Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon??? Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
murat-i-

25 Nisan 2008; 19:29:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

sakın bulaşma!
traktör gibi ses çıkıyor bu bir.
görüntü iğrenç bu da iki.

Ağırlığı sorun değil 18 kg. görüntüsü beni hayal kırıklığına uğrattı.

"Bilgi Paylaşıldıkça Çoğalır"
darklord45

25 Nisan 2008; 20:28:22 

quote:

Orjinalden alıntı: The Ghost

darklord45, cevap için tşk. Ben şu anda cihazdan memnunum. Bir değişiklik yapmak niyetinde de değilim. Benim düşüncem lamba bittikten sonra alınacak lamba hakkında fikir edinebilmekti. Ayrıca dediğin şekilde lcdinin ömrü biterse yapacağım ilk şey kaliteli bir lcd alıp makinayı modifiye etmek olacak. Zaten herşey hazır sadece lcdyi değiştirecem. Bu konulara elim yatkındır o yüzden zorluk çekmem. Hatta iyi bir lcd ucuza denk gelirse hiç beklemeden modifiye ederim.

sana tavsıyem dedıgım gıbı ya hamı marka lcd al yada lılluput marka 8 ınc tak dıyecem ama fresneller 7 lcd ye gore kesılmıs 7 bulmaya calısırsın tabı lcd nın omru bıtınce bırde unutmadam bılıyorsundurda bılmeyan arkadaslar a hatırlamada bulunuyum hazır konu acılmısken sakın olakı 250 watlık ampulu alıp dırek ampulu takarım degıstırrım ıs bıter dıye dusunmesler takım halınde almanız gerekıyor balastıyla beraber 175 watlık balastır ıvonun ıcındekı sız 250 watt ampulu 175 waat balastla yakamazsınız bolede ufak bır hatırlatmada bulunuyum tabı bu ıcındekı balastı sokeceksınız 250 watlık balastı monte ettıkten sonra 250 watlık ampul takacaksınız

çinde bile olsa bilgiyi arayın, gidin, elde edin. Hadis-i şerif
darklord45

25 Nisan 2008; 20:35:18 

quote:

Orjinalden alıntı: yugams

arkadaşlar birşey merak ettim cihazda lambanın balastı mekanikmi yoksa eloktronikmi ? bakan oldumu hiç

mekanık ben baktım
lambasıda 175 watt farklı olması mumkun degıl lambanın cunku balast 175 watt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklord45 -- 25 Nisan 2008; 20:43:33 >

mfymfy

25 Nisan 2008; 22:03:31 

murat-i arkadaşım ses olayına ben de katılıyorum. daha önce dile getirmiştim ama pek dikkate almadı kimse . ben de bişey idda edemedim çünkü ilk kez projeksiyon kullanıyorum. ses olayı beni de düşündürüyor ama satmak için de bence acele etme. bir çözüm bulabiliriz biraz düşünürsek... aklıma geçenlerde birşey geldi acaba aletin üzerine bir mukavva kutu koysam sesi azaltırmı . ama gerekli havalandırma deliklerini açarak tabiki. ama evinde uygun yeri olanlar için tabiki. görüntüsü çirkin olacak ama bence sorun olmaz.

darklord45

26 Nisan 2008; 1:50:09 

quote:

Orjinalden alıntı: mfymfy

murat-i arkadaşım ses olayına ben de katılıyorum. daha önce dile getirmiştim ama pek dikkate almadı kimse . ben de bişey idda edemedim çünkü ilk kez projeksiyon kullanıyorum. ses olayı beni de düşündürüyor ama satmak için de bence acele etme. bir çözüm bulabiliriz biraz düşünürsek... aklıma geçenlerde birşey geldi acaba aletin üzerine bir mukavva kutu koysam sesi azaltırmı . ama gerekli havalandırma deliklerini açarak tabiki. ama evinde uygun yeri olanlar için tabiki. görüntüsü çirkin olacak ama bence sorun olmaz.

arkadaslar en ıyı sese care benım cızdıgım plandakı sekıldır evınıde ıkı oda yokmu sızın duvara ojjektıf kısmı kadar delık acıyorsunuz dıger bır odada perdeye yansıtıyorsunuz olay bu o zman hıc ses kalmaz sesı azaltmanında baska alternatıf bır yolu yoktur bu cıhazdakı bu fanlarla oynama yapamazsınız ve uzerıne kutu felanda kar etmez cıhazı bozarsınız benım tavsıyem ya dedıgım gıbı baska bır odadan yansıtacaksın duvara delık delıp yada netı bır arastırın sesız calısan fanlar var fanlar markalarına gore cok farkedıyorlar
bır arastırın derım ben ben anayolun uzerınde evım oldugu ıcın ha kamyon gurultusunden daha ıyıdır dıyom pek kulak asmıyorum

yugams

26 Nisan 2008; 8:16:54 

kardeş sen ciddimisin ses için duvalı delme konusunda yapmayın yaf ben tavana bile kıyamama cihazı asmak için ses işini nasıl halledersiniz cihazda ses yapan fanların kac watla çalıştıgına bakın ve özelikleri neler büyüklügü vs sonra iyi bir elektirikçiye yada elektironikçiye gidin aynı tip sessiz olanlardan alın takın yada özel bir devre ile fanın devir sayısını düşürün vs vs

sevdiğini elde edemiyorsan elde ettiğini sevmeye çalış.
murat-i-

26 Nisan 2008; 10:31:27 

quote:

Orjinalden alıntı: mfymfy

cihazı bugün iade için kargoya verdim.Sesi aynı traktör gibi.Görev yaptığım okulda 4 projeksiyon var ben böyle bir şey görmedim.
42'' plazma almaya karar verdim.

yugams

26 Nisan 2008; 11:30:16 

haırlısı olsun bakalım hp biraz lanet bir alış veriş stesidir umarım uraştırmazlar seni iade konusunda işi yokusa sürerlerse biraz sert ol haayyytt hhuuyyttt bagır çagır iade hakkın var hakkını yedirme

sevdiğini elde edemiyorsan elde ettiğini sevmeye çalış.
mertche

26 Nisan 2008; 17:49:09 

merhaba.bende bu makineyi almayı düşünüyorum varsa kullanan arkadaşlarlar görüntü koyabilirmi.bide piyasada vinew diye bir marka daha var hemen hemen aynı özelliklere sahip ama fiyatı 900 ytl. PERDE ALMAK İSTEYENLERDE http://www.hizlial.com/uruninceleme.aspx?urunid=05.009.4396.0003 adresini bir incelesin tripod perde fiyat gayet uygun.

serdalergul

26 Nisan 2008; 20:32:14 

arkadaş sen kullanan varsa görüntü eklesin derken dalgamı geçiyorsun. yada konuyu baştan okumadın. sana tavsiyem konuda başa dön ve baştan okumaya başla.

quote:

Orjinalden alıntı: mertche

merhaba.bende bu makineyi almayı düşünüyorum varsa kullanan arkadaşlarlar görüntü koyabilirmi.bide piyasada vinew diye bir marka daha var hemen hemen aynı özelliklere sahip ama fiyatı 900 ytl. PERDE ALMAK İSTEYENLERDE http://www.hizlial.com/uruninceleme.aspx?urunid=05.009.4396.0003 adresini bir incelesin tripod perde fiyat gayet uygun.

imzasız kahraman...
mertche

26 Nisan 2008; 21:09:45 

değişik resimlerin olması yeni alıcak arkadaşlar için iyidir bence başka kullanan yada alan arkadaşlar varsa eklerse sevinirim.rahat ol sen

darklord45

26 Nisan 2008; 21:21:21 

quote:

kardeş sen ciddimisin ses için duvalı delme konusunda yapmayın yaf ben tavana bile kıyamama cihazı asmak için ses işini nasıl halledersiniz cihazda ses yapan fanların kac watla çalıştıgına bakın ve özelikleri neler büyüklügü vs sonra iyi bir elektirikçiye yada elektironikçiye gidin aynı tip sessiz olanlardan alın takın yada özel bir devre ile fanın devir sayısını düşürün vs vs

evet ben cıddıyım
ev benım olsa yapardım bır odadan dıger odaya yansıtırdım duvarı delıp ozaman hıc ses kalmazdı

murat-i-

27 Nisan 2008; 17:58:43 

quote:

haırlısı olsun bakalım hp biraz lanet bir alış veriş stesidir umarım uraştırmazlar seni iade konusunda işi yokusa sürerlerse biraz sert ol haayyytt hhuuyyttt bagır çagır iade hakkın var hakkını yedirme

Tövbe yugams bir daha beleş verseler mal almam hb'dan.
3 gün geçti soruma cevap alamadım.Halbuki sipariş verirken saat geçmeden cevap geliyordu.
Bu arada Şikayetvar.com da yayınlamaları için şikayetimi belirttim.

yugams