Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ORITE DVD-838 DVD/DiVX OYNATICI Hakkında..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Cevap: ORITE DVD-838 DVD/DiVX OYNATICI Hakkında.. Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5] 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hanturk

8 Temmuz 2008; 21:24:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

yaf evet arkadaslar logitech 5500 de bu aletin durumu nedir acaba???logitech almayı düşünüyorumda....

aquaregia

11 Temmuz 2008; 0:15:38 

Selam arkadaşlar.

Ben de burada yazılanların etkisinde kalarak çarşıya çıktım.Adapazarı'nda her yeri aradım.Sordum sordum "yok" cevabı aldım.

En sonunda bir yerde buldum- tek bir tane kalmış.833 modeliydi ve tipi çok hoştu, aldım.

Cihaz gerçekten harika.

3 sene önce çektiğim içinde 5-6 tane divx olan dvdlerimi hiç takılmadan, sorunsuzca açtı.Bu arada alt yazılarını aynı isimle kaydetmediğim 2 film varmış, alt yazılarını göstermedi:(

Yalnız alt yazı fonksiyonu oldukça güzel:)

Örneğin seven adli bir film var. "seven.srt" türkçe alt yazı olsun. "seven eng.sub" (tırnaklar yok) da ingilizce alt yazı olsun.İkisini de görüyor.Sub tuşu ile değiştirebiliyorsunuz.

Tavsiye eden herkese teşekkürler.

chemistdelight

11 Temmuz 2008; 0:46:43 

divx player alcaksanız oriteyi tek geçerim

epoxy rıdvan

11 Temmuz 2008; 9:08:33 

Evet arkadaslar gercekten guzel bir cihaz tavsiye ederim.

ridvan
Seko92

12 Temmuz 2008; 12:06:46 

Koysepete sitesinde Orite 838'i yanında uzaktan kumandalı helikopter ile birlikte 79'a satıyorlar. Geçenlerde çocuğa oyuncak bakarken bu helkopterlerden deneyip hasta olmuştum. Bahaneyle alıyorum şimdi. Zaten bu küçük helikopterler tek başına 50 - 75 YTL arasına satılıyor.

Nickname değiştirdim.
Eski nickname : Serkan Ünal
mustafakilic

12 Temmuz 2008; 18:49:53 

quote:

Orjinalden alıntı: Serkan Ünal

Koysepete sitesinde Orite 838'i yanında uzaktan kumandalı helikopter ile birlikte 79'a satıyorlar. Geçenlerde çocuğa oyuncak bakarken bu helkopterlerden deneyip hasta olmuştum. Bahaneyle alıyorum şimdi. Zaten bu küçük helikopterler tek başına 50 - 75 YTL arasına satılıyor.

hepsiburada.com dan aldığınızda ise sudoku veriyorlar..

Seko92

12 Temmuz 2008; 19:32:20 

Aldım gitti valla. 4,5 yıldır kullandığım Vestel 4500'ü aratmayacağını umuyorum.

Nickname değiştirdim.
Eski nickname : Serkan Ünal
KruderTr

14 Temmuz 2008; 11:56:53 

Herkese ii günler,
Bu aletteki HD desteği(full HD olup olmadığını SORMUYORUM) tam mı?Özellikler arasında 720p interpolarizasyon diyor,yani 720p'lik görüntüyü HD olarak mı gösteriyor yoksa daha düşük bir kalitede gösteriyor mu?

ahbap

16 Temmuz 2008; 11:22:22 

ben de kararımı verdim, bugün bu dvd playerdan sipariş edeceğim.
hızlıal'da ve alisveris.com'da peşin fiyatına taksitli 65 YTL ve her iki sitenin de 50 ytl üzeri kargo ücretsiz olduğu için kargo ücreti yok ama sudoku vermiyorlar sanırım :) o da olmayıversin :P
jakaboli

16 Temmuz 2008; 14:37:53 

quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

arkadaşlar bugün bende aldım orite 838 ten,yalnız hiçbir usb yi görmüyor,,4 gb sandik usb bellek taktım diski görmüyor,80 gb fat32 2,5 harici disk taktım onuda görmedi,usb den hiçbir diski görmüyor no.disc diyor..açtıktan sonra source yede basıyorum ama fayda etmiyor,nedendir acaba..

4gb lık belleği fat32 olarak formatladınız mı?

righteous@

16 Temmuz 2008; 15:11:35 

flash bellek zaten fat32 olarak formatlı,usb sorununu çözdüm,biraz uğraştırdı ama,taktıktan sonra biraz beklemek gerekiyo,bekleyip source yapınca öyle okuyor..bu arada dvd playerın arkada vga bağlantısı üstünde üretimden kalan,birazcık,demir kaynama fazlası kalmış,ve o bölüm oksitlenmiş hafiif..ama vganın bağlantısına bi etki etmedi çok şükür,bundan bi problem olurmu acaba ileride arkadaşlar?,bizdekide şans işte
diana 5+1 ses sistemi var,arkasından lale kablolar şeklinde bağlanarak pc nin ses çıkışına tek kablo olarak bağlanıyor,orite'ı vgadan, pc monitörüne bağladığımda ses alamıyorum haliyle,acaba bu ses sistemini,orite'a nasıl bağlarım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 16 Temmuz 2008; 19:15:06 >

Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayın
jakaboli

16 Temmuz 2008; 16:00:26 

bu kablodan kullanmanız gerekiyor.

ahbap

16 Temmuz 2008; 20:46:15 

verdim siparişi, hadi hayırlısı
righteous@

17 Temmuz 2008; 13:36:16 

arkdaşlar orite 838 te altyazılı film izlerken altyazının son iki -üç kelimesini eksik gösteriyo ekranda,altyazı ayarları font 1 de ve orta, sağ-sol merkez,yukarı-aşağı hepsini denedim durum değişmedi,görüntü ayarlarınıda tek tek denedim,yine olmadı,,neden olur acaba sizce bu durum..neden keser altyazıların son harflerini..

bu arada aynı altyazı dosyasını pcden kontrol ettiğimde altyazının tam olduğunu görüyorum..

örnek..cümle "benzer diye biterken,orite ile izlerken "benzer kelimesinin sadece "ben" bölümünü gösteriyo sonunu kesiyo..

Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayın
ahbap

17 Temmuz 2008; 14:33:56