Bende þuan Hem N82, hemde tv'li, çift hatlý... anycool D4000 var. Acýyan arkadaþa þunlarý söylemek isterim. Sadece telefonun kasasý bile çin malýný ezer. Ýçindeki teknolojiyi saymaya kalksam yarým saat sürer. Sadece þunu söyleyim. Bu alette 332Mhz ARM 11 iþlemci, 128 MB ram, ekran kartý, wireless, otomatik odaklamalý xenon flaþlý gerçek 5mp kamera, çift hoparlörle çin malýndan aþaðý kalmayan ses..... içindeki GPS sistemi bile çin mallarýnýn teknolojisini ezer. Iþýk ve hareket algýlayýcý sensörler vs. say say bitmez. Ancak 197KB hafýaya sahip, VGA kameralý, javasý bile olmayan dandik ötesi bir telefonla sýrf tv var diye kýyas etmek ancak beni baðýþlayýn ama cahillikten kaynaklanýr ancak.
Bende n95 kullanýyorum geçen gün sýrf merakýmdan n99i aldým kardeþim 2 hat kullanýyodu hem ona hediyem olsun hemde inceleyeyim dedim. Bence 5 para etmez tuþ takýmý 10 güne kalmadý bozuldu garanti olmadýðý içinde yaptýramadýk. Gittim telefoncuya 25ytlye yaptýrdýk hadi onuda geçtim 4 tane n99i bir tane düz n95 etmez. Alanada kullananada saygým var ama tv dýþýnda hiçbir özelliði yok.
Çok komik þeyler yazýlmýþ çin telefonlarýnýn sadece 2 artýsý var çekmeyen dandik tv ve çift sim olayý ki bazýlarý zaten bloke olmaya baþladý asýl bu topiði açanlara üzülüyorum ben n95 keyfini yaþamayan bilemez sen gidip dandik çin telefonuna 300 ytl sayýyorsun çinlileri zengin edip onlarýn büyümesine yol açýyorsun siz dandik biz adam gibi telefon kullanýyoruz senin telefonun her gün donuyor bi halta yaradýðý yok bizimkiyle her istediðimizi yapýyoruz tvli olmayla telefon olunmuyor
dandik çin telefonuna 300 ytl sayıyorsun çinlileri zengin edip onların büyümesine yol açıyorsun
Hocam o telefonun çinden çıkış fiyatının maksimum 15-20 ytl olduğunu, satıcıların bir telefondan kafadan 150 ytl kar ettiğini asıl parayı bizim telefoncuların kazandığını da
dandik çin telefonuna 300 ytl sayýyorsun çinlileri zengin edip onlarýn büyümesine yol açýyorsun
Hocam o telefonun çinden çýkýþ fiyatýnýn maksimum 15-20 ytl olduðunu, satýcýlarýn bir telefondan kafadan 150 ytl kar ettiðini asýl parayý bizim telefoncularýn kazandýðýný da
biliyorsundur umarým
telefoncularla iþim olmaz zaten nasýl çalýþtýðýnýzý herkes biliyor amacýnýz milleti kazýklamak zaten bak itiraf da etmiþsin iþinize geliyo tabi hemen bozulan klonlanmýþ çökmeye hazýr telefonlar
< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi srcannn -- 16 Aðustos 2008; 13:48:56 >
dostum n95 kullanýyorum.senin yazdýklarýný okuyunca telefon bile güldü, ulan sahip dedi beni karþýlaþtýrdýðý þu telefona bi bak dedi, þu gps açta çine kadar ben sana yol tarif edeyimde þu fabrikayý bulalým, sonrada ben yine sana türkiyeye kadar yol tarif edeyim geri döneriz dedi..senin o telefona verdiðin paraya gittim 82 ekran televizyon aldým bide uydu baðladým maþallahý var bi görecen.ama gýcýklýk deðilmi gidip bide anycool alacam. nasýlsa kapanacak atarým çöpe.maksat n95 im görsün karþýlaþtýrdýklarý telefonu, arkasýný dönsün bi gülsün þöyle katýla katýla bi yerleriyle
dostum n95 kullanýyorum.senin yazdýklarýný okuyunca telefon bile güldü, ulan sahip dedi beni karþýlaþtýrdýðý þu telefona bi bak dedi, þu gps açta çine kadar ben sana yol tarif edeyimde þu fabrikayý bulalým, sonrada ben yine sana türkiyeye kadar yol tarif edeyim geri döneriz dedi..senin o telefona verdiðin paraya gittim 82 ekran televizyon aldým bide uydu baðladým maþallahý var bi görecen.ama gýcýklýk deðilmi gidip bide anycool alacam. nasýlsa kapanacak atarým çöpe.maksat n95 im görsün karþýlaþtýrdýklarý telefonu, arkasýný dönsün bi gülsün þöyle katýla katýla bi yerleriyle
N SERÝSÝNÝN BÜTÜN TELEFONLARI BURADA YAZILANLARI OKUYUNCA----HIÇKIRA HIÇKIRA AÐLIYORLAR...ÞU ANDA NOKÝA NIN EN UÇUZ TELEFONUNU HER ÞEYÝ BUNLARDAN KALÝTELÝ....TV YOK...YOLDA YÜRÜRKEN TV SEYREDENLERE SÖYLÜYORUM.......KAHVEDE,EVDE,OKULDA,HERTÜRLÜ SALONDA.VAPURDA OTOBÜSTE HER YERDE TV VAR KARDEÞÝM BEN BUNU ANLAMADIM TV ÝÇÝN TELEFON ALINIRMI...
N SERÝSÝNÝN BÜTÜN TELEFONLARI BURADA YAZILANLARI OKUYUNCA----HIÇKIRA HIÇKIRA AÐLIYORLAR...ÞU ANDA NOKÝA NIN EN UÇUZ TELEFONUNU HER ÞEYÝ BUNLARDAN KALÝTELÝ....TV YOK...YOLDA YÜRÜRKEN TV SEYREDENLERE SÖYLÜYORUM.......KAHVEDE,EVDE,OKULDA,HERTÜRLÜ SALONDA.VAPURDA OTOBÜSTE HER YERDE TV VAR KARDEÞÝM BEN BUNU ANLAMADIM TV ÝÇÝN TELEFON ALINIRMI...
YA TEK ÜSTÜNLÜKLERÝ TV YA BAÞKA DÝYECEK BÝRÞEYLERÝ YOK ZATEN HEE BÝR DE ÇÝFT SÝM OLAYI VAR BÝZ ÜSTÜNLÜKLERÝMÝZÝ SAYARSAK HERKESTEN ÖZÜR DÝLERSÝN EMÝN OL HAYATINDA HÝÇ TV ÝZLEMEDÝN GALÝBA TELEFONLA YETÝNÝYORSUN ÝÞTE
SAY BAKALIM ÜSTÜNLÜKLERÝNÝ..... BEN SAYAYIM ÝSTERSEN.. 1-KAÇAK ÝMEÝ 2-3 AY SONRA KAPATILMASI 3-KESÝK KESÝK 5YIL ÖNCEKÝ NOKÝANIN VÝDEOSU 5frs 4-AVAZ AVAZ KALÝTESÝZ SES 5-UYGULAMA YÜKLENMEZ 6-ÝÞLETÝM SÝSTEMÝ YOK 7-KALÝTESÝZ UCUZ ÝÞCÝLÝK 8-ADAM GÝBÝ VÝDEO OYNATMASA O KOCAMAN EKRANIN ÖZELLÝÐÝ NE 9-YASAL DEÐÝL-KAÇAK-KAÇAK MALI ALANDA SATANDA SUCLUDUR. 10-GARANTÝ YOK-SERVÝS YOK 11-EN ÖEMLÝSÝ SAR DEÐERÝ ÇOK-ÝSTERSEN 10DK.KONUÞ BAÞ AÐRISINDAN DURAMASSIN 12-AZERÝ TÜRKÇESÝ-GÜVENLÝK AYARLARI YERÝNE --GÜVELÝK AYARLARI-YAZIYOR DAHA DEVAM ETMÝYORUM SAYFA YETMÝYOR.SEVGÝLER KARDEÞÝM....FORUMU ÝNCELE ÝMDAT BEN NE YAPTIM DÝYENLERÝ OKU KARDEÞÝM..SEVGÝLER
dandik çin telefonuna 300 ytl sayıyorsun çinlileri zengin edip onların büyümesine yol açıyorsun
Hocam o telefonun çinden çıkış fiyatının maksimum 15-20 ytl olduğunu, satıcıların bir telefondan kafadan 150 ytl kar ettiğini asıl parayı bizim telefoncuların kazandığını da
biliyorsundur umarım
telefoncularla işim olmaz zaten nasıl çalıştığınızı herkes biliyor amacınız milleti kazıklamak zaten bak itiraf da etmişsin işinize geliyo tabi hemen bozulan klonlanmış çökmeye hazır telefonlar
Kardeş
Ben burada satıcı filan değilim, aç eski mesajlarımı bir incele. Forumda yığınla satıcı dururken ben milleti bilgilendirmeye çalışıyorum, sen bana çıkmış milleti kazıklıyor filan diyorsun hayır yani telefon filan satsam içim yanmıcak, gerçek hayattaki mesleğim telefoncu filan da değil
Hocam bu telefonun yazýlýmý nedir bilginiz var mý? Yani telefondaki uygulamalarý çalýþtýrmak için bir yazýlým olmalý diye düþünüyorum. Java yok, onu biliyorum da acaba adamlar ne kullanmýþlar Qualcomm Brew filan mý yoksa acaba Linux un eski bir sürümü mü? Zira telefon multi tasking, müzik çalarken hiç takýlma olmadan mesajlar açýlýyor, dosya paylaþýlabiliyor, menüde geziliyor vs.
< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi robotica -- 19 Aðustos 2008; 11:07:06 >