Şimdi Ara

dolby ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar acer 5520g model bir laptop satın aldım bu modelde dolby digital live ses sistemi mevcut cihazın kullanım kılavuzunda ayarlamasının nasıl yapıldığı anlatılıyor fakat uygulamayı yaptıktan sonra ses çıkmıyor sağ alt köşede görünen hoparlör simgesini sağ tıklatıyorum hoparlörler vede realtek digital output olarak iki cihaz görünüyor realtek digital olanı varsayılan yapıyorum. ses kesiliyor tamamen. normal hoparlörleri açınca geri geliyor. her iki cihaz simgesindede çalışıyor görünüyor hatta realtek digital output ses vermezken bile yanındaki ses değeri hareket halinde oluyor birşey çaldığım zaman. bunun acaba kulaklık cıkısından mı ses alınıyor die düşündüm kulaklık taktım yine realtek digitali varsayılan yaptım ama nafile, kulaklıkdan da ses gelmedi bununla ilgili olarak istanbul acer servisini aradım, dolby ses sisteminden ses gelmiyor dedim karşımda maalesef pek uzman olmadığının aşikar oldugu bir teknik destek görevlisi servise götürmemi söyledi. bu konuyla ilgili bilgi sahibi arkadaşların yardımlarını rica ediyorum. bayağıda bir araştırma yaptım netde ama çok ilginçdir bu konuyla ilgili hiçbirşey bulamadım eğer bir arıza söz konusu ise hemen cihazı değiştirmeliyim acil yardım lütfen.







  • Hoperlör sisteminin marka ve modeli nedir acaba?Eğer hoperlör sistemini digital bağlamadıysan laptopa(optic yada coax) ses alamaman normaldir.
  • Dolby Digital Live
    Özelliği,
    Sisteminize harici bir decoderli ses sistemi bağlayacaksanız kullanılacak bir seçenektir.
    (örnek z5500, A/V sinema receiver anfisi, Philis HD1500 gibi 5.1 decoderli kulaklıklar)

    Bu seçenek (analog) bildiğimiz kulaklıklar için değildir. Normal kulaklık kullanacaksanız yada laptopun hoparlörleri çalacaksa DDL yi kapatmanız veya digital çıkışı varsayılan olarak tercih etmemeniz gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 22 Şubat 2008; 16:14:57 >
  • anladığım kadarıyla harici bir hoparlör sistemi kullanmam lazım bu özellik için bu hoparlör sistemiininde dolby destekli olması lazım doğrumudur üstadlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.