampılıde dd dts prologıc decoder dısında hıcbırsey yok ama fıyatı hala 600ytl gelde ustune 3 5 kurus koyup 1200es alma. ama pıo ıste verdıgın her kurusu sonuna kadar hakedıyor.

0sedan

10 Mart 2008; 10:39:36 

fiyatın düşmesinden ziyade bu ürünü bir inceleyip daha iyi tartıp düşünürsek bu cihazın hiçde yüksek rakamlara satıldığını düşünmezsiniz ....kitapçıkta ve teknik özelliklerinde verilmeyen bir kaç ayrıntı cihazı çok elit kılıyor....
quote:

Orjinalden alıntı: reef1905

Selamlar ;

PİONEER VSX-LX70 anfinin Doğubank Digicom garantili satış fiyatı 3.250, Akmerkez'de Digicom garantili satışı 3.400 Ytl.Zannederim eskisi gibi ucuz yollu temin imkanı kalmamış, ayrıca ben 7 ay sonra fiyatların yarılanacağı fikrine kesinlikle katılmıyorum, belki dişe dokunur esneme yapabilirler diye düşünüyorum.

Saygılarımla.

sauvage

10 Mart 2008; 11:37:09 

HTZ-363dv modelinde optik cikis mevcut mu?

merttt35

10 Mart 2008; 14:20:02 

DCS-363 ve DCS-370 modellerinde HDMI sadece bağlantı kolaylığı sağlamak içinmi var yoksa upscale 1080p görüntü iyileştirme özelliği bulunuyormu?

reef1905

10 Mart 2008; 19:50:22 

Selamlar ;

Sevgili @osedan ben cihazı pahalı olarak ima etmek istemedim.Sadece önceden, en azından Doğubank'ta daha uygun fiyatlarda cihazlar satıldığını, ama artık gördüğüm kadarıyla bununda kalmadığını belirttim.Vallahi şu an Kuro serisi plazma kafaya takmış olmasam hemen peşine düşerdim bu cihazın ( aslında bu cihazın değil LX90'ın ama sanırım kolay bulunabilen bir ürün değil ). Fiyatlarla ilgili söylemimde iki üst mesajda fiyatların kısa sürede yarı yarıya düşeceğine inanan arkadaşın fikrine katılmadığımı belirtmek içindi.

Saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: 0sedan

fiyatın düşmesinden ziyade bu ürünü bir inceleyip daha iyi tartıp düşünürsek bu cihazın hiçde yüksek rakamlara satıldığını düşünmezsiniz ....kitapçıkta ve teknik özelliklerinde verilmeyen bir kaç ayrıntı cihazı çok elit kılıyor....
quote:

Selamlar ;

Saygılarımla.

RECEIVER: SONY STR DB 1080 - FRONT:TECHNİCS SBT 200 - REAR: SONY SS-LA500ED - CENTER:JBL LX 2000 - SUB: DEFINITIVE SUB100
0sedan

11 Mart 2008; 9:47:21 

pioneer ın hdmı çıkışlı tüm cihazlarında upscale mevcuttur ... 720p,720i,1080p,1080i tüm görüntüyü işlemektedir...
quote:

Orjinalden alıntı: merttt35

DCS-363 ve DCS-370 modellerinde HDMI sadece bağlantı kolaylığı sağlamak içinmi var yoksa upscale 1080p görüntü iyileştirme özelliği bulunuyormu?

0sedan

11 Mart 2008; 9:57:28 

sevgili reef kusura bakma ozaman sanırım ben seni yanlış yorumlamışım doğubankın artık cazibesi kalmadı malesef nedeni büyük marketler sağolsun o gizemli pazarıda ortadan kaldırdılar... şu büyük market olayına da bi devlet yasak getirsede millet kurtulsa ... yoksa bu gidişle elektronik çöplüğe dönecek milletin evi ihtiyaç fazlası ürün almaktan...
quote:

Selamlar ;

Sevgili @osedan ben cihazı pahalı olarak ima etmek istemedim.Sadece önceden, en azından Doğubank'ta daha uygun fiyatlarda cihazlar satıldığını, ama artık gördüğüm kadarıyla bununda kalmadığını belirttim.Vallahi şu an Kuro serisi plazma kafaya takmış olmasam hemen peşine düşerdim bu cihazın ( aslında bu cihazın değil LX90'ın ama sanırım kolay bulunabilen bir ürün değil ). Fiyatlarla ilgili söylemimde iki üst mesajda fiyatların kısa sürede yarı yarıya düşeceğine inanan arkadaşın fikrine katılmadığımı belirtmek içindi.

Saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: 0sedan

quote:

Selamlar ;

Saygılarımla.

0sedan

11 Mart 2008; 10:05:20 

363 ve 370 serisinde optik çıkış yok tur ... sadece rca ve hdmı çıkışları mevcuttur...
quote:

Orjinalden alıntı: sauvage

HTZ-363dv modelinde optik cikis mevcut mu?

hdmı