Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
acer 5520 dolby ses problemi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Acer >> acer 5520 dolby ses problemi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
pumaken

22 Şubat 2008; 10:31:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar acer 5520g model bir laptop satın aldım bu modelde dolby digital live ses sistemi mevcut cihazın kullanım kılavuzunda ayarlamasının nasıl yapıldığı anlatılıyor fakat uygulamayı yaptıktan sonra ses çıkmıyor sağ alt köşede görünen hoparlör simgesini sağ tıklatıyorum hoparlörler vede realtek digital output olarak iki cihaz görünüyor realtek digital olanı varsayılan yapıyorum. ses kesiliyor tamamen. normal hoparlörleri açınca geri geliyor. her iki cihaz simgesindede çalışıyor görünüyor hatta realtek digital output ses vermezken bile yanındaki ses değeri hareket halinde oluyor birşey çaldığım zaman. bunun acaba kulaklık cıkısından mı ses alınıyor die düşündüm kulaklık taktım yine realtek digitali varsayılan yaptım ama nafile, kulaklıkdan da ses gelmedi bununla ilgili olarak istanbul acer servisini aradım, dolby ses sisteminden ses gelmiyor dedim karşımda maalesef pek uzman olmadığının aşikar oldugu bir teknik destek görevlisi servise götürmemi söyledi. bu konuyla ilgili bilgi sahibi arkadaşların yardımlarını rica ediyorum. bayağıda bir araştırma yaptım netde ama çok ilginçdir bu konuyla ilgili hiçbirşey bulamadım eğer bir arıza söz konusu ise hemen cihazı değiştirmeliyim acil yardım lütfen.

GeCCCe

23 Şubat 2008; 5:00:45 

xp falanmı yükledin? öyle bi problem olmaması lazım hoparlöre sağ tıklayınca empowering ses aracına bağlı olan efektler çıkması lazım aldıktan sonra makinayı açtın kurulum yaptı...bunun dışında extra ne yaptın ?

The Soul Of BMW.
GeCCCe,
Acer Aspire 5520G derneği
üyesidir

pumaken

26 Şubat 2008; 11:55:50 

kurulumda filan bir problem yok sadecedolby dıgıtal e alınca ses cııkmıyor

mtyigit

15 Temmuz 2008; 22:42:25 

arkadaşlar bende 4710 acer var benim sorunumda aynı sadece dolby dıgıtal a getirice ses çıkmıyor ne yapmak gerekir.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Acer >> acer 5520 dolby ses problemi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Akortek Röportajı
AMD Spider Platformu Lansmanı : Akortek Genel Müdürü Kemal HEPER ile röportaj
Winfast PX8800GTX TDH video
DX10 destekli en yeni ekran kartlarindan 8800GTX mercek altinda

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç