sevgili arkadaşlar sizlere bir kaç deneyimimden bahsetmek istiyorum. Öncelikle fresnel ile ışık arasına cam koymayan arkadaşlarda ilerki zamanlarda fresnelin eğiklik problemi meydana gelecek. Bu durumda görüntüde fazla ışık kırılmasından dolayı tam ortada beyaz ışık parlatıcak :) daha önce çok isyan etmiştim bu duruma özellikle futbol maçları izlerken. ama sonunda kendi çaremi kendim buldum ve dün fresneli çıkarttım bombeli kısmının tersine iyice yamulttum ve yaklaşık bi yarım saat o şekilde tuttum (elime ağrılar girdi ) daha sonra 6 mm 18X15 cm cam buldum ve kendim kestim (çok zor oldu camcıda kestirmenizi tavsiye ederim cam kırıkları yerdeydi ve biri ayağıma girdi ) sonuç itibari ile muhteşem oldu yani ilk günkü gibi ve artık LCD ime koruyorum ısıdan burdaki arkadaşlarada teşekkürler yeniden cihazdan keyif almaya başladım özellikle darklord a teşekkür şu an artık NIDEC fanlarımda var ama hala takıyım mı takmıyımmi onun arasındayım çünkü fanların devirleri çok farkediyo durup dururken cihazı yakmıyım. tavsiyeniz nedir? Birde bu fanlarda 3 kablo var cihazda 2 kablo nasıl bağlıcam?
ben nıdeclerı taktım ve yaklasık bu sıcakta odada 6 saat calıstırıyorum gunde herhangı bır proplem soz konusu degıl helekı benım dedıgım gıbı camı koymussun sorun cıkacagını zannetmıyorum bırde uc kablo olayından bahsetmısın fanı seye baglamadan oncebır adoptorle dogru ucları bul o kablodan ıkı tanesı calıstıran gerıdekı sayfaları arastırısan hangı kablolar oldunu ben yazmıstım suan aklımda degıl renklerıne gore yazdım resımlı sekılde gerıde var bak oralara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklord45 -- 21 Temmuz 2008; 21:54:05 >
_____________________________
çinde bile olsa bilgiyi arayın, gidin, elde edin. Hadis-i şerif
350ytl'ye cihazını satan olursa alabilirim. tabi ankara içi olması lazım. Yoksa kargo ücreti 20-30 YTL tutar. Kargoyu karşılarım diyen olursa önce para sonra kargo şeklinde de alabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevz@t -- 24 Temmuz 2008; 14:54:54 >
sanırım ıvo muhabbeti yavasladı artık herkes ıvosunun keyfıne daldı bıda satıs arenasına donmeye basladı bakıyom burası tamam ben satarım sesızlesmıs ıvo 350 +kdv+ulasım = 450 ye satarım fanlar super sessız hıc ses yok artı kalın cam modıfıyelı ısıdan etkılenmıyor lcd yanlız para pesın kırmızı mesın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklord45 -- 24 Temmuz 2008; 20:41:18 >
_____________________________
çinde bile olsa bilgiyi arayın, gidin, elde edin. Hadis-i şerif
arkadaşlar niye satıyorsunuz ivonuzu.. ben acayip memnunum. hiçbir olumsuz tarafını görmüyörum artık sese de alıştım. Son zamanlarda netten indirdiğim bazı divx filmleri ivoda seyrettim hemde turuncu renkli duvarda dvd den svideo kabloyla. görüntüler gayet güzel. sadece karanlığı bol olan filmlerde ayrıntılar çok seçilemiyor. birazda perdem olmadığından zannedersem. 3 ayaklı bir perde bakıyorum. mesela orjinal dvd lerde gayet temiz net görüntü alıyorum. bundan iyisi can sağlığı bu beni 2-3 sene idare etsin sonra hd projeksiyona geçecem. ben bu f/p ürünü aldığıma memnunum. satan arkadaşlar sonra fellik fellik ivoyu aramasınlar
Bu makineler tam fiyat performans makinesi bir kere alındımı satılmaz. Ben resmen bunu çoğu zaman monitör olarak kullanıyorum. Bir açıldımı 6-7 saat kapanmıyor . Buna hangi projeksiyon dayanır ki ?
selam arkadaşlar benim ivoda bugün bir problem yaşadım.benim sorunum şu:normal çalışıyordu hiç birşey yokken lamba söndü ama ses vardı.ve fanlar çalışıyordu.stop ettim tekrar start ettim normal olarak çalıştı,20 dakika sonra tekrar lamba söndü,aynı işlemi tekrarladım çalıştı.şimdlik normal gibi gözüküyor aynı arıaza tekrarlarsa muhtemel arıza,ne olabilir,yardımcı olursanız çok sevinirim.haberlerinizi bekliyorum. çok teşekkürler.
arkadaşım yardımın için teşekkür ederim ben ivoyu açtım. fnensel lensin altına kablo sıkışmış.düzelttim şimdi iyi oldu sağol. yalnız bugün film izlerken lamba söndü. ses vardı,ve fanlarda çalışıyordu.stop ettim,fanlar durunca takrar start ettim çalıştı, 20 dakika sonra lamba tekrar söndü.aynı işlemi tekrarladım çalıştı. bu neden olabilir acaba,yardımcı olursan çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.