Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: IVO T1800 Tv tunerli projeksiyon??? Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
juser52

7 Mayıs 2008; 9:19:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

kablolar için teşekkürler ama bilgisayardan film izleme olayı olmuyor.bilgisayarı vga ile bağladım görüntüyü aldım ama film başlayınca görüntü siyah olarak ekrana yansıyor acaba neden.

http://www.dailymotion.com/relevance/search/judo%2Bkoga/video/xt8wf_koga-12212_sport
mirasoglu

7 Mayıs 2008; 9:26:24 

Merhaba arkadaşlar

Dün fikir almak için İvonun ithalatçısı Endicanı aradım İstanbulda olanlar için için merkezi mahmutbey istoç karşısı UPS kargonun yanındaymıs sözde teknik servis le görüştüm kumandası 30 liraymış 2500 lük modelin ampulu 1800lük modele takılıyormu diye sordum bayan watt ile volt karıştırıp durdu:)) içimden neyse dedim bozulursa ben kendim tamir ederim:)) 2500 lük model satılıyormu dedim evet dediler ama nerde satıldığını söyleyemediler

* Yarın yapabileceğin bir şeyi, Asla bügünden yapma.
pcboysone

7 Mayıs 2008; 9:51:57 

quote:

Orjinalden alıntı: juser52

kablolar için teşekkürler ama bilgisayardan film izleme olayı olmuyor.bilgisayarı vga ile bağladım görüntüyü aldım ama film başlayınca görüntü siyah olarak ekrana yansıyor acaba neden.

Dostum sorun benimki gibimi bilmiyorum ama vga kablosunu ivo nun bağlantı yerinde oynat görüntü düzelir. Bende pin ler sorunlu sanırım oynatınca görüntü netleşiyo

mertche

7 Mayıs 2008; 10:19:17 

eğer notebook kullanıyorsan kapağını kapatma bakalım yada ayarlarından monitör kapağını kapattığımda hiçbişey yapmayı seç olacaktır normalde görüntüyü aldıysan siyah çıkmaması gerekir.

juser52

7 Mayıs 2008; 10:54:48 

quote:

Orjinalden alıntı: mertche

eğer notebook kullanıyorsan kapağını kapatma bakalım yada ayarlarından monitör kapağını kapattığımda hiçbişey yapmayı seç olacaktır normalde görüntüyü aldıysan siyah çıkmaması gerekir.

notebook ekranı açık iki ekranı da göre biliyorum ama birinde görüntü var diğerinde görüntü ekrana siyah olarak yansıyor.sizde durum nedir denedinizmi hiç.film izlerkende aynı şey oluyor dizüstünde görüntü var aynı görüntü yansımadada var ama görüntü olması gereken bölüm siyah oluyor

http://www.dailymotion.com/relevance/search/judo%2Bkoga/video/xt8wf_koga-12212_sport
The Ghost

7 Mayıs 2008; 10:54:52 

quote:

Dostum, normal görüntü alıpta sadece videoda görüntü alamıyorsan kablolarında sorun yok demektir. Sorun ekran kartı ayarlarında, video modunu second ekrana paylaştırmalısın. Ekran kartı modelini yazarsan yardımcı olabilirim.

Logitech® Z-5500 Digital

Features: THX® Certified � 5.1 Configuration � Dolby® Digital & DTS® Hardware Decoding � 500 Watts � Digital SoundTouch� Control Center
eturk1

7 Mayıs 2008; 10:58:23 

arkadaşlar birde vinew marka cihazı inceleyin özellik olarak bu cihazı 2 ye katlar oda aynı lambayı kullanıyor keystone özelligi harika,zoom 1 den 10 kadar ,ters tavan özelligi, agırlıgı 4.5 kğ ve boyutları orjinal cihazlara yakın ayrıca kasası plastik ve çok şık ben aldım tavsiye ederim görüntü kalitesi ise karanlıkta mükemmel ışıkta izleniyor ama projeksiyon karanlıkta izlenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eturk1 -- 7 Mayıs 2008; 10:59:20 >

mirasoglu

7 Mayıs 2008; 11:03:20 

quote:

Orjinalden alıntı: eturk1

arkadaşlar birde vinew marka cihazı inceleyin özellik olarak bu cihazı 2 ye katlar oda aynı lambayı kullanıyor keystone özelligi,zoom 1 den 10 kadar ,ters tavan agırlıgı 4.5 kğ ve boyutları orjinal cihazlara yakın ayrıca kasaı plastik ve çok şık ben aldım tavsiye ederim görüntü kalitesi içe karanlıkta mükemmel ışıkta izleniyor ama projeksiyon karanlıkta işlevini görür

İkiye katlar dediğinde fiyat konusunda haklısın ben ivoyu 385'e aldım vinew 850 lira:)) bildiğim kadarıyla ondada mekenik keystone var genel olarak aynı cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirasoglu -- 7 Mayıs 2008; 11:04:04 >

JackDaniels

7 Mayıs 2008; 11:05:16 

quote:

arkadaşlar birde vinew marka cihazı inceleyin özellik olarak bu cihazı 2 ye katlar oda aynı lambayı kullanıyor keystone özelligi harika,zoom 1 den 10 kadar ,ters tavan özelligi, agırlıgı 4.5 kğ ve boyutları orjinal cihazlara yakın ayrıca kasası plastik ve çok şık ben aldım tavsiye ederim görüntü kalitesi ise karanlıkta mükemmel ışıkta izleniyor ama projeksiyon karanlıkta izlenir

hangi model o acaba

benimde dikkatimi çekti wievsonic

ama lambasındna emin olamadım

imza yok nedense?
juser52

7 Mayıs 2008; 11:06:59 

ghost bilgisarar-özellikler-donanım-aygıt-ekr bağd ATI Radeon Xpress 1100 umarım doğrudur.

mirasoglu

7 Mayıs 2008; 11:07:52 

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

quote:

hangi model o acaba

benimde dikkatimi çekti wievsonic

ama lambasındna emin olamadım

Senin bahsettiğin cihazla arkadaşım bahsettiği aynı değil vinew de aynı elyapımı senin söylediğin dlp

The Ghost

7 Mayıs 2008; 11:17:13 

quote:

ghost bilgisarar-özellikler-donanım-aygıt-ekr bağd ATI Radeon Xpress 1100 umarım doğrudur.

Ati Control center programını aç öncelikle. Sihirbaz modunda başlarsa basic seçili iken ileri bas. Normal modda açılırsa sağ taraftaki menüden display menüsüne geliyorsun. Video play mode gibi bişey olması lazım. 2 ekran görünecek ilk ekranın altındaki oka basıp altındaki 3 seçenekten all ile başlayanı seçiyorsun. Anlamı video oynatıldığında 2 ekrana da görüntü ver demek. Biraz karışık oldu ama uğraşırsan halledersin basit bişey. Yine de yapamazssan akşama eve gittiğim zaman o ayarın bulunduğu resmi buraya yüklerim.

Logitech® Z-5500 Digital

Features: THX® Certified � 5.1 Configuration � Dolby® Digital & DTS® Hardware Decoding � 500 Watts � Digital SoundTouch� Control Center
blac_list
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

7 Mayıs 2008; 13:22:05 

Bu makınayı yakından inceleme fırsatım oldu.Karanlıkta tatmin edici bir görüntüsü var.Avantaj ve dezavantajları

Avantajları

* Karanlıkta görüntüsü tatmin edici
* Fiyatı

Dezavantajları

* Makına çok ağır ve hantal (12 Kilo)
* Servisi yok (Kullanma kılavuzundakı yazan servisler ithalatçı ile sözleşmelerini iptal etmiş)
* Askı aparatı ile tavan