buyrun ölü piksellerin cenaze namazına elektronik işi tamamen şans işi bir şeyin nekadar üztüne düşersen okadar sorun çıkıyo harla gürele alan adamların cihazı taş gibi çıkyo ne iş yawf....
bir arkdaş next recever ile ivo arasında kullanabilecegim en iyi kablo hangisi demiş cevap 3 caklı sarı kırmızı beyaz renkte olan video composite kablo. biraz kaliteli olsun 5m si 9-10 ytl elektronikçilerde bulunur
arkadaşlar lamba ve fan modifiyesi bişi diyil aslında lcd yi modifiye etmek lazım tabi bir müddet sonra çok düşük nokta aralıklı ve yüksek çözünürlüklü lcd ile ivo içindeki lcd yi deyiştrince çok iyi görüntü alınır ekranda piksel mikşek kalmaz fotograf gibi olur ama zaman lazım tabi hele 7" yüksek çözünürlüklü lcd ler ele ayaga düşün bir
evet şimdilik tepe tepe şimdilik tepe tepe kullanalım ilerde takarız başka lcd ler aslında yurtdışında eşi dostu olan arkadaş varsa getittirebilir fiyatlarıda gayet uygun.
buyrun ölü piksellerin cenaze namazına elektronik işi tamamen şans işi bir şeyin nekadar üztüne düşersen okadar sorun çıkıyo harla gürele alan adamların cihazı taş gibi çıkyo ne iş yawf....
bir arkdaş next recever ile ivo arasında kullanabilecegim en iyi kablo hangisi demiş cevap 3 caklı sarı kırmızı beyaz renkte olan video composite kablo. biraz kaliteli olsun 5m si 9-10 ytl elektronikçilerde bulunur
Arkadaşlar bugün bi tane vga çoklayıcı kablo aldım fakat iki çıkışada bağlantı yaptığımda projeksiyona giden görüntü baya kayba uğruyor bunu engellemenin bir yolu varmı yoksa illede adaptörlü çoklayıcılardan mı almak gerekiyor?
buyrun olu pıksel kalp masajı ben demıyom ole dıyorlar sorumluluk kabul etmem deneyecek arkadaslara duyrulur bu resmı pcde acıp olu pıkselın oldugu noktaya getırıp ıvoya verıyosunuz goruntuyu ve yakalsık bır saat bu sekılde calıstırıyorsunuz akım gecmeyen yerdekı sıkısmıs pıksellere sok etkısı yaptıgı ve tekrar akım gecırıp calıstırmaya basladıgı soylenıyor
Ufaltılmış ön izleme resmi
Kill Deadpixel ile LCD monitörünüzdeki ölü pikselleri yeniden yaşama döndürebilirsiniz.Sadece sitedeki kımıl kımıl olan resmi ölü pikselin olduğu yere sürükleyin ve 1 saat boyunca bekleyin.resim ölü pikselinize kalp masajı,yapay solunum vb. yapmaya çalışacak.eğer 1 saat sonunda düzelmezse
Full screen version: 800x600 1024x768
yazan kısımdan ekran çözünürlüğünüzü seçin ve F11'e basarak tam ekran yapın. yukarıdaki toolbarları da iptal edin. (sitede bunları bırakmanın ekrana zarar verebileceğini yazmışlar.)
bırde bu sıtede bır yazılım oldugundan bahsedıyor olu pıkselerı canlandırmak ıcın
arkadaşlar bede üç gündür kullanıyordum ivo yu ve ses hariç gayet iyi gidiyordu ve sesi fan ile düzeltmeyi düşünüyordum ama bu gece cihazı açtım fanlar çalıştı tamam ama çalıştırma tuşuna bastığımda önce çalışıyomuş gibi oluyo lamba yanıyo ama sonra lamba sönüyo ve cihaz çalışmıyo bu olay birkaç saniyede oluyo biraz bekledim tekrar denedim aynı şey oldu sonra tekrar denedim bu sefer çalıştı ama film izlerken cihaz kendiliğinden kapandı fanlar çalışıyo ama lamba yanmıyodu bu gün anladımki bu cihazdan bana fayda gelmez yarın geri göndermeyi düşünüyorum cihazı 11.05.2008 tarihinde sipariş verdim 12.05.2008 tarihinde kargoya verdiler ve bana 15.05.2008 tarihinde kargo teslim etti yarın cihazı geri göndermeyi düşünüyorum geri gönderme süren sanırım bir hafta cihazı beğenmemekten kaynaklı süre tam olarak bilgi sahibi değilim geri iade konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler....
@kavakalan ,pazartesı sıparıs gectım, çarsamba gunu bana ulastı , cuma 17 de kargoya verdım , suan dekont yada cek ıcın tıklamamı beklyrlar.. [yeni bi ıvo alıp şansımı denesem mı dıyorum ]
bana gelen iade msj ı şu sekılde;
quote:
İade etmek istediğiniz ürününüzü; ürün teslim tarihinden itibaren 8 iş günü içinde ürüne - orjinal ambalajına - aparatlarına zarar gelmeyecek şekilde, faturanızın aslı ve iade talebinizi içeren dilekçeniz ile bize geri gönderebilirsiniz. ( Ürün gönderimi sırasında kargo görevlilerini; ürünün kendi orijinal kutusuna bant, etiket vs.. yapıştırmamaları için uyarmanızı rica ederiz)
Ürün elimize ulaştığında, iade kaydı altına alınacak ve iade işlemlerinizi sitemizdeki müşteri hizmetleri sayfasında bulunan bekleyen bildirimler sayfasından takip edebileceksiniz.
Ürün iade prosedürü çerçevesinde incelenecek ve bu konuda tedarikçi firma ile iletişime geçilecektir.
İade prosedürümüz hakkında ayrıntılı bilgiye, aşağıdaki linkimizden de ulaşabilirsiniz.
Bununla birlikte ürünün iadesi kabul edildiği takdirde ürünün faturası şirket adına ise, geri iade ederken şirketinin düzenlemiş olduğu faturası ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir. İade faturasının, Kargo payı dahil edilmeden ( ürün birim fiyatı + KDV şeklinde ) kesilmesi gerekmektedir.
Firmamıza göstermiş olduğunuz ilginiz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla...
ivo cok bomba alettı ama 2 ölü pixel olunca iade ettım.. o dandık top yuzunden ıade kargosu 27 ksur tuttu ogrencı ındırımı [o da bi arkadasın aklına geldı yurt ıcı karga da ogrencı ındıırmı warmıs:D] ıle 21.75 ytl ye geldı [yurt ıcı, ha bıde aptal bı kadın wardı yoq 2cı el olursa garantılı gonderemıyoruz yok sıfır olacak mıs eger gonderırsenız die bişiler sacmaladı! sanane dedık ana subeye gıttık bizde! ]
dun eskisehir mediamarkta sonynın 3bın ytl lık bı projeksıyonunu gordum bıraz kurcaladım [124x768 cozlu.] bizim ıvoyla pek farkı yoqdu gorunuş ve boyut harıcınde..ortam; saat 15-16 da acaip beyaz renkli guneşlikler kapalıyken ivonun duvar goruntusune gore daha bı karanlık ortamdı, kı yansıtılan siyah perdelerın durduğu alan da magazadan karanlıktaydı..
ivo 400 lıraya cok guzel alet hele 2.40m de tv-oyun keyfı , bedava dedırttırıyor ama olu pixeller olunca !!
ben dün cihazın çalışması ile ilgili yukarıda anlattığım problemi yaşadım. bu sabah uyandığımda ilk işim ivoyu açmak oldu ama problem çıkmadı gayet normal bir şekilde çalışıyo şimdi karar veremedim göndereyimmi acaba bu yaşadığım problemi ileride tekrar yaşarmıyım zatara; siparişi geri gönderirken iade gerekçen neydi hangi adrese gönderdin birde kargoda gönderirken ne gibi bir evrak hazırlanıyor bişraz daha konuyu açarsan sevinirim..
arkadaşlar sabah açtım çalışıyo cihaz tv izliyorum daha sonra kumandadan kapatıp tekrar açtım ama lambası hiç yanmadı tv sesi geliyor ama görüntü hiç yok cihazın lambası yanmıyor tamamen kapatıp tekrar denedim bazen çalışıyor bazen çalışmıyor geri gönderme kararım kesinleşti
acaba uzun süre çalıştıktan sonra kapatım tekrar açtığında aşırı ısınmaktan yapıyor olmasın aslında bir sorun gibi gözükmemekte yani çok ihtiyacın olduğu sürece kapatmamaya bak çünkü hb adamı çok uğraştırıyormuş benim anladığım kadarıyla ısıyla ilgili olabilir ekran parlaklığında problem varmı heryere eşit ışıkmı dağlıyor bunlarada dikkat et derim
yani bu arkadaşın makinede bir sorun olmadığını gösteriyor demi bende olmadı belkide kapatıp açmadım denerim. hok arkadaşım biz ilerde 250 lilk lamba taktığımızla bu elektronik blastımı kullanıcaz ve bize maliyeti ne olur
kavakalan arkadaş iade etmeden önce bunları dikkate al derim ben çok detaylı bilmediğim halde sorun gibi gelmedi hok arkadaşımızda kendi bilgilerinden konuya açıklık getirdi umarım bunlar sana yardımcı olmuştur.
evet arkadasım tamamen senın cıhazı yanlıs kullanımından kaynaklanıyor metal halıde lambalar bellı bır sogumaya gecmeden arka arkasına calıstırmaz cıhazı kapadın 5 dakka sonra yıne tekrar acmaya kalkarsan calısmaz lamba atesleme yapmaz ıcındekı gaz tamamen sogumadan tekrar atesleme yapmaz bu metal halıde lambaların ozellıgıdır bakın uyarıyorum ustune basa basa 1 SAAT IZLEDINIZ CIHAZI KAPATTINIZ HA DUR KESEKE SUNUDA IZLEEYDIM DIYIP TEKRAR CIHAZI CALISTIRMAYINIZ bu metal halıdenıze artı balastı patlatırsınız ıcındekı sensor cıhazın ıc sıcaklıgı dusene kadar fanları calıstırıyor ben mesala fan durdunda bıle tekradan power dugmesını kapatıp acıyorumkı fanları bıdaha calıstırıyorum ıcerdekı ısıyı tamamıyle atsın dıye ve cıhazı kapadıktan sonra en asagı ben 1 saat ustune gecmeden kesınlıkle acmam