Kartın Kendisi Zaten Anca O Kadr Eder Ben Eğlencesin Bi Deneme Yapıyım Dedim Heatsinki Söktüm Bırak Fanı Heatsinksiz Bile Sorunsuz Çalışıyor 7 Gün Öyle Açık Tuttum Baktım Tık Yok Çakmakla Gpu Ya Ateş Tuttum 5sn Sonra Görüntü Gitti Reset Attım Düzeldi Tabi Sonunda Kartı Yaktım
peki benim ekran kartı soğutucusunun üzerine 8 cm fan koyma imkanım var mı bide sıcaklık değerleini nerden öğrendimn yani aslında ben akasa nın bi soğutucusunu gördüm 20 ytl felan ii midir
umutcan bende de FX5500 kart var. sendeki düşünce bende de vardı. bi yerde şöyle bi ürüne rastladım ;
bu aslında fansız bi model ama FX5500 için ideal olabilir. Çünkü nihayetinde işlem hızı çok yüksek olmadığından bu pasif soğutucu işini görebilir. Fiyatı 35 YTL falanmış.
umutcan bende de FX5500 kart var. sendeki düşünce bende de vardı. bi yerde şöyle bi ürüne rastladım ;
bu aslında fansız bi model ama FX5500 için ideal olabilir. Çünkü nihayetinde işlem hızı çok yüksek olmadığından bu pasif soğutucu işini görebilir. Fiyatı 35 YTL falanmış.