Şimdi Ara

dvd writer boş dvd'leri görmüyor!!!! yardııımm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dvd writer aldım dolu dvd'leri takıyorum gayet güzel içindekileri okuyo ve bilgisayarıma da kopyalayabiliyorum bi sorun olmuyor.aldığım boş dvd'lere de film yazmak için writer'a taktım ama hiç görmedi dvd'leri. başka bilgisayara takıyorum dvd'leri orda bi sorun olmuyor yani dvd'lerde sorun yok..çeşitli marka dvd'leri de denedim olmadı. yalnız farkettiğim bişey 'bilgisayarım' da cd-dvd sürücülerini gösterdiği yerde dvd writerın bağlı olduğu sürücü için 'dvd-ram sürücüsü' yazıyor ve dvd yi taktığımda tam okuması gerektiği sırada 'cd sürücüsü' şeklinde değişiyor...dolu dvdlerde hiç bi sorun yaşamıyorum..daha önce böyle bişeyle karşılaşmış veya bilgisi olan yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum..teşekkürler şimdiden...

• hangi yazdırma programını kullanıyorsun. makinende sadece dvd writer mi var yoksa
    baska bi cd okuyucu da takılı mı eğer iki tane varsa
    nero ise cd yi taktığında tam burn demeden önce yukarda hangi sürücü den yazdırmak istediğini sorar
    ordan dvd writer i seçmelisin.
    bunları yapmıs olabilirsin belki ben gene de söyliyim dedim. bide başka bi cd yazdırma programıyla denedin mi ?
  • evet bi de cd writer takılı..ama nero da dvd yi seçmiştim bi sorun olduğunu sanmıyorum onda..yalnız dvd yok gözüküyo.yani lütfen dvd takınız gibi bi uyarı geliyo..ayrıca nero programını daha açmadan zaten dvd nin takıldığını görmüyo bilgisayar..ayrıca dvd yi takmadan önceki 'bilgisayarım' a çift tıkladığında açılan sürücülerde de dvd sürücüsü, dvd yi taktıktan sonra cd sürücüsüne dönüşüyo..anlayamadım :(
  • Yazmaya çalıştığınız ham DVD medyanın türünün (DVD+R(W), DVD-R(W), v.b.), DVD-RAM sürücünüzün desteklediği türler ile uyuşup-uyuşmadığını kontrol etmenizi önerebilirim.
  • Bilgisayarım- Dvd writer simgesine sağ tıkla - özellikler - Kayıt - Bu sürücüde Cd kaydetmeyi etkinleştir seçeneğini aktif hale getir.
  • energy çok teşekkür ederim walla ya...nerden biliyosun bilmiyorum tabi ama bu bilgini bedavaya verme diye tavsiye edebilirim çünkü çevrede bilen kimse yok:):):) kime danıştıysam aldığın yere göster diye öneriler aldım:) tekrar çok teşekkür ederim işe yaradı;);)

• quote:

Orjinalden alıntı: dates04

energy çok teşekkür ederim walla ya...nerden biliyosun bilmiyorum tabi ama bu bilgini bedavaya verme diye tavsiye edebilirim çünkü çevrede bilen kimse yok:):):) kime danıştıysam aldığın yere göster diye öneriler aldım:) tekrar çok teşekkür ederim işe yaradı;);)

Rica ederim kardeşim ne demek.İnsanların mutlulugunu görmek ve sıkıntısını gidermek, para almaktan daha fazla mutlu ediyor beni.Bir kardeşimin mutlu olması daha güzel benim için Allaha emanet ol.Kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD-R/RW TANIMIYOR
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • energy kardeş Bende de aynı sorun var ama ben kayıt sekmesine ulaşamıyorum ...nerede olabilir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.