Ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum bu cihazı hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar. Bu fiyata alınabilecek en kaliteli projeksiyon bence. 180x180 lik perdede çok güzel seyrediyorum. Tabi insanların ne beklediği de önemli . Benim beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor. Receiver ,dvd player ve bilgisayar bağladım. Hepsindede beni tatmin etti.Çok memnunum.
Ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum bu cihazı hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar. Bu fiyata alınabilecek en kaliteli projeksiyon bence. 180x180 lik perdede çok güzel seyrediyorum. Tabi insanların ne beklediği de önemli . Benim beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor. Receiver ,dvd player ve bilgisayar bağladım. Hepsindede beni tatmin etti.Çok memnunum.
Saygılar selamlar
slm hayırlısı olsun bağlantıları nasıl yaptın açıklarsan sevinirim .saygılar.
arkadaşlar ben cihazı aç kapa yapmıştım daha önce anlattığım gibi daha sonra izlerken lamba kendiliğinden kapanmıştı ama bu durum düzeldi dün denedim beş saat açık kaldı cihaz hiç bir şey olmadı ben çok hırpaladım açıp kapayarak ondan kaynaklı biraz problem çıkarmıştı şu anda çok iyi çalışıyor. ben okulda diğer pahalı makinalardan kullanıyorum arkadaşlara da bu makinanın fiyatını ve lamba ömrünü lamba fiyatını bu gibi özelliklerini anlattım öok merak ettiler dün bana geldiler ve hep beraber lost izledik onlarda sadece ses azaltılabiliyorsa mükemmel makina dediler. iyiki almışım ......
arkadaşlar ben fanları değiştireceğim ama fan bulamadım hok sen farklı bir marka fanda belirtmişsin ama oda 80mm onu sipariş versemde 70mm fan yok arkadaşlar bildiğiniz bir sitede varsa 70 ve 80 mm akasa fanlar başka bir markada olabilir sessiz ise ve soğutacak ise ... yardımcı olursanız sevinirim..
yugams aslında ampul ve küçük oluşu normal fiyatlı olduğunu gösteriyor o fiyatlara alabilen arkadaşlar kaçırmasın derim buarada resimler süper ben cihazı yakından gördüm bizim tankların yanında düğme gibi acaba led ler nekadar 10000 saat olaya bak
yugams aslında ampul ve küçük oluşu normal fiyatlı olduğunu gösteriyor o fiyatlara alabilen arkadaşlar kaçırmasın derim buarada resimler süper ben cihazı yakından gördüm bizim tankların yanında düğme gibi acaba led ler nekadar 10000 saat olaya bak
linkteki resimler güzel ama boyutları çok küçük sanırım
aslında bunu alıp bizim tankların içine koyucaz. evet ama portatif perdesi o 57 santimlik makineyle veraber geliyor. daha büyük görüntüler alınır aslında
hok bu site son kullanıcıya satış yapmıyor ve akasa ürünlerini bulabileceğimiz sitelerin adreslerini veriyor ve bu siteleri inceledim hiç birinde 70 mm fan stokta kalmamış. ben araştırmaya devam edeceğim yardımların için tşk ederim..