kargo bildiğim kadarı ile eve kadar getirmez gümrükte el değiştirir. Ya siz gider alırsınız yada ptt eve getirir. Ben böyle biliyorum yanlışta olabilir.
Arkadaşlar 300$'rın üstü hangi kargoyla gelirse gelsin gümrüğe takılır. Bu bir risktir. Hele benim gibi gümrük olmayan bir şehirde iseniz bu çok zor. Ebay'dan biraz tecrübem var. Gümrük işiyle uğraşacak arkadaşlar getirsinler, üstüne makul bir kar koyup açık arttırma sitelerinde satabilirler. (tabi bize haber versinler özel satışla satabilirler. Diğer yollara da açığız) Fakat herkes birleşsin alalım nasıl ve ne boyutta olacak onu bilemiyorum.
+ gümrükçüler fatura fiyatına göre gümrük vergisi kesecekler diye bir şey yok. aynı özellikte bir ürün 2000$ ise ister faturada 150$ yazsın adamlar 200$ vergi koyabiliyorlar. bunu da düşünmek gerekir.
arkadaşlar gelen yazıyı becerebildiğim kadar tercüme ettim aşağı yukarı şunlar yazıyor:
Sevgili Bayram, bizim yeni PTV01C ile ilgilendiğin için teşekkür ederim. ben ihracat Shenzhen bölümü ortağı Sonia, seninle yazıştığım için çok mutluyum.
Yeni PTV01C, bizim en popüler modelimizdir, diğer LCD projektörleriyle kıyaslamak istersen bizim projektörümüzün , SONY'i , EPSON, SANYO... : şu avantajları vardır.
1, TV alıcısında olarak kullanılabilir, 2, Multi — kullanır,PC'e bağlayabilir, DVD, VCD, VCR, ve oyun makinelerine bağlanabilir 3, lambanın ömrü uzun 6000 8000 saattir. 4, lambanın fiyatı, düşük adeti sadece $ 12'dir. 5, görüntü daha doğaldır
Numuneler için, biz, acele posta servisiyle teslimi kullanırız, 3 günde Çin'den Türkiye'ye ulaşan DHL, veya Fedex kargo ile göndeririz. (50pcs'in yukarısında) gönderim için biz bir ay civarında zaman alan deniz ulaşımını kullanırız! Numune için, açık teslim senin için maliyeti nedeniyle etkili değildir, senin, bildiğin gibi, Çin'den Türkiye'ye ticaret filosu fiyatı, ucuz değildir! Eğer sen, 20 parça olarak emrini doğrularsan, ticaret filosu fiyatı, daha makul olacak! Veya eğer senin, senin kendi ileticin varsa, biz, deniz ulaşımı tarafından onları yollaman için sana yardım edebiliriz!
eğer sen ticaret filosu yolunun beğenirsen bizi yüksek ölçüde takdir edeceksin.
Eğer sen, siparişi doğrularsan ben, hazırlaması için bizim üretim bölümümüze senin emrini vereceğim, eğer, herhangi bir soru varsa, bize sormak için lütfen kendini özgür hisset.
Zaman ayırdığın için teşekkür ederiz., bizim, senle uzun vadeli ve sabit ilişkiyi kurabildiğimizi ve senin işini desteklemek için yapabildiğimizin en iyisini deneyebildiğimizi umarız!
arkadaşlar gümrük forumda bir arkadaş cevap vermiş firmanızdan gümrük kodunu alırsanız size yardımcı oluruz tarzında bu firmanız dediği çindeki firmamı acaba ? sanırımbiraz uraşırsak bu işten anlımızın akıyla çıkarız hepimiz daha iyi cihazlarla evde cinema keyüfü yaparız be yawf
_____________________________
sevdiğini elde edemiyorsan elde ettiğini sevmeye çalış.
yokmu yawf gümrükte kimsenin abisi amcası dayısı komşusu vs. tam net bişi ögrenemiyoruz aslında basit bir olay tabi adamın varsa ver sparişi yatır parayı adamlar versin kargoya hoooppp cihazlar gümrükte ondan sonrası garip kimse bilmiyo tam olarak ne yapılması gerekir...............................
_____________________________
sevdiğini elde edemiyorsan elde ettiğini sevmeye çalış.
Aslında şu gümrük mevzuatını tam olarak çözersek fırsatcıların elinden direk kurtuluruz. Her bir tüketici birey, kendi tüketim cumhuriyetini kurmuş olur. Üstünde inatla durulması gereken olayların başında gelse gerek bu olay.
Arkadaşlar merhaba, Yaklasık 5 gün önce hb den ivo t1800 edinmiş bulunuyorum. Aletle ilgili sıkıntım ise çok fazla gürültülü çalışması.. Bu konusa bir öneriniz varmı acaba? çalışma sesini nasıl azaltabilirim?