akrep kardeş dur daha bismillah millet yeni yeni aldı cihazları hele bir turşusu çıksın sonra modifiye edilir şimdiye kadar fanlar modifiye edildi hok kardeş tankın sesini kesmeyi başardı objektifdi lcd idi lamba idi bunlar için çok erken çünkü modifiye işi maliyettir neden millet ivo aldı ucuz diye yani çok para verilecekti ona göre cihaz alırdı millet kısaca daha çok erken köklü modifiyeler için ama ben yinede bu hok tan korkuyorum bellide olmaz kapar bi lcd deyiştirir Allah muhafaza
vallla 37 ekran tv askı aparatı daha ıyı oluyor ben 37 ekran tv askı apartına oturtum tam denk gelıyoır arka ayakları bosta kalıyor tam duz pozısyon saglanmıs oluyor bu sefer
yerden 1,60 felan tavandanda yıne 1,60 cıvarında dolasıyla yansıttıgım karsı duvarı tam ortalamıs oluyor arka ayaklarıda bosta kalınca tam bır duz pozısyon almıs oldugu ıcın keystone ıle oynamam gerekmıyor bırde 37 tvnın kemerı kayısıyla ıyıce sıkınca tam tank gıbı sabıt duruyor ve aldıgım goruntu super suan acık sarı duvarımda perde bıle dusunmedım hıc cunku goruntu super daha oncekı sayfalardada vıdeosunu verdım zaten ama ben bu yaz evı boyarken duvara ıvonun ekranı kadar guzel desenlı bır cerceve yapıp ıcını grıye boyamayı dusunuyorum etrafına su marangozlardakı kahverengı 2cm genıslıgınde desenlı cıtalardan kestırıp duvarda bır ekran varmıs seklı verecegım bakalım nasıl olacak bu asagıdakı resımdekı gıbı bır perde yapmayı dusunuyorum duvarda sabıt cercevelı ıcını grıye boyayıp nasıl olur acaba duvarda
LCD de yüksek çözünürlük işini çözebilirsek ilerde ivo için birde dahili Micro ITX bilgisayar ı bu ivo kasasının içerisine monte etmeyi ve cihazı aynı zamanda bir HTPC olarak (Kendinden projeksiyonlu) kullanmayı planlıyorum. http://www.mini-itx.com/2007/04/21/via-define-pico-itx-with-vt6047-reference-design Bu linkte kullanılabilcek 1 micro sistem mevcut.
Bu proje gerçekleşebilirse İvonun sac ve büyük kasası dezavantaj olmaktan çıkıp avantaj olmaya başlıyacak.
Hatta Biraz daha ileriye gidip bu Micro ITX yapıya sahip Projeksiyon a 1 adet USB Dijital Tv Tuner, 1 adet USB Wireless ve Slim DVD Rom bile takılabilir.
KASA BÜYÜK YER ÇOK Ne dersiniz fazlamı uçtuk.
Micro ITX SİSTEMLER HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYABİLİRSİNİZ.
Ustam ben seni ilgiyle izliyorum güvenim de sonsuz.
Ben de evde bir odayı sinema yapıyorum şu aralar ivo ile birlikte tamamen karartma vs işlemlerini bitirdim yeni perde falan gelecek Logitech Z5500 kullanıyorum dijital bağlantı yapıyorum ses için dvdim de VGA'yı süper destekliyor Hometech 567 (şiddetle tavsiye ederim ivo ve VGA bağlantısı yapacak arkadaşlara).
Bence de bu alet bulunmaz bir nimet. Bakın Ivo+Hometech 567 DVD player + Logitech Z5500 + Fonscreen 250X190 perdenin toplam maliyeti bana yaklaşık 1300 YTL civarı oldu. Bu fiyata neler neler aldım inanılır gibi değil ivo sayesinde. 1300ytl'ye alsak alsak anca ivo kalitesinde bir projeksiyon alırdık hemen hemen o kadar. Yani bu cihaz gün gibi doğdu üzerimize.
Daha da geliştirebilecek olmamız da ivonun ayrı bir avantajı bunu kullanalım derim ben.
hok bu toshiba lcd nerde bulunur eger bu lcd panel ivoya monte edilirse 10 numara cihaz olur ivonun lcd si satılıp paraya çevrile bilir olmadı saklanır yedek olarak ilerde oluşa bilecek bir arızada kulanılabilir yani yedek lcd de olabilir eger toshibanın nokta aralıgı çok küçük ise duvar görüntüleri fotograf gibi olur harbi sinema izlenir bak ozaman bakalım şartlar neyi göstericek.............
Arkadaşlar vga dan pc yi bagliyorum, ekranıda cok guzel net bir şekilde görebiliyorum fakat alt ve ust tepsilerden yarımşar santim, göremiyorum. V position ayarından ne yaparsam yapayım tam ekran oturtamıyorum bu konuda yapabileceğim herhangi başka bir ayar varmı ?
Arkadaşlar vga dan pc yi bagliyorum, ekranıda cok guzel net bir şekilde görebiliyorum fakat alt ve ust tepsilerden yarımşar santim, göremiyorum. V position ayarından ne yaparsam yapayım tam ekran oturtamıyorum bu konuda yapabileceğim herhangi başka bir ayar varmı ?
Valla ben de aynı problemi yaşadım arkadaş ben de ne yapsam olmadı galba olmuyor.
arkadaşlar bende ivo aldım, geldiğinde ses sorunu vardı gönderdim hemen serviste yapılıp geri geldi. yanlız ben kablolu televizyona taktığımda biraz karlı gösteriyor. bu sorunu nasıl halledebilirim?