Şimdi Ara

Street Fighter: The Legend of Chun-Li (2009)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Variety sitesinde yer alan habere göre gelecek ay Tayland'da çekimlerine başlanacak olan Street Fighter: Legend of Chun-Li filminde oynayacak yeni aktörler belirlendi. Smallville dizisinin yıldızı Kristin Kreuk'un Chun-Li rolünü üstleneceği filmde Michael Clarke Duncan (Daredevil, The Green Mile) Balrog rolünü, Chris Klein (American Pie) ise Chris/Nash rolünü üstlenecek.

Bu aktörlere ilaveten Rick Yune (Die Another Day, The Fast and the Furious), Moon Bloodgood (Journeyman, Eight Below) ve Taboo (Black Eyed Peas) de filmde rol alacaklar, ancak onların oynayacağı roller henüz açıklanmadı. Hyde Park Entertainment tarafından yapımı üstlenilen, Justin Marks tarafından senaryosu yazılan ve Doom filminin yönetmeni Andrzej Bartkowiak'ın yönetmenliğini yapacağı Street Fighter: Legend of Chun-Li'nin 2009 yılında gösterime girmesi bekleniyor.

Michael Clarke Duncan

Chris Klein

Rick Yune

Moon Bloodgood

Taboo

trgamer sitesine tesekkürler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ne chun-li si ya yapsanıza "Ken"i
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • yönetmen idare eder , kadro çok kötü.bu film tutmaz...

antrenör | fitness coach* | 92'den beridir aktif sporcu * | 87'den beridir atari / konsol oyuncusu | sinemasever | metalci | kahve tutkunu *| hayvansever * | apolitik * | agnostik * | hippi *|
  • quote:

Orjinalden alıntı: VIKING

Rick yune Ryo olacak herhalde. yahu şu işleri animeye bırakın kardeşim. Animesinin filmleri fıstık gibi gidiyordu bu van damme ın oynadığı ilk film gibi rezalet olur benden söylemesi.

nasıl anladın

Rick Yune %100000 Ryu olur.

"There's Only Room For One Snake.. And One Boss!"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zelda: Breath of the Wild
    2 yıl önce açıldı
    Bullets Of Revenge - 2009'dan beri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Chun-Li rolinide Kristin Kreuk canlandırması yönünde görüşmelerde başlamış...

Kaynak :

http://www.tv.com/story/10877.html?tag=story_list;title;3
  • Legend of Chun-Li güzeldir belki ama daha ilgi çekici bi karekter olsaydı keşke mesela Legend of Sakura gibi çünkü ilk filmde biz chun-li nin hikayesini öğrenmiş olduk sanırsam bu ikinci filmde filmin Chun-Li üzerine kurulması kötü olmuş tabi en iyi Chun-Li rolünü bence lucy liu canlandırabilir

http://resim.sanalsayfalar.com/resimler/Film_Afisleri/image/Kill_Bill_Vol.1,_Lucy_Liu_(O-Ren_Ishii).jpg

• Lucy Liu Chun-Li karakterine benzemiyor pek. Bence de Kristin Kreuk daha iyi bir seçim olabilir. Moon Bloodgood latinleri andırıyor.

Ayrıca bu tarz oyunların filme çevrilmesinde seri yapmak benim pek hoşuma gitmiyor. Misal Ryu ve Ken sürekli aracı oğlan rolünde. Adamların hikayesi yok. Honda garip bir karakter. Arada çıkıyor sadece. Chun-Li nin hikayesi var zira Guile da aynı. Diğer bütün karakterler aracı hep. Zevki çıkmıyor.

birde bu adamlar filmde aduket bide ayruken çekmeyince güzel olmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piêr Dé Sans -- 18 Mart 2008; 10:37:47 >

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Lucy Liu Chun-Li karakterine benzemiyor pek. Bence de Kristin Kreuk daha iyi bir seçim olabilir. Moon Bloodgood latinleri andırıyor.

Ayrıca bu tarz oyunların filme çevrilmesinde seri yapmak benim pek hoşuma gitmiyor. Misal Ryu ve Ken sürekli aracı oğlan rolünde. Adamların hikayesi yok. Honda garip bir karakter. Arada çıkıyor sadece. Chun-Li nin hikayesi var zira Guile da aynı. Diğer bütün karakterler aracı hep. Zevki çıkmıyor.

birde bu adamlar filmde aduket bide ayruken çekmeyince güzel olmuyo

shoryuken ve hadouken olmasın o :D

Orjinalden alıntı: xxAziZxx

quote:

Orjinalden alıntı: VIKING

Rick yune Ryo olacak herhalde. yahu şu işleri animeye bırakın kardeşim. Animesinin filmleri fıstık gibi gidiyordu bu van damme ın oynadığı ilk film gibi rezalet olur benden söylemesi.

nasıl anladın

Ryo ile alakası yokta o yüzden.

antrenör | fitness coach* | 92'den beridir aktif sporcu * | 87'den beridir atari / konsol oyuncusu | sinemasever | metalci | kahve tutkunu *| hayvansever * | apolitik * | agnostik * | hippi *|
  • genjuro

Çocukluğumuzda Shoryuken veya hadouken falan mı biliyoduk öyle yer yapmış zihnimizde Şaka bir yana neler neler uydurmuştuk bu tarz oyunlardaki hareketlere

birde dep dep duket vardı hangi oyundu unuttum

genjuro

Çocukluğumuzda Shoryuken veya hadouken falan mı biliyoduk öyle yer yapmış zihnimizde Şaka bir yana neler neler uydurmuştuk bu tarz oyunlardaki hareketlere

bende aduket diyordum . itiraf ediyorum :D :D

genjuro

La bizim uşaklar ona tak tak tak duket diyordu

• alex puuuu
  • imdb bilgilerine mortal kombat filminde liu kang rolünü oynayan robin shou bu filmde gen rolünü canlandıracak.gen dedikleri bu isehttp://en.wikipedia.org/wiki/Gen nasıl benzetecekler merak ediyorum.

İlave:Robin'i merak ediyordum.Böyle yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-H-T -- 5 Eylül 2008; 18:56:27 >

• şu wolverine benzeyen kişi olucak mı?adı galiba vega mı neydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fire star -- 20 Haziran 2008; 13:31:23 >

Orjinalden alıntı: -genjuro-

quote:

genjuro

bende aduket diyordum . itiraf ediyorum :D :D

Herkes öyle diyordur zaten

genjuro samurai shodown oyununu seviyorsun sanırım? galford ile meydan okuyorum sana

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.