kota sorunumu bugün halledersem 3d mark puan ve testlerini koyucam zaten şu an 3d mark programlari mevcut değil ne yazik ki
özel bir macun yaptim patentini mi alsam ne sogutma süper yaw 2 gün önce açtim karti baya bi temizledim kartin işlemcisi terlemişti nedense iyice sildim sonra özel yaptigim macunumu sürdüm fanini bağlayip sisteme taktim
kart 8 derece daha soguk çalişmaya başladi sonra başladim overclock'a sonuç bu işte
3- Zeytin yağı ( buraya dikkat başka yağ kullanmayin lütfen)
4- 404 veya uhu yapıştırıcı ( burasida önemli çok az kullanıcaz )
5- Çay Kaşığı
6- Karişimi yapmak için kücük bir tabak veya çay altlığı
Malzemeler tamam şimdi yapmaya başlayalim
Öncelikle arko kremden başlıyoruz 1 çay kaşığı kadar karişim yapacagimiz tabağın üstüne döküyoruz sonra diş macununu ekliyoruz üstüne (yarim çay kaşığı abartmayın uemek yapmıyoruz ) 1 damla zeytin yağı ekliyoruz bunlarin üstüne ve biraz karıştırıyoruz karıştıktan sonra 3,4 dakika bekliyoruz dinlenmesi için aradan geçen 3,4 dakikalik zaman diliminden sonra 2 damla daha zeytin yağı ekliyoruz karişimin üstüne 1 dakika daha bekliyoruz sonra boş bir yerde bu sefer arko ve uhu, 404 hangisi varsa bunlari kariştiriyoruz 1 çay kaşigi kadar arko birazda uhu,404 bunlarin üstünede 1 damla kadar zeytin yağı döküyoruz ve iyice kariştiriyoruz sonra boş bir alanin üstüne (bomboş olacak 2,3 kaşik zeytin yagi döküyoruz ve yagin üstünede uhu az bişey yağla uhuyu kariştirmıyoruz önce yagi sonra yagin üstüne uhu'yu döküyoruz ve yaptigimiz tüm karişimlari birbirine birleştirip iyice kariştirmaya başliyoruz az bişey kati olmasinda fayda var iyice kariştirdiktan sonra 5 dakika bekliyoruz sonra ekran kartimizin fanini söküp yaptigimiz el emeği göz nuru macunumuzu işlemcinin üstüne döküyoruz fanı bağlamadan önce fanin dönen yuvasinada 1 2 damla zeytin yağı dökmemizde fayda var hem hizli hemde sessiz çalişmasi için evet bunlari yaptiktan sonra kartimizin isinmasi gerçekten 8 ila 12 derece arasi düşüyor
macunumuz açik kaynak kodludur geliştirilmeye hazirdir
yapamayan olursa ben yapip kargoyla gönderirim kargo alıcıya ait
bide şu 3dmark sonuçlarını görebilseydik. şahsen validasyonlu 2k6 skoru görmeden inanmam. dostum sakın laflarıma alınma, nette bu aralar sahtekar ezik-büzük tiplerden çok fazla var
owww güzel değer. bende pencil mod yaptım gpu 600den 630a cıktı ama 630 da kullanamıyomki res atıyo. katrı karaladıktan sonra sapıttı iice dursuk yere sorun yapıyo. garanti dewam ediyo en yakın zamanda vermeyi düsünüyom:) 3dmark06 dan 3550 civarı bişy almıstım
Abit Fp-in9 Pd805 2.66@3.8ghz(3.20 günlük) boşta 33, orthos 53 stok fan 2*1gb a-data viesta extreme 8oomhz Palit 7600gs sonic 630/1600(pencil mode:) Coolermaster extreme power5oow Logitech X-530+creative audigy value