Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ORITE DVD-838 DVD/DiVX OYNATICI Hakkında..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Cevap: ORITE DVD-838 DVD/DiVX OYNATICI Hakkında.. Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kadimdost

23 Mayıs 2008; 19:13:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ürün nihayet elime ulaştı. Benmi beceremedim bilmiyorum ? Elimde bulunan xvid bir filmi ve srt uzantılı bir altyazı dosyasının isimlerini aynı yaptım. (Örnek Evan.Almighty.Xvid ve Evan.Almighty.srt olarak SD karta attım. Oriteyi açtım ve tek bir dosya olarak gördü. Film gösteriyor ama altyazı yok. Her ne kadar kumandadan SUBTITLE tuşuna bastım ise de altyazıyı bir türlü göremiyorum. Yardımcı olacak arkadaş var mı? Hem film hem altyazı uzantısız aynı isimde mi olmalı yoksa uzantılı mı? Bu arada ürün hoşuma gitti. Güzel bir tipi var.

imeasy

23 Mayıs 2008; 20:41:43 

quote:

Orjinalden alıntı: kadimdost

Ürün nihayet elime ulaştı. Benmi beceremedim bilmiyorum ? Elimde bulunan xvid bir filmi ve srt uzantılı bir altyazı dosyasının isimlerini aynı yaptım. (Örnek Evan.Almighty.Xvid ve Evan.Almighty.srt olarak SD karta attım. Oriteyi açtım ve tek bir dosya olarak gördü. Film gösteriyor ama altyazı yok. Her ne kadar kumandadan SUBTITLE tuşuna bastım ise de altyazıyı bir türlü göremiyorum. Yardımcı olacak arkadaş var mı? Hem film hem altyazı uzantısız aynı isimde mi olmalı yoksa uzantılı mı? Bu arada ürün hoşuma gitti. Güzel bir tipi var.

kadimdost, .srt ve .xvid gibi uzantıları yazmana gerek yok. Direk Evan.Almighty olarak yazarsan ikisi içinde altyazı çıkacaktır. Bu arada hayırlı olsun, güle güle kullan.

kadimdost

23 Mayıs 2008; 22:49:39 

teşekkürler. hemen deneyeyim. ürün güzel gibi.

kadimdost

23 Mayıs 2008; 23:27:24 

Ben mi yapamıyorum anlayamadım. Elimde hazır Evan Almighty filmi var. Divx altyazı sitelerinden bu filme ait srt uzantılı altyazıyıda indirdim. PC'de Gomplayer'da açtım altyazılı olarak ta görüyorum. SD karta isimlerini Evan Almighty yazarak (ikisinede) attım. Uzantı yok, yazmadım. Taktım ORITE'ye. Film çalıyor ama altyazı yok. Ekstra birşey yapmam gerekir mi? Kafayı yiyecem.

kadimdost

23 Mayıs 2008; 23:44:50 

Filmin ismi xxxxx olabilir ama altyazının ismi xxxxx.srt olacak. En sonunda yaptım. Teşekkürler.

ank-06

24 Mayıs 2008; 9:26:52 

bu ürünü ankaradan alabileceğim bi mağaza varmı yardımcı olabilirmisiniz...

kadimdost

24 Mayıs 2008; 11:54:03 

Arkadaşlar, bu ürün duruşuyla, yapısıyla, özellikleriyle fiyatını hakediyor. Gidip bir dolu para verip pahalı bir divx player almaya gerek yok. USB girişi, kart girişi, altyazılarıyla oynama imkanı (büyüklüğünü değiştirme, rengini değiştirme) ses ve diğer çıkışlar gibi bir çok özelliği var. Öyle söylendiği gibi kumandası dandik falan da değil. Hiç düşünmeden alın derim. Ben hepsiburada'dan aldım. 69.90 YTL orada. Ayrıca sudoku hediyeside var. Herhalde şimdi bir harici harddisk almaya geldi sıra. Çünkü bu cihaz harici harddiski'de görüyor ve destekliyor. Daha ne olsun. Yorumlarından dolayı SAFRANBOY ve diğer yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

by_ram

24 Mayıs 2008; 18:21:29 

quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

öncelikle şunu söyleyeyim konu gerçekten çok güzel ve bilgilendirici olmuş.Oturup kitap gibi okumak lazım.:)

ben de bu playerı almaya karar verdim.yalnız aklıma takılan bi konu var bu aktarma olaylarında.Crt televizyonumda composite ve scart girişleri var.bu cihazı tvye en kaliteli şekilde nasıl aktarırım.s-video yu scart dönüştürücüye bağlayarak mı? composite leri direk vererek mi? compositeleri scart dönüştürücüye takarak mı? ... vs. aslında genel olarak aklıma takılan bi konu bu.
teşekkürler...

edit : ayrıca yuv çıkışı crtde kullanılabilir mi?

ank-06

24 Mayıs 2008; 20:31:28 

ankarada aradım 838 modelini bulamadım internetden sipariş verecektim ancak olmadı en son elektroworl de buldum ancak 833 modelini 80 gb harddisc desteği hariç herşeyi ile aynı valla çok beğendim ne taktıysam çalıştı usb çok hızlı okuyo daha %100 ünü keşfetme fırsatım olmadı benim işimi fazlasıyla görecek gibi...

thuglife

25 Mayıs 2008; 18:14:44 

Uzun araştirmalar sonunda Hometech mi Orite mi diye kararsizlik içinde kalmiştim fakat Orite'yi tercih edeceğim Plazma LCD gibi TV olmadiği için tek eksiği Orite'nin HDMI şuan için benim açimdan sorunu yok araştirma yapip bizleri fikir sahibi yapan arkadaşlara teşekkürler

karanfil63

25 Mayıs 2008; 20:31:53 

ank-06 arkadaşım; orite konusu ilk açıldığında iki ürünün özelliklerini merak edip Orite Distribütörü Beyazteknoloji'yi aramıştım.

Orite konusunun başlarında belirttiğim gibi;
Orite dvd 838 ile Orite dvd 833 modelinin, görünüm ve şekil olarak farklı,
özellik olarak tamamen aynı olduğunu söylediler.

Zaten, orite.com.tr yada beyazteknoloji.com adresinde ürünleri karşılaştırıp incelerseniz,
80 gb harici harddisk okuma özelliği de dahil olmak üzere, tüm özelliklerinin tamamen aynı olduğunu görebilirsiniz.

http://www.beyazteknoloji.com/www/html/urunler.asp?grup=&urun=596
http://www.beyazteknoloji.com/www/html/urunler.asp?urun=597

Bende Electroworld' de orite dvd 833 modelini yakından inceledim. Görünüşü ve şekli çok hoş.
Tüm özellikleri aynı olduğuna göre, görünüş olarak hangisi göze daha hoş ve güzel görünüyorsa
onu almak gerekiyor.

Bana ; orite dvd 833 modelinin şekli ve görünüşü, dvd 838 den daha güzel geldi.
Bende yakında dvd 833 modelini almayı düşünüyorum.

Aşağıda; Üruninceleme.com İçerik Yönetmeni Özgür Çetin, Samanyolu Haber televizyonunda yayınlanan, Bilişim Dünyası programının 35.bölümünde Orite DVD 833 DVD çaları inceliyor.

http://www.bilisimdunyasi.tv.tr/goster.asp?bolum=35

İlginizi çekebilir.

İyi akşamlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanfil63 -- 26 Mayıs 2008; 17:31:19 >
yavuzdede

Sisteme Gözat

25 Mayıs 2008; 21:42:35 

quote:

öncelikle şunu söyleyeyim konu gerçekten çok güzel ve bilgilendirici olmuş.Oturup kitap gibi okumak lazım.:)

ben de bu playerı almaya karar verdim.yalnız aklıma takılan bi konu var bu aktarma olaylarında.Crt televizyonumda composite ve scart girişleri var.bu cihazı tvye en kaliteli şekilde nasıl aktarırım.s-video yu scart dönüştürücüye bağlayarak mı? composite leri direk vererek mi? compositeleri scart dönüştürücüye takarak mı? ... vs. aslında genel olarak aklıma takılan bi konu bu.
teşekkürler...

Dostum, benim televizyonda crt; önce iki ucu scart olan bi kablom vardı onunla denedim, ya televizyondan yada scarttan (tam olarak anlayamadım) görüntüde titreme vardı net dğildi. Sonra kompoziterin uçlarından birini player a diğer uçlarınıda scart dönüştürücüye takarak televizyona bağladım cam gbi oldu. ne titreme nede başka bişey oldu, şuan çok net görüntü alıyorum. Yuv hakkında ise bir bilgim yok malesef...
by_ram

26 Mayıs 2008; 15:22:12 

quote:

Orjinalden alıntı: yavuzdede

quote:

teşekkürler...

Dostum, benim televizyonda crt; önce iki ucu scart olan bi kablom vardı onunla denedim, ya televizyondan yada scarttan (tam olarak anlayamadım) görüntüde titreme vardı net dğildi. Sonra kompoziterin uçlarından birini player a diğer uçlarınıda scart dönüştürücüye takarak televizyona bağladım cam gbi oldu. ne titreme nede başka bişey oldu, şuan çok net görüntü alıyorum. Yuv hakkında ise bir bilgim yok malesef...

teşekkürler.

safranboy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git