Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hsacomtr
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon??? Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
isacubukcu

22 Nisan 2008; 11:27:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

deniz yolu olayı tercümesi bana tam tersi gibi geliyor ama neyse.

Renault Clio II 1.2 16V 2005 MODEL
68.779
yugams

22 Nisan 2008; 11:32:37 

bilemicem arkadaş tercüme etti ama kargo getirse daha iyi olur gümrük vs uraşmadan şubeden git al tabi düşündüğümüz gibi olursa...........

sevdiğini elde edemiyorsan elde ettiğini sevmeye çalış.
isacubukcu

22 Nisan 2008; 11:38:28 

kargo bildiğim kadarı ile eve kadar getirmez gümrükte el değiştirir. Ya siz gider alırsınız yada ptt eve getirir. Ben böyle biliyorum yanlışta olabilir.

68.779
fikiradami

22 Nisan 2008; 12:19:14 

Arkadaşlar 300$'rın üstü hangi kargoyla gelirse gelsin gümrüğe takılır. Bu bir risktir. Hele benim gibi gümrük olmayan bir şehirde iseniz bu çok zor. Ebay'dan biraz tecrübem var. Gümrük işiyle uğraşacak arkadaşlar getirsinler, üstüne makul bir kar koyup açık arttırma sitelerinde satabilirler. (tabi bize haber versinler özel satışla satabilirler. Diğer yollara da açığız) Fakat herkes birleşsin alalım nasıl ve ne boyutta olacak onu bilemiyorum.

fikiradami

22 Nisan 2008; 12:23:15 

+ gümrükçüler fatura fiyatına göre gümrük vergisi kesecekler diye bir şey yok. aynı özellikte bir ürün 2000$ ise ister faturada 150$ yazsın adamlar 200$ vergi koyabiliyorlar. bunu da düşünmek gerekir.

yugams

22 Nisan 2008; 12:23:29 

arkadaşlar şimdi bilgi topluyoruz elimizdeki verileri degerlendiririz sonra ortak bi kanıya varırız ya herru ya merru

TUTANKHAMOUN

22 Nisan 2008; 12:30:19 

arkadaşlar gelen yazıyı becerebildiğim kadar tercüme ettim aşağı yukarı şunlar yazıyor:

Sevgili Bayram, bizim yeni PTV01C ile ilgilendiğin için teşekkür ederim.
ben ihracat Shenzhen bölümü ortağı Sonia, seninle yazıştığım için çok mutluyum.

Yeni PTV01C, bizim en popüler modelimizdir, diğer LCD projektörleriyle kıyaslamak istersen bizim projektörümüzün , SONY'i , EPSON, SANYO... : şu avantajları vardır.

1, TV alıcısında olarak kullanılabilir,
2, Multi — kullanır,PC'e bağlayabilir, DVD, VCD, VCR, ve oyun makinelerine bağlanabilir
3, lambanın ömrü uzun 6000 8000 saattir.
4, lambanın fiyatı, düşük adeti sadece $ 12'dir.
5, görüntü daha doğaldır

Numuneler için, biz, acele posta servisiyle teslimi kullanırız, 3 günde Çin'den Türkiye'ye ulaşan DHL, veya Fedex kargo ile göndeririz.
(50pcs'in yukarısında) gönderim için biz bir ay civarında zaman alan deniz ulaşımını kullanırız!
Numune için, açık teslim senin için maliyeti nedeniyle etkili değildir, senin, bildiğin gibi, Çin'den Türkiye'ye ticaret filosu fiyatı, ucuz değildir!
Eğer sen, 20 parça olarak emrini doğrularsan, ticaret filosu fiyatı, daha makul olacak! Veya eğer senin, senin kendi ileticin varsa, biz, deniz ulaşımı tarafından onları yollaman için sana yardım edebiliriz!

eğer sen ticaret filosu yolunun beğenirsen bizi yüksek ölçüde takdir edeceksin.

Eğer sen, siparişi doğrularsan ben, hazırlaması için bizim üretim bölümümüze senin emrini vereceğim, eğer, herhangi bir soru varsa, bize sormak için lütfen kendini özgür hisset.

Zaman ayırdığın için teşekkür ederiz., bizim, senle uzun vadeli ve sabit ilişkiyi kurabildiğimizi ve senin işini desteklemek için yapabildiğimizin en iyisini deneyebildiğimizi umarız!

en güzel hürmetlerimle

Shenzhen Ally industrial Co.Ltd
ihracat departmanı
Sonia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TUTANKHAMOUN -- 22 Nisan 2008; 14:17:08 >

isacubukcu

22 Nisan 2008; 12:38:29 

süpper çeviri :)

68.779
isacubukcu

22 Nisan 2008; 12:41:11 

bu arada bilmiyorum reklam olurmu ama, olursa silinsin hemen, konuyu gümrük forum'a taşıdım.

http://www.gumrukforum.com/forum/Ticari-amacli-degil-toplam-kaca-gelir-t-968.html

takip edilebilir.

68.779
murat-i-

22 Nisan 2008; 12:48:59 

quote:

Orjinalden alıntı: darklord45

621 ytl cıktı cıhazın fıyatı hb de hayırlısı olsun ıyıkıde almısık 419 ytl ye bırde hedıyesı vardı bır zmanlar 41 ytlık onuda aldık bız baya ucuza geldı bıze yaws

düşürdüler fiyatı yine aynı fiyata.zaten hakkı bu fiyat.

"Bilgi Paylaşıldıkça Çoğalır"
TUTANKHAMOUN

22 Nisan 2008; 13:35:31 

sağol
quote:

Orjinalden alıntı: isacubukcu

süpper çeviri :)

yugams

22 Nisan 2008; 14:27:08 

arkadaşlar gümrük forumda bir arkadaş cevap vermiş firmanızdan gümrük kodunu alırsanız size yardımcı oluruz tarzında bu firmanız dediği çindeki firmamı acaba ? sanırımbiraz uraşırsak bu işten anlımızın akıyla çıkarız hepimiz daha iyi cihazlarla evde cinema keyüfü yaparız be yawf

The Ghost

22 Nisan 2008; 14:43:49 

Arkadaşlar almayı düşündüğünüz cihaz tv tunerli olduğu için ayrıca TRT'den bandrol alınması gerekiyor. Yani onu da hesaba katın.

Logitech® Z-5500 Digital

Features: THX® Certified � 5.1 Configuration � Dolby® Digital & DTS® Hardware Decoding � 500 Watts � Digital SoundTouch� Control Center
yugams

22 Nisan 2008; 15:04:11 

yokmu yawf gümrükte kimsenin abisi amcası dayısı komşusu vs. tam net bişi ögrenemiyoruz aslında basit bir olay tabi adamın varsa ver sparişi yatır parayı adamlar versin kargoya hoooppp cihazlar gümrükte ondan sonrası garip kimse bilmiyo tam olarak ne yapılması gerekir...............................

isacubukcu

22 Nisan 2008; 15:05:36 

evet china daki firmadan bahsediliyor.

68.779
kabrero

22 Nisan 2008; 15:11:26 

saga sola bir soralım

isacubukcu

22 Nisan 2008; 15:19:01 

Aslında şu gümrük mevzuatını tam olarak çözersek fırsatcıların elinden direk kurtuluruz. Her bir tüketici birey, kendi tüketim cumhuriyetini kurmuş olur. Üstünde inatla durulması gereken olayların başında gelse gerek bu olay.

68.779
vampire181

22 Nisan 2008; 15:37:26 

Arkadaşlar merhaba, Yaklasık 5 gün önce hb den ivo t1800 edinmiş bulunuyorum. Aletle ilgili sıkıntım ise çok fazla gürültülü çalışması.. Bu konusa bir öneriniz varmı acaba? çalışma sesini nasıl azaltabilirim?

aliyayar