Şimdi Ara

Subwoofer ı priz üzerinden anfiye bağlamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba mekanda bir adet technics anfi ve bose acoustimass 5+1 sistem var. Yeteri kadar tekstil ürünü olamdığı için ses bassız geliyor ve anfinin subwoofer çıkışına bi tane Yamaha subwoofer almak istiyorum. Ancak anfiyle subwoofer arasında direk olarak kablo çekmem imkansız, kabloyu gizleyecek yer yok. Bu yeni çıkan akıllı prizler var yanlış bilmiyorsam elektrik üzerinden sesi iletebiliyorlar Tunçmatikte var galiba ya da ben mi yanlış anlamışım? subwoofer ı bu şekilde bağlayabilirmiyim?



  • elektrik hattı üzerinden internet hattı iletimini görmüştüm ama ses iletimini ilk defa duyuyorum ama eğer böyle birşey yapılabiliyorsa bile kayıp çok fazla olazaktır onun için tavsiye edilmeyen bir durumdur bir de ---"Yeteri kadar tekstil ürünü olamdığı için ses bassız geliyor"--- böyle birşey demişsiniz ama yeteri kadar teksitil ürünü derken neyi kastettiniz acaba???
  • hali koltuk vs. Yani odanin akustigini duzelten seyler
  • Bos bir odada yada esyası az olan bir odada yankılanma cok fazla olur. Buda ozellikle alt frekansları olumsuz etkiler. Bas frekanslar odada dagılırken bu yankıyla birlikte duvarlardan yansıyarak birbirlerini silerler.
    Haliylede soguk bolgeler olusur. Olay hoparlorden degil akustikten kaynaklanır. Cozum hoparlor eklemek degil yankı etkisini azaltmaktan gecer. Buda yere halı sermek, duvarlara ses yutucu yansımayı onleyici kilim vb kumaslar asmak cozum olabilir. Aksi halde ne yaparsanız yapın odada yansıyan bas frekanslar birbirini siler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.