Klavyemi Modladım Forumda daha önce başka arkadaşlarda modlamış ama guzel bir çalışma oldu yorumlarınızı beklıyorum Resımler Biraz kalitesiz ama idare edin
carbon fiberi kendisinden temin edebilrsiniz güzel çalışma arkadaşım
23 Şubat 2008; 6:03:53
aslında carbon fiber stickeri Dijital Baskı yapan reklamcılarda rahatça bastırabilirsiniz....bende izmirde aramıştım ve 50cmx200cm yi 20 ytl ye yapıyorlardı...1. kalite kağıt ile
ama onlar baskı erman benım bu yaptıgım gerçek carbon fiber bak bu resımde kalıtesı daha cok belli oluyor ztn Vede sattıgım urunlerde Gerçek carbon fiberdir.
ama onlar baskı erman benım bu yaptıgım gerçek carbon fiber bak bu resımde kalıtesı daha cok belli oluyor ztn Vede sattıgım urunlerde Gerçek carbon fiberdir.
Gerçek Derken o manada Demıyoruz Simdi bi Sudan guneşden etkılenmeyen Karbon var bide Normal Reklamcıların kullandıgı baskısı dandık carbon var ondan bassedıyruz
Arkadaş sadece görüntü için mi kaplama bu? Hiçbir faydası olmuyor değil mi? Ben Karbon Fiberi hem dayanıklı hem hafif olduğu için kullanıyorlar diye biliyorum fakat var olan şeyin üstüne kaplarsan hafiflemez ağırlaşır. Sadece görüntü kaplaması mı bu? Karbon Fiberin kendisini nereden bulacaz?
Harabelerden dört dünya yaratıldı. Bizim için ve menschler için dünyalar: Gök, Ateş, Taş, Su. Her dünyayı bir diğerine dört Kapı bağlar: Arianus'u Pryan'a, Abarrach'a, Chelestra'ya. Düşmanlarımız için bir ıslahevi yapıldı: Labirent. Labirent diğer dünyalara Beşinci Kapı ile bağlanır: Nexus. Altıncı Kapı ortadadır, giriş sağlar: Vorteks. Ve her şey Yedinci Kapı aracılığı ile yapıldı. Son, başlangıçtı...