Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon??? Sayfa: <<   < önceki  12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
BAYMAYAN

5 Haziran 2008; 8:47:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

şu dediğiniz camın ölçüleri nedir sanırsam genişliği 6.mm en ve boy ölçüleri kaç cm olacak takan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

AMD Athlon 64 X2 3600**ASUS M2A-VM 690G
**CORSAIR XMS2 1x2GB**DRW-1608P 16X**250 GB 7200 RPM 16 MB **250 GB WD 7200 8 MB**AOPEN 350W** SKYSTAR.2.6D**Dreambox 500**yedek ati X300SE 32/128MB DDR PCI-E EKRAN KARTI
mahemir

5 Haziran 2008; 9:10:49 

ivo yu alsam beni 3-4 yıl idare edermi nihayetinde lcd ekran alacam. o zamana kadar beni idare eder derseniz haftaya siparişi vereceğim.
Bir tereddütüm de defolu mal çıkmasından korkuyorum. okuduğum kadarıyla 3-4 arkadaşta sorun çıkmıştı. bana da rastlarsa yandık. ben trabzondayım. hiç kargo işleriyle uğraşamam ne dersiniz..

asus a8n-e nf4 ultra,amd athlon64 3800venice, wiinfast 6600 gt pcl express, 500gb seagate+120gb samsung, 2 gb ram kingston,audıg2 zs +phılıps a5600, skystar2 pcı, lg dvdrom, nec dvdrw 3540A, aopen 350 watt.philips107t
yugams

5 Haziran 2008; 11:54:29 

istanbulda bir tanıdıgın varsa o alsın konrol etsin peoblemsiz se sana göndersin kafan rahat olsun lcd mi ivomu dersen ikiside lcd sonnuçta birisi mercek ve lensler sayesinde görüntüyü büyütüp duvara yansıtıyo yani tercih senin tabiki kullananların çogu memnun eee avrupa şampiyonası kapıya dayandı millet 2metre büyüklükteki ekrandan mac izlicek umarım turnuvadan erken ayrılmayız

sevdiğini elde edemiyorsan elde ettiğini sevmeye çalış.
yugams

5 Haziran 2008; 11:58:13 

ısıyı engellemek için cihazın içine ısıcam kuymak mantıklı ölçüleri cihazı sökerek kendiniz bulabilirsiniz lamba ile freensel arasında olucak bir fan sesi yüzünden bukadar debelenmeye deymez lcd veya lamba modifiyesi olsa neyse uraşmaya deger dicem ama fanla uraşmak akıl işi diyil kulananların çogu kendi fanları sogutma için gayet iyi diyor

mahemir

5 Haziran 2008; 14:45:54 

quote:

Orjinalden alıntı: yugams

istanbulda bir tanıdıgın varsa o alsın konrol etsin peoblemsiz se sana göndersin kafan rahat olsun lcd mi ivomu dersen ikiside lcd sonnuçta birisi mercek ve lensler sayesinde görüntüyü büyütüp duvara yansıtıyo yani tercih senin tabiki kullananların çogu memnun eee avrupa şampiyonası kapıya dayandı millet 2metre büyüklükteki ekrandan mac izlicek umarım turnuvadan erken ayrılmayız

ist tanıdığım bu işle uraşacak kişi yok ama karar verdim gözümü karartıp alacam (içten de dua ederek )
ne yapim heves işte...slm

asus a8n-e nf4 ultra,amd athlon64 3800venice, wiinfast 6600 gt pcl express, 500gb seagate+120gb samsung, 2 gb ram kingston,audıg2 zs +phılıps a5600, skystar2 pcı, lg dvdrom, nec dvdrw 3540A, aopen 350 watt.philips107t
darklord45

5 Haziran 2008; 20:37:37 

quote:

Orjinalden alıntı: BAYMAYAN

şu dediğiniz camın ölçüleri nedir sanırsam genişliği 6.mm en ve boy ölçüleri kaç cm olacak takan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

fresnel buyuklugunde kardes kestırıyosun ısık kutusunun bıtımınde ılk fresnelın başladı araya koyuyorsun yanlız dıkkat edın koyarken fresnelı cızdırmeyın zaten o araya sak dıye gırıyor 6 mm lık cam aksı ahlde fresnelı cızdırırsenız goruntude bozukluklar meydana gelebılır dıkkatlı bır sekılde yavasca ındırın camı asagı tam fresnel botununda kestırın ben kestırmedım kendım kestım kalın camdan bende cam kesme zımbırtısı oldundan hıc camcıyla felan ugrasmadım fresnelın boyutunda olctum ve kestım sak dıye oturdu araya bu buyuk olcude lcd ye gıden sısıyı kesecektır o zaman dusuk fanda taksanız sessız ısıdan catlama gıbı bır zarar olacak lcd de dıye kafaya takmazsınız sonucta once ole bısey olacak olsa camı catlatır ve bu cam goruntude aksıne herhangı bır bozukluk yaratmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklord45 -- 5 Haziran 2008; 20:42:04 >

çinde bile olsa bilgiyi arayın, gidin, elde edin. Hadis-i şerif
mirasoglu

6 Haziran 2008; 9:43:06 

fresnel merceğin lambaya göre önünemi arkasınamı takılıyor bu cam söktüğümde dikkat ettim fresnelın hafif esnemiş bu normalmi

* Yarın yapabileceğin bir şeyi, Asla bügünden yapma.
yugams

6 Haziran 2008; 14:13:04 

alkarik yani plastikimsi bir malzeme oldugu için sıcaktan lcd ye dogru egilmesi normaldir ama egilmemesi gerekir eger çok egilirse düzeltmek için freenseli ütü masasına koyun üzerine ızlak bir bezle fazla bastırmadan ütü ile düzleye bilirsiniz

funky9

6 Haziran 2008; 14:15:38 

bu ürünün 2500 ansilümenliği çıkmış hepsiburada'da, belki de ben yeni gördüm. ürün hakknda fikri olan var mı? 1800'lük ile aralarında 150 ytl fark var, değer mi ki?

TUTANKHAMOUN

6 Haziran 2008; 14:43:11 

evet yeni gelmiş. sanırım daha bilen yok. biraz bekleyip alacakların görüşlerini almak lazım.ama eğer sadece lamba farkı varsa bence 150 ytl fazla bir fark.

Ufocu

6 Haziran 2008; 18:23:36 

Sanırım sadece birinde 180 Watt (1800 ) birinde 250 Watt Metal halide lamba kullanılmış.
Başka bir fark olduğunu sanmıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: funky9

bu ürünün 2500 ansilümenliği çıkmış hepsiburada'da, belki de ben yeni gördüm. ürün hakknda fikri olan var mı? 1800'lük ile aralarında 150 ytl fark var, değer mi ki?

DATRON MOBEE 10 ";)
Intel Atom 1.6 GHz@1.98 Ghz | 2 GB DDR667 | 10.2" | 160 Gb |6Cell Battery | 224 Mb VGA | Logitech V450 Nano | Slim DVD-RW |
darklord45

6 Haziran 2008; 20:10:20 

quote:

Orjinalden alıntı: mirasoglu

fresnel merceğin lambaya göre önünemi arkasınamı takılıyor bu cam söktüğümde dikkat ettim fresnelın hafif esnemiş bu normalmi
[/quote

arkıasına be kardesım ellı oldu soyledık ısık kutusunun bıtımı ılk fresnelın basladı yere yaw aslında zaten ben anlayamıyorum zaten ısı buyuk olcude bloke oluyor ır fıltreeeeeeeeeee dıye bısey var bılırmısınız lambanın onundekı mercekte condansor mercekte yapısık olan ha ıste o ır fıltre onu sus dıye koymuyolar oraya hem ısıyı bloke edıyor hemde lambadan cıkan zararlı sıskları suzuyor ha ıllakı ıcımız rahat degıl dıyosanız tabı ben koydum 6 mm cam o araya sızde koyun bu napar ektradan bı koruma kalkanı olusturur lcd ye gıden ısıyı keser fakat dedıgım gıbı sakın olakı koyarken fresnelı cızdırmeyın duvarınızda cızık cıkar bunuda bılın sonra bu duvardakı ne lcd de catlakmı var dıye gelır aklınıza fresneldekı cızık oldugu gıbı duvara yansır bunuda dıkkate alın derım cok dıkkatlı sekılde yerlestırın bence fresnelı yukarı dogru cekıp cıkarın camla ıkısını bır yuvasına dogru ındırın sak dıye yukardan gecırmeye kalkmayın camın kenarı fresnele gelırse cızılır fresnel dıkkattttttttttttttt

darklord45

6 Haziran 2008; 20:24:19 

quote:

Orjinalden alıntı: yugams

alkarik yani plastikimsi bir malzeme oldugu için sıcaktan lcd ye dogru egilmesi normaldir ama egilmemesi gerekir eger çok egilirse düzeltmek için freenseli ütü masasına koyun üzerine ızlak bir bezle fazla bastırmadan ütü ile düzleye bilirsiniz

sakın ola ole yapmayın derım nıye dersen yugams fresneldekı bılıyosun sekıl olarak cızsek daha ıyı ama resmım kotu oldugu ıcın cızmıyom bıraktım o ıslerı fresnel ıc ıce ısıgı merkeze toplayacak sekılde tasarlanmıstır capraz sekılde ıcı ıce halkalar vardır bu halkalar zarar gorebılır fresnelın hafıf yamuk durması bır sorun teskıl degıldır ısık kanyagından gelen ısıgı alırlar ve merkeze toplarlar bır ıce fresnel vardır bırde dısa fresnel dısa fresnel ısık kutusunun bıtımındekı ılk fresnelımızdır bı aldıgı ısıgı lcd dekı butun yuzeylere yansıtmak ıcın ısıgı merkezden alıp butun yuzeye dagıtandır dıger lcd den sonrakı fresnel ıste en onemlısı bu ısık lcd nın uzerıne dagıldıktan sonra lcd den gectıkten sonra ıkıncı fresnelımız ıce toplayıcı ısıgı fresneldır ve buda ısıgı merkeze toplayarak objektımızın cıkıs merkezıne gonderılen ısık demetı duvara goruntuyu aktarır gercı sen bunları bılıyon yugams gelının san soyluyom kzım sen anla hesabı oldu bıraz dıger blmeyen arkadslar faydalansın dıye yazdım ula 2 sene eyp e ugrastım ordanaryüs profesorus gıbı bısey olduk yakında uretıp uretıp kendım satacam eyp lerı bı sac kasa ıslem tamam adınıda dark1800 koyarım olur bıter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklord45 -- 6 Haziran 2008; 20:54:26 >

CanS