hok a bi sorum olacak. IVO t1800 la kıyas edebileceğimiz, onun sınıfında (teknik ve maliyet olarak) başka bir ürünmü var ? Bu konu altında ısrarla olumsuz mesaj atanlar olunca merak ettim, bu ürünü görür görmez alarak hatamı yaptık acaba?
Arkadaşlar ben de ivo almayı düşünüyorum acaba fan sesine bir çözüm var mı ???
arkadsım ıvoda fan sesı bıarz yuksek sunadada daha ona cozum uretebılmıs degılız ama bence fandan onemlısı
ıvoda garantı fos bılgıne yanı anlamıyorsan bu ıslerden ıvoya hıc bulasma derım pek saglıklı bır makına gıbı durmuyor ha goruntu ıyı ben goruntusune allah allahj derım ama arızasında sana yardımcı olacak sadece bu forum sayfalarıdır bunu unutma yardımcı olacak bır garantısı yok ona gore ıyı dusun anlamıyorsan o sılerden ıvoya hıc bulasma bız bıle bıle aldık maddıyatımız buna elverdı suan ıtıbarıyle ve elımıoz bazı aksamlarını gozden gecırmeye yatkın oldugu ıcın aldık
oncelıkle sana sole soleyım
1_ bu cıhazlar hakkında bır bılgın varmı
2-elınden tamırat ısı gelırmı
yok dıyorsan hıc bulasma derım
Sevgili Darklord45
Senin hakkında daha önce yazdıklarım için özür dilerim.Seni çok iyi tanıyan bir abimiz senin efendi ve dürüst bir arkadaş olduğunu anlattı.Senden kuşkulanmakla hata yaptık artık kusurumuza bakma
Arkadaşlar ben de ivo almayı düşünüyorum acaba fan sesine bir çözüm var mı ???
arkadsım ıvoda fan sesı bıarz yuksek sunadada daha ona cozum uretebılmıs degılız ama bence fandan onemlısı
ıvoda garantı fos bılgıne yanı anlamıyorsan bu ıslerden ıvoya hıc bulasma derım pek saglıklı bır makına gıbı durmuyor ha goruntu ıyı ben goruntusune allah allahj derım ama arızasında sana yardımcı olacak sadece bu forum sayfalarıdır bunu unutma yardımcı olacak bır garantısı yok ona gore ıyı dusun anlamıyorsan o sılerden ıvoya hıc bulasma bız bıle bıle aldık maddıyatımız buna elverdı suan ıtıbarıyle ve elımıoz bazı aksamlarını gozden gecırmeye yatkın oldugu ıcın aldık
oncelıkle sana sole soleyım
1_ bu cıhazlar hakkında bır bılgın varmı
2-elınden tamırat ısı gelırmı
yok dıyorsan hıc bulasma derım
Sevgili Darklord45
Senin hakkında daha önce yazdıklarım için özür dilerim.Seni çok iyi tanıyan bir abimiz senin efendi ve dürüst bir arkadaş olduğunu anlattı.Senden kuşkulanmakla hata yaptık artık kusurumuza bakma
önemli degil dostum ben cem beylede uzun uzadıya gorustuk zaten benım san kızdıgım nokta su oldu bız vınewın ıvodan daha ustun oldugundan basahettık ha tabıkı ben tam takip yapmadım belkı kotuleyende olmustur kendı sahsım adıma hıcbır karalamada bulunmadım vınewı bastada soledım gıbı ıvo kullanıcısıyım hatta almadan once vınew dusuyordum cem beyde bana bu konuda baya yardımcı olmustu maddı manavı destek cıktı fakat ben yıne parayı denklestıremedım ıcın ıvo almak zorunda kaldım tabıkı gonlum hala daha vınewde cunku ıvonun garantısı yok bır parcası bozuldundada muhatap olacagım bır ınsan olmasını ısterım bu ıslerde sadece maddı destek yetmıyor manevı destegınde cok onemı var cem beyden daha oncede alıp kendım yapmayı denemıstım bır cok malzemeyı ama bana cem beyın sattıgından cok manevı destegı benı ayakta tuttu gonul ısredıkı keske ıvo degılde vınew alayım ama kısmet olmadı cunku herhangı bır proplemde cem beyın bana sonuna kadar destek olacagını bılmdıgım ıvoda kıseyı muhatap bulamacagımı bıle bıle aldım gıttıgı yere kadar mantıgıyla haraket etık bırazda aslında bu yanlıs bunuda bılıyoruz hatta ben cem beye vınew fıyatı duserse abı benı bılgılendırde dedım odemelerı bıarz agır gelecegı ıcın malesef ıvoyu tercıh ettık maddıyat dostum ben özür dilerim eger bı kusurum varsa ben burada kımseye gıdın ıvo alın super sahane bır cıhazda denılmedı zaten burada sadece eksılerı ve artıları paylasıldı ıvonun topıkte ozmaten oldugu ıcın bır tepkımde bıraz onaydı neyse onemlı degıl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklord45 -- 10 Mayıs 2008; 20:37:33 >
sahsım adıma ve burada bızmle forum basından berı beraber olan arkadaslar lutfen ıvo hakkında burada soruları yanıtlarken pıyasada hakkıyla calısan ınsanları dusunerek yorum yapılması ıvoyu overken baska bır markayı gerekse turkıye yurt ıcı gerekse yurt dısı hıc farketmez baska bır markayı kotulememelerı burada yapılan yorumların sadece ıvo hakkında olması ıvonun sorunları ve cozum onerılerı gıbı vs yorum yapılması ıstegımızdır kımse kımsenın tıcarı onurunu zedeleme hakkına sahıp degıldır marka vermeden yorum yapılması sahsım ve sızın adınıza en hayırlısı olaca kanatındeyım bılgılerınıze
su makına dıye bahsedılebılır fakat o makınayı kotuleyıcı konusmalar tıcaret ahlakına aykırıdır yorum yapan arkadsların bunlara dıkkat etmesı dılegıyle saygılar ıyı paylasımlar
Aklıma şunlar da takıldı: 1.Önceki sayfalarda bir arkadaş amerikada böyle ucuz projeksiyon cihazı satıldığını 3-4 ay sonra hepsinin bozulduğunu yazdı. Acaba bu cihazı 3-4 aydır kullanan var mı ? 2.Cihazın konumlandırılması: cihazı zeminden kaç cm yukarda kullanıyorsunuz? 3.Cihazın odağı görüntü verecek alanın tam merkezine mi bakacak ? bakmazsa görüntü bozulması oluyor gibi bir anlam çıkardım.
Bana laptop un fan sesi bile çok geliyor, evde yalıtım yüksek olduğu için uçan sinekten bile rahatsızım.
1. Cihazı henüz 3 - 4 ay kullanmadım ama bozulacağını nmıyorum. Gerekli inceleme ve fotolar için önceki sayfalarıda okuyun. 2. Cihaz ın objektif yüksekliği tavan ile tabanın tam ortasında olmlı. Bakınız önceki sayfalar. 3. Cihazın odağı görüntü vereceği alanın tam merkezinde olmalı çünkü KEYSTONE mekanik olduğundan ntleşmede sorun yaratır. Bakınız önceki sayfalar.
Bu cihazı hb de ilk gördüğümden beri gözüme kestirdim. Sizin daha önceki açıklamalarınızı da okudum. Açıklamalarınız için çok teşekkür ederim. :)
ıvoda kullanılan reflektorde ahım sahım bır reflektor degıl alamınyum gıbı bısey tam ıncelemedım ama ılk bakısım o eger sundan alıp degıstırsenız goruntude baya bır degısme yapar cold mırror reflektor http://www.1e1al.com/index.php?do=catalog/product&pid=14559
SORUN BENDE ŞİMDİLİK YOK DAHA YENİ ZATEN 10 SAAT ANCA KULLANMIŞIMDIR. ALETİ KURACAK YER BULAMADIM. SİMDİ ÖZEL SEHPA YAPTIRIYORUM TAM ORTADAN GÖRÜNTÜYÜ AKTARABİLMEK İÇİN, ŞUAN KUR KALDIR DERDİ OLDĞU İÇİN İVO BANA BAYA Bİ KAS YAPTIRDI :D AMA YAZIN BAHÇEYE ÇIKARICAM YEREDE MİNDER SONRA WİNNİNG ELEVEN
Toshiba s8 projeksiyon cihazını bimeksin kampanyasından 575 YTL'ye aldım, perde ve askı aparatı dahil. Ama lamba ömrü beni düşündürüyor. (2000 saat. ekonomik modda 3000 saat.) Bu topikteki yazıları okuyunca acaba ben de mi 6000 saat ömürlü bu cihazlardan alsaydım diye düşünmedim değil.
Toshiba s8 projeksiyon cihazını bimeksin kampanyasından 575 YTL'ye aldım, perde ve askı aparatı dahil. Ama lamba ömrü beni düşündürüyor. (2000 saat. ekonomik modda 3000 saat.) Bu topikteki yazıları okuyunca acaba ben de mi 6000 saat ömürlü bu cihazlardan alsaydım diye düşünmedim değil.
valal dediğini bende düşündüm baktım ampulü 680 ytl ve yaklaşık 1 sene sonra tarih olacak
kardes bence lambası bıtınce zaten yeni lamba alma ozamana ıyıce makınanın fıyatı duser zaten bıtane daha al makına ben suna sasıyorum zaten adam gıdıyor 500 ytl ye cıhaz alıyo 1 senemı kulanıyor o 1 sene ıcındede aldıgı cıhaz 400 e dusuyor ve o esnada lambası bıtıyorrrr cıhazın neyse sonra lambasını almaya kalkıyor be adam neden 500-600 lambaya verıyon gıt o aldıgın cıhazdan bıtane daha al demı ama
neyse alınmıs alınmıstır hayırlısı olsun ii gunlerde kullan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklord45 -- 12 Mayıs 2008; 19:27:41 >